Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna mama

Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich "kafeterianek"

Polecane posty

Kolejny rok na kafee przemija ;) No i z tej okazji chciałam Wam Wszystkim życzyć, alby ten nadchodzący był dużo lepszy od poprzedniego, dzieci zdrowo rosły ;) mężowie byli na medal, teściowe pokazały ludzkie oblicze, zdrowie dopisywało i wszystko się po Waszej myśli układało! No i wszystkim kobietkom, które w 2013 spodziewają się rozwiązania życzę szybkich bezbolesnych porodów i zdrowych różowych maluchów z 10 punktami w skali Apgar i bez żadnych kolek! A tym, które dopiero starają się o malucha życzę 2 kresek na teście w niedługim czasie i spokojnych 9 miesięcy (czy tam 8 ;) ) oczekiwania. Bezdzietnym również wszystkiego naj naj! Niech się forum dalej kręci ;) Najlepszego.

Gość pomarańczowa ale sympatyczna
:) Wszystkiego najlepszego :)

Gość tak z ciekwosci
:) tez wszystkiego naj naj w 2013 r.

i spełnienia marzeń Tobie i rodzinie:) sobie życzę, żeby był dużo lepszy, bo trochę lepszy to nadal bedzie kijowy;)

Gość mamamamamam28
a co robicie?

Zbieram się w sobie zeby sobie pomalowac paznokcie no i trzeba się szykowac bo "wieśparty" czeka :D Nie wiedziałam ze kofeina działa jak alkohol. 5 kaw i "ona tańczy dla mnie" i łohohohoh :D:D:D Idę się zbierać bo mamy tendencję do spóźniania się wszedzi i zawsze F zwala na mnie a ja się bronie ze "musiałam 3 dzieci ubrać" a dziś tylko siebie musze i nie będzie czym się obronić :D Baj! i udanego sylwestra!

Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej rodziny wiosenna mamo :) oby ten 2013 byl lepszy od mijajacego.:)