Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek7500

Co mam zrobić w tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość Maciek7500

Moja była dziewczyna urodziła nie dawno córkę nie dawno (tydzień temu). Ona cały czas twierdzi, że to jest moje dziecko, rozstałem się z nią z powodu tej ciąży. Ona cały czas do mnie wydzwania, żyć mi nie daję, cały czas mnie nęka. Ja nie wiem co mam robić, ona chce żebym uznał dziecko i płacił alimenty. Ja jednak nie chce tego dziecka i nie chcę płacić na nią. Co mi radzicie zrobić, żeby się ode mnie w końcu odczepiła. Całą jej ciążę praktycznie się kłóciliśmy i teraz wcale nie jest lepiej. Ona chce badań DNA jak nie wierzę, że to moja córka. Jak mam się jej pozbyć, bo jak pisałem nie chcę tego dziecka i jej. Alimentów też płacić nie chce. Dziecko wolałbym mieć z żoną i z osobą którą kocham a nie z nią. Co robić

Gość fajnygośćradzi7892932
Możesz wyjechać za granice. Nie będzie znała twojego adresu nic nie będzie mogła zrobic, a na prywtanych detektywow pewnie nie ma kasy.

Gość Maciek7500
fajnygośćradzi7892932 myśle że to głupi pomysł bo jak mnie sprowadzą to pójdę do więzienia a potem będę musiał odać dług który mi tutaj narósł z odsetkami

kto cię ma sprowadzić i gdzie? nikt nie ma takiego prawa aby siłą robić cokolwiek.

Gość Maciek7500
Ja tej dziewczyny nie kocham, a uciekać się teraz trochę boję nie wiem co robić

Gość fdxbdff
Jak to nei Twoja córka, to nie możesz po prostu zrobić tych badań DNA? I będzie po sprawie? Laska się odczepi i będziesz miał ją z głowy.

to jej powiedz ze jak będzie chciała alimety to jej spalisz samochod

Gość może nie lubi
haha, nie chcę ani jej ani dzicka. Ale seks był ok? Kochany, chcesz się seksić bez gumki to teraz płać za swoją głupotę. A wyjechać musiałbyś poza Unię, żeby nie można było cię dopaść. Głupi dziciak, powie "nie chcę" i po problemie. Co posiałeś to się urodziło. Trzeba było wcześniej myśleć

Gość stefan_z_radomia
Jeśli sądzisz że to twoje dziecko i nie chcesz go uznać to znajdź sobie sznur, na więcej nie zasługujesz Jeśli sądzisz, że to nie twoje dziecko poddaj sie badaniom DNA i jeśli okaże się, że to prawdę, kopnij szmate w dupę ja bym tak zrobił

Gość Maciek7500
fdxbdff Wiem, ale trochę się boje ich zrobić bo co ja zrobię jak wyjdzie pozytywny

Gość kijuyhgtrf
Mam nadzieję, że to prowokacja, ale jeśli nie, to jesteś niedojrzałym frajerem bez jaj. :O

Gość Maciek7500
może nie lubi Ja nie mam 100% pewności że to moje dziecko a po drugie co to jest seks z gumkami zero przyjemności a seks bez gumek to czysta przyjemność byliśmy wtedy pijani wtedy to było moja dziewczyna Impreza no i byliśmy pijani i teraz nie wiem co robić boję się tych badań bo one mogą potwierdzić moje ojcostwo a dziewczyna jest pewna siebie i sama namawia mnie na te badania

Gość Maciek7500
stefan_z_radomia jak chcesz jak się okażę po badaniach DNA że to jest moje dziecko to ją uznam ale wolałbym żeby to nie było moje dziecko bo najgoresze te alimenty te 400-500zł na nic

Jak sypialiście ze sobą bez zabezpieczenia przed ciążą to są duże szanse ze dziecko jest twoje. Pozostaje ci uznać lub nie uznawać wtedy ona może złożyć wniosek o ustalenie ojcostwa i tak czy tak dopnie swego. To tak jakbyś ukradł komuś kasę a teraz się pytał co zrobić żeby nie oddawać. Przemyśl sobie czy coś czujesz do tej dziewczyny i albo wracaj do niej i dzieciaka albo rób test. Chyba że z ciebie pospolity cykor...

Gość Maciek7500
kijuyhgtrf dlaczego tak o mnie sądzisz byłem piijany wtedy

Gość kijuyhgtrf
Dobra, dajcie sobie spokój, to troll.

Gość Maciek7500
MIĄGWA to była tylko jedna noc nic więcej robiliśmy to bez zabezpieczenia bo wtedy byliśmy pijani nie panowaliśmy nad sobą tyle pamiętam że obudziliśmy się razem w łózku a ona mówi że z nikim więcej tego nie robiła dobra jak chcecie jak test DNA wykaże moje ojcostwo to wtedy uznam córkę ale najgorsze te alimenty te 400-500zł na nic. Ja dziewczyny nie kocham kiedyś to ją kochałem bo byliśmy razem ale to wszystko nie było na poważnie nic jej nie obiecywałem. Zrobię test i zobaczymy ja osobiście wolałbym żeby córka nie była moja, ale najgorsze to że dziewczyna jest pewna siebie i sama mnie na ten test na mawia

Gość Maciek7500
kijuyhgtrf nie jestem ttrolem dlaczego jak piszę o swoim problemie to od razu jestem trolem nie rozumiem tego

Gość kijuyhgtrf
Bo nawet ostatni chuj rozumiałby, że w takiej sytuacji musi ponieść konsekwencje tego, co zrobił i nie żalił by się, jakby dziewczyna robiła mu jakąś krzywdę.

No to nic nie zmienisz - ja bym wolała mieć 10tyś pensji. JAk jest taka pewna to może mówi prawdę, że z nikim innym nie spała. Po pijaku czy nie efekt ten sam jak widzisz. Gdybyś po pijaku zabił kogoś autem też byś się zastanawiał jak to ukryć czy przyjął karę? Posiadanie córki nie jest takie złe. Pomyśl sprawę i zrób ten test po co się stresować niepotrzebnie. A kasy jak nie masz to z pustego i Salomon nie naleje, a jak masz i żal ci się dzielić ze swoim dzieckiem to smutne.

Gość Maciek7500
MIĄGWA nawet gdybym chciał być z tą dziewczyną to nie mam szans bo całą ciążę się z nią kłóciłem a teraz też wcale nie jest lepiej zrobię wszystko żeby to dziecko nie było moje

Gość Maciek7500
kijuyhgtrf przeczytaj to co napisałem wyżej że jak dziecko się okażę moje to go uznam jak nie dziewczyna gorzko tego pożałuję tylko najgorsze te alimenty te 400-500zł na nic

Gość czarnakrowawkropkibordo
Niczego nie rozumiesz bo jesteś za głupi, kup sobie gumową lalę to będziesz mógł ja dymać bez gumki i w ciążę nie zajdzie. To twoja wina, chciałeś dziecko z żoną? To trzeba było wziąć ślub, a nie rozsiewać plemniki na prawo i lewo. Zrób badania DNA i płać za swoją głupotę, ale największą cenę zapłaci to dziecko buraku.

Gość Maciek7500
MiĄGWA WIem ale teraz nie chce córki chce mieć dziecko z żoną z osobą którą kocham zrobię test bo i tak nie mam wyjścia ale ja się boje wyniku bo to dziecko prawdopodobnie jest moje. Niestety mam 28 lat i zarabiam 3500 zł miesięcznie czylli mam kasę i będę musiał płacić na nic. Ja wolałbym żeby to nie było moje dziecko

Gość Maciek7500
czarnakrowawkropkibordo ja wszystko rozumiem napisałem przecież że jak dziecko się okaże moje to je uznam a jak nie to dziewczyna gorzko tego pożałuje. Zrozum byliśmy pijani nie panowaliśmy nad sobą. Najgorze te alimenty te 400-500 zł na nic Dlaczego najwięcej zapłaci za to dziecko. Ja najwięcej za to zapłace ono nic za to nie zapłaci

Gość kdkdkd
Czy ty jesteś taki przymuł czy tylko udajesz? Tu nie ma "chcę" "nie chcę". Te sprawy reguluje prawo. Jeśli to twoje dziecko, masz obowiązek łożenia na nie i NIC i NIKT ci nie pomoże. Będziesz płacił.

Gość nie do wiary ale leming
masz 28 lat ?! jestem zdumiona twoim debilizmem , płacić na NIC ? dziecko to nie jest jakieś NIC !

No to tak jak napisałam masz 2 opcje test albo wyjazd z kraju. Nie da się zwodzić tej dziewczyny bo ci założy sprawę w sądzie. Możecie jeszcze ustalić kwotę alimentów polubownie tak samo jak spotkania z dzieckiem. Poczytaj trochę na forach prawnych. Nie ty jedyny wpadłeś i płacisz alimenty pełno jest takich ludzi.

Gość czarnakrowawkropkibordo
A może i masz rację, lepiej nie mieć ojca w ogóle niż mieć takiego jak ty?

Gość Maciek7500
kdkdkd no to właśnie o tym mówię te 400-500 zł na nic