Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek7500

Co mam zrobić w tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość Maciek7500
Autorze idioto Napisałeś że dziecko najwięcej za to zapłąci bo nie będzie miało pełnej rodziny ja to zrozumialem że muszę się z nią ożenić. Pójdę do niej i zrobię te testy po nowym roku, ale wątpie żeby ta rozmowa skończyła się zaproszeniem na haerbatkę. Raczej dużą kłótnią. Ona nie pedko mi to wybaczy i nie mam nadal pewności że mi pozwoli się do niej nawert dotknąć a co dopiero ją odwiedzać, bo będzie musiał znosić moje wizyty w domu. Kiedyś moja była byłla inna normalknie gadaliśmy teraz jak mnie widzi to sui,e nie dobrze jej robi traktuje mnie jak wroga. Zachowam się jak facet napisałlem, te alimety najgorsze są w tym, momencie córka mnie chyba z nienawidzi jak jej matkka powie jej jak ją traktowałem jak była w ciązy. Bedzie się chciala pewnie na mnie mścić

Gość Maciek7500
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU nie wiem dlaczego mi tak życzysz i co ja ci takiego zrobiłem

Gość Maciek7500
wertykia gdybyś wiedziała jak ją w czasie ciąży traktowałlem to na pewno byś tego nie wybaczyła

Gość Alimenty
Jutro robię te testy. Boże strasznie się boje tych wyników. Chyba spać dzisiaj nie będę. Nie dam rady

Gość i jak?
testy zrobione?

Gość Maciek7500
Tak już dawno testy zrobiłem