Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek7500

Co mam zrobić w tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość Maciek7500
czarnakrowawkropkibordo czyli jakiego ja nawet dziecka jeszcze nie widziałem o co ci chodzi

Gość kdkdkd
Nie na nic, matole,tylko na TWOJE DZIECKO, nie pojmujesz tego? A wyjazd to chyba do Wenezueli, bo Unia nie pomoże, obowiązek alimentacyjny dopadnie cię i tak.

Gość Maciek7500
nie do wiary ale leming no to przepraszam płacę na córkę którą nie za bardzo chcę i nawet nie wiem czy ją pokocham

Gość jak dla mnie
Ale to nie ma nic do rzeczy, kretynie, czy ją chcesz i czy pokochasz!!! Twoje plemniki, twój obowiązek płacić!

Gość Maciek7500
kdkdkd nie wybieram się na razie nigdzie może kiedyś ja bym zrobił wszystko żeby ta córka nie była moja. Ciekawe co ja zrobię jeżeli wynik testu będzie pozytywny

Gość jak dla mnie
Może czegoś cię to nauczy na przyszłość, będziesz trzymał w spodniach, jak nie masz gumek.

Gość czarnakrowawkropkibordo
To faktycznie musi być fuck, tacy debile nie mogą istnieć :)))

Gość Libertyyy
Co zrobisz? Będzie bulił, tyle.

Gość Maciek7500
MiĄGWA musiałbym wyjechać po za unię. Nie wiem ja się na rodzica nie nadaję. Do dizewczyny to nie wiem czy ja coś poczuję. Ona i tak mnie chcieć nie będzię.

Gość Zarumieniony burak
Z takim podejściem do życia i seksu to CI chłopie niedługo wypłaty braknie. Każdą zapłodnisz, a potem będziesz trząsł portkami. Jak dla mnie prowokacja, a jak nie to współczuję dziewczynie i dziecku.

Gość Maciek7500
Może nie będę zobaczymy po teście dziewczyna i ja byliśmy wtedy pijani to była jedna noc i co teraz przez 18 lat 500 zł na nic głupie te prawo ale dziecku na złość robić nie bede

Chyba kolego trollujesz tu bo powtarzasz to samo w kółko: "zrobiłbym wszystko żeby nie było moje". Tu nie ma dyskusji albo czarne albo białe. Dzieciak nie może być częściowo twój - jedyne co cie ratuje w tej sytuacji to gdyby odpukać dziecko umarło. A co cię czeka? Będą ci pobierać pewną kwotę z wypłaty na dziecko i tyle. Nie ma tu o czym dyskutować a to, że ty nie chcesz, protestujesz czy powiesz że pieniądze są za nic tego nie zmieni.

Gość Maciek7500
Może nie będę zobaczymy po teście dziewczyna i ja byliśmy wtedy pijani to była jedna noc i co teraz przez 18 lat 500 zł na nic głupie te prawo ale dziecku na złość robić nie bede

Gość Maciek7500
jak dla mnie zrozum byłem pijany i pona tak samo

Gość Maciek7500
czarnakrowawkropkibordo podaj mi jeden powód dlaczego mnie nazywasz debilem napisałem jak dziecko się okażę moje to je uznamza swoje o co ci jeszcze chodzi

Gość Maciek7500
Libertyyy i nie tylko będę musiał pogodzić i spojrzeć w oczy dziewczynie z którą się kłóciłe całą jej ciążę i bedę musiał uznac dziecko i nie potrzebnie płacić

Gość Maciek7500
Zarumieniony burak a dklaczego dziecku współczujesz ? Ja naprawde ją uznam jeżeli będzie moja coś jeszcze

Gość Maciek7500
MiĄGWA rozumiem wszystko będę musiał niestety płacić na córkę do której dziewczyna mi się nawet dotknąć nie pozwoi

Dzięki Autorze idioto za wytłumaczenie temu idiocie, który powinien kutasa do wrzątku wsadzić, a nie do...

Gość Maciek7500
Autorze idioto dlaczego durnego napisałem przeciez że jak córka bedzie moja to ją uznam o co wam jeszcze chodzi. W niepełnej rodzinbie to co to ja mam się oświadczyć dziewczynie jaja sobie robsz. Zrobię badania DNA. Nie chcę sądów. Rozumiem ciebie córka nie może na tym cierpieć i nie będzie coś jeszcze

Mam nadzieję, że nie do 18 lat, tylko do 24 lat, życzę ci aby twoja córeczka intelekt odziedziczyła po kimś innym i aby się długo uczyła. Płać buraku.

Będziesz mógł zarządać spotkań z dzieckiem, jeśli matka będzie ci to utrudniać sąd ustali dni w których możesz się z nim widywać. Jeśli nie masz ograniczonych praw ( a nie masz) możesz też zabierać dziecko do siebie np. na weekendy. Płacenie alimentów daje ci też pewne prawa i możesz wychowywać dziecko a nawet zabrać je matce gdyby nie potrafiła zapewnić mu odpowiednich warunków ;)

Gość Maciek7500
Autorze idioto dziewczyna bedzie się chciała na mnie zemścić ona mnie już jak nienawidzi nie wiem co robić a do dziecka mi się nawet dotknąć nie pozwoli. Ja nie chcę się z dziewczyną żenić. Ja chcę żeby mi dała święty pokój tyle. Alimenty będe płacić pod warunmkiem że córka będzie moja tyle w temacie

Gość Maciek7500
czarnakrowawkropkibordo Jak bedzie moja córka to też beę jej życzyć jak najlepiej ale niesety żeby się uczyć do 24 roku życia to intelekt będzie musiała odziedziczyc po mnie bo ja też byłem na studiach

Gość Maciek7500
MiĄGWA może sama mi pozwoli ale nie będę się dobrze czuł widząc się z córką ja nie umiem się dziećmi zajmować nie wiem czy będę w stanie ją pokochać to jest wpadka. Najgorsze to że będe musiał sie pogodzić z dziewczyną która i tak mi pewnie nbie wybaczy. Myslisz że pokocham tą córkę ?

Gość Maciek7500
MiĄGWA napisałem że dziecko wolałbym bym mieć z żoną a nie tą dziewczyną. Zobaczymy. Może dziewczyna dała mi córkę która będzie moją dumą kto wie. Wiem jedno fajnie na początku nie będzie

Myślę, że możesz ją pokochac w końcu będzie podobna do ciebie i od ciebie zależna. Wiem, że chcesz mieć dziecko z żoną i wciąż możesz o prawie do dziecka napisałam bo twierdzisz, że była nie da ci zobaczyć córki. Znam osobiście faceta co miał dziecko z wpadki w wieku 25 lat a kolejne z żoną dopiero po 40 (obie córki znają się i przyjaźnią mimo, że ojciec nie utrzymuje kontaktów z byłą dziewczyną). No nic zmykam powodzenia, zrób test.

Gość SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
dupczyc bylo komu!!! UTOP WWANNIE.:-P

Gość Maciek7500
Ok zrobię test po nowym roku, ale może moja była taka nie będzie. Kiedyś ją kochałem zobaczymy może aż tak mścić się nie będzie i pójdzie mi chociaż troche na rękę.

Gość wertykia
Nigdy nie mow nigdy,znam osoby ,ktore nie byly ze soba z roznych przyczyn w czasie ciazy a potem wrocily do siebie .To tak jakby dziecko ich znowy polaczylo i sa szczesliwe