Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia w.

wyjcie polskie katoliczki do boga o przebaczenie, bo jesteście pokalane

Polecane posty

Gość agusia w.

a wasze dzieci powstały przez POKALANE poczęcie... w końcu Maryjkami to Wy nie jesteście....

Gość kierowca rosomaka
rozumiem ze mieszanie leków na schizofrenię z wczorajszym alkoholem jest niebezpieczne, ale mimo wszystko weź przepisaną dawkę

Nie jestem jakąś zagorzałą katoliczką, ale zawsze mi się wydawało, że Bóg gdzieś tam powiedział, że mamy się rozmnażać:P

Gość wielbicielka E.T i pączków
własnie :classic_cool:

Gość agusia w.
Endlessly nie ważne czy jesteś zagorzała czy nie, jesteś POKALAMA i ci jeszcze bóg ci powiedział???

Gość agusia w.
kierowca rosomaka a ty weź dawkę nieprzepisaną, żeby już nie musieć pisać na forach

Gość POKA własciciel LAM
Czyż by to był czyżyk?

Gość POKA własciciel LAM
agusia w. kierowca rosomaka a ty weź dawkę nieprzepisaną, żeby już nie musieć pisać na forach masz monopol Skarbie? czy boisz sie konkurencji po prostu? :D

Co mi powiedział? Ja nie mam schizofrenii więc póki co jeszcze nic. Ale jak coś mi powie to nie omieszkam Cię o tym zawiadomić :classic_cool:

Gość agusia w.
albo załóżcie Klasztor Pokalanek, polskie katoliczki może po 30 latach wycia wasz bóg wam wybaczy, żeście pokalane

Gość agusia w.
Endlessly taką religię wyznajesz i teraz ci wstyd Maryja Dziewica Niepokalana urodziła syna przez niepokalane poczęcie - ty jesteś pokalana

Gość a Isia lala la
nie pij tyle żeby nie wytrzeżwieć do południa dnia następnego :classic_cool:

Gość O chorubcia... poważnie? A co
z luterankami? :P

Gość agusia w.
co? nie wiedziałyście, jakie Guwno wyznajecie? a może coś sensownego napiszecie, a nie w kółko o tym samym , bo tylko picie znacie

Gość agusia w.
O chorubcia... poważnie? A co chodzi w ogóle o chrześcijaństwo i wszystkie odmiany, powstałe z jednego niepokalanego poczęcia DZIEWY Maryji

Gość biala dama789
autorko zastanow sie nad soba bo jak widac szukasz prowokacji na kafe ;)

Gość agusia w.
biala dama789 ty się babo zastanów w co wierzysz arabko europejska

Gość matki na kafe
to w wiekszosci dziwko bo to mlodociane pizdy, ktore daly dupska w kiblach po pijaku i bekarty urodzily. Poczytaj topiki jak je maz bije :D jak zdradza :D jak im brak kasy :D jak marza o zarobkach :D jak mieszkaja z tesciowymi, ktore je lekcewaza :D jak sie madrza madrosciami wyczytanymi w kolorowych pisemkach dla kucharek :D To w wiekszosci kretynki i cichodajki :D To jest najlepsze forum na swiecie bo takiej zbieraniny idiotek nie ma nigdzie. Aaa.....jeszcze sie szczyca czarnym nickiem na kafe :D

Gość matki na kafe
to w wiekszosci dziwko bo to mlodociane pizdy, ktore daly dupska w kiblach po pijaku i bekarty urodzily. Poczytaj topiki jak je maz bije :D jak zdradza :D jak im brak kasy :D jak marza o zarobkach :D jak mieszkaja z tesciowymi, ktore je lekcewaza :D jak sie madrza madrosciami wyczytanymi w kolorowych pisemkach dla kucharek :D To w wiekszosci kretynki i cichodajki :D To jest najlepsze forum na swiecie bo takiej zbieraniny idiotek nie ma nigdzie. Aaa.....jeszcze sie szczyca czarnym nickiem na kafe :D

Gość agusia w.
Nie wiecie pokalane baby co powiedzieć? Dalej siedzicie na necie zamiast wyć o wybaczenie?

Gość agusia w.
Pocieszę Was - Bóg Ojciec jest miłosierny i wybacza, jak dobrze powyjesz...Kiedyś Ci wybaczy Katoliczko Polska Pokalana....

Gość biala dama789
jestes pojebana dziewczyno i tyle !!!

Gość Ej Agusia, agusia
chyba Cię rozumiem. Też usunęłam, robiłam wiele głupich rzeczy, też się buntowałam i próbowałam walczyć z Wszechmocnym! I co?...... Poznałam Go w końcu , znalazłam a właściwie to On mnie znalazł i teraz jestem najszczęśliwszą babką na świecie! Tego i tobie życzę w nowym roku!

Gość agusia w.
Ej Agusia, agusia czyli jesteś polską odmóżdżoną dupą bez mózgu, gotową do poświęceń i oddania swojego życie polskiemu nieudacznikowi gratuluję życzę wielu poświęceń pokalana polska dupo w Nowym Roku - żeybyć mogła udowodnić, że jesteś coś warta

Gość agusia w.
Ej Agusia, agusia i co kalał Cię polski nieudacznik? było dobrze? to przez resztę życie powinnaś wyć do boga i poświęcać się dla społeczeństwa...w ten sposób ci szybciej wybaczymy, że żyje taka pokalana baba jak Ty

Gość agusia w.
ja nie usunęłam p.s. jak usunęłaś?