Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iw6k

handel używanymi ubrankami dla dzieci

Polecane posty

Gość zanim zadzwonie muszę wiedzieć
Już nie musisz pisać, legionowo to nie moje okolice.

dziewczyny moze ktoras byla by zainteresowana wyprawka dla chlopca, niektore ubranka nie uzywane, ok 60 szt za 100 zl

Gość do o chorubcia...
a moglabys napisac jaki romiar masz tych ubranek? ja potrzebuje 86/92 na chlopca.jezeli mozesz to zostaw adres mailowy,to odezwe sie.

Gość moim zdanniem
wyprawka to chyba raczej rozmiar 56, 60, 62

witam mam do sprzedania fajne ubranka po moim synu rozmiar 56-74 większość w bardzo dobrym stanie część wystawiona jest na allegro ale średnio mi to idzie choć zdjęcia myślę że mam wyraziste jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt

My tych ubranek mieliśmy mnóstwo i nie mieliśmy ich komu przekazać. Zrobiliśmy ogólne zdjęcie całości i wystawiliśmy na sprzedajemy.pl. Po kłopocie:) Wszystko poszło i nie płaciliśmy żadnej prowizji.

Ubranka z powodzeniem można sprzedawać w serwisach ogłoszeniowych, zawsze to jakaś opcja. Ostatnio tutaj: http://kobieta.haloursynow.pl/artykuly/gdzie-sprzedawac-uzywane-ubranka-wozki-zabawki-i-a,7770.htm znalazłam bardzo fajne podpowiedzi. Osobiście popytałam wśród znajomych i przyjaciół i część wzięła sobie kilka rzeczy, ale warto szukać też lokalnych kupców, wtedy łatwiej tak odsprzedać z "ręki do ręki".