Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszammmm

Inseminacja 2013!!! nowy rok!!! nowe nadzieje!!!

Polecane posty

Gość zapraszammmm

Zapraszam kobietki które w tym roku podchodzą do IUI te które dopiero bede podchodzic,jak i równiez te które maja juz za sobą nie udane próby a osobom które nie mają nic w tym temacie do powiedzenia lepiej niech sie nie wypowiadają szkoda waszego czasu...

Gość magdalenka008
czekam na insemke ;)

Gość zapraszammmm
mam nadzieje ze ten nowy rok bedzie dla nas szczęśliwy dla tych którzy zmagają sie z Niepłodnoscia,którzy sie leczą

Gość magdalenka008
bedzie dobrze , trzeba wierzyc , przeciez mrzenia sie spelniaja

Gość magdalenka008
ale jestes bezczelny Kotku podszywajac sie pode mnie ;) ty sie zastanow z czym do ludzi ;)

Gość magdalenka008
nie wiem kurwa kto cie spłodził... rzygam takimi ludzmi czlowieku !!!

Gość zapraszammmm
magdalenka008 dlugo sie starasz? co jest przyczyna niepowodzen? ktora to twoja IUI? kiedy podchodzisz? ja czekam na swoja 3cia juz

Gość magdalenka008
pierwsza insemka , probuje poniewaz moj problem lezy u natury psychologicznej , mam sie zdecydowac na kiedy ale mysle ze moze poczatek marca , brakuje mi jeszcze kilku badan a u Ciebie ?

Gość zapraszammmm
mam znajoma ktora miala blokade niby przeszli 5 iui i lipa dopiero in vitro pomoglo a umnie niedrozny jeden jajowód,problemy z owulacja a z iui wiadomo roznie bywa czasem wystarczy jedna próba a czasem mozna ich miec 5 i tez nic a czekamy na dzidzie juz 2,5 roku

Gość magdalenka008
no własnie tak to jest ale spokojnie napewno wam sie uda !!! mnie niestety nie stac na in vitro wiec chociaz mysle po cichu ze uda sie insemka , ja bede miec na naturalnej owulacji , jajowody mam chyba w porzadku ( nie mialam jeszcze hsg) wiec licze ze sie uda za pierwszym razem !! a w ktorym miescie sie leczysz ?

Gość zapraszammmm
hmm no hsg to koniecznosc przy iui no co ma byc to bedzie nie mam parcia na to juz jeszcze bedziemy prubowac dwóch prób a potem nie wiem a robilas wogóle jakies badania? partner nasienie? najgorzej bylo przy 1 iui czlowiek mial nadzieje a tu lipa a przy drugiej juz sie nie nastawialam wcale i tak sie nie udalo mimo 4 pecherzyków calkiem dorodnych i i owlka tez byla wylowywana ile macie lat? my ja 28 a moj m 30 lecze sie w Białymstokuw klinice

Gość ej ty no tam:OOO
nie denerwuj sie tak:P proponuje meliske na uspokojenie z takim nerwami nigdy nie zajdziesz:D:D

Gość magdalenka008
Nie masz szacunku do ludzi czlowieku , ludzie sa rozni , kazdy chce w wolnej chwili porozmawiac podzielic sie doswiadczeniami a taki jak tu probuje pokazac sie na calej lini - i udalo ci sie tylko chyba nie tak jak chciales ;) z czym do ludzi ;)

Gość digitla girl 31
To pozwole i ja sobie dołaczyć:) fajnie bylo by jak by ten topik przetrwał :)ale juz widze ze nie którzy tylko potrafią obrazać innych nie mając zielonego pojecia o tym. zapraszammmm,magdalenka008 witam:) mam nadzieje ze inne kobietki również sie przyłaczą

To pozwole i ja sobie dołaczyć fajnie bylo by jak by ten topik przetrwał ale juz widze ze nie którzy tylko potrafią obrazać innych nie mając zielonego pojecia o tym. zapraszammmm,magdalenka008 witam mam nadzieje ze inne kobietki również sie przyłaczą to wyzej to ja tylko zjadłam literke

Gość magdalenka008
digital girl 31 ty sie szykujesz na insemke ? jak to tam u Ciebie jest ;) ?

Gość zapraszammmm
nie ma co sie przejmowac debilami dziewczynki olac to i tyle to dadza spokoj digital girl 13 witaj o to widze ze sporo juz przeszłas:( i dlugo walczysz o dzidzie oby ten nowy rok okazal sie tym najwazniejszym dla nas magdalenka008 a partner robil badanie nasienia? a skad jestes? ile masz lat?

Gość magdalenka008
jestem z Poznania , mam 22 lata , insemke bede miec nasieniem anonimowego dawcy

Gość magdalenka008
a wy skad ?

Gość ja jestem w 13tc
Udało się przy 3 iui po 4,5 roku starań. życzę POWODZENIA. Nie rozumiem tylko dlaczego iui miałby pomóc przy problemach o podłozu psychologicznym...wszakze to tylko skrócenie normalnej drogi no i skąd taka diagnoza? Tym bardziej że sama piszesz,że nie masz wszystkich badań, trudno zresztą uzywać słowa "wszystkich", bo te są niezliczone, a przyczyny niepłodności mogą być róóóóżne..A hsg to badanie podsawowe. Skąd pomysl ,że przyczyna lezy w psychice?

Gość digital girl 2013
magdalenka008c to mlodziutka jestes a czemu dawcy? ja juz nic nie planuje sporo juz przeszlam w tym temacie jestem po nie udanej IUI w maju w mojej stópce wszystko pisze od stycznia zas zaczynamy walke o cud po dlugim leczeniu m i jesli wyniki bede ok robimy kolejne IUI a jesli nie pozwola to zostaje in vitro.... ja w tym roku koncze 31 lat juz mam niska rezerwe janikowa zapraszammmm oj przeszłam przeszlam zebys wiedziala coz nic sie nie zrobi

Gość magdalenka008
lezy lezy poniewaz probowano mnie zgwalcic w czasach gimnazjalnych , zle to sie dla mnie psychcznie skonczylo ale trafilam na takiego lekarza ktory wszystko rozumie i mi pomoze ;)

magdalenka008c to mlodziutka jestes a czemu dawcy? ja juz nic nie planuje sporo juz przeszlam w tym temacie jestem po nie udanej IUI w maju w mojej stópce wszystko pisze od stycznia zas zaczynamy walke o cud po dlugim leczeniu m i jesli wyniki bede ok robimy kolejne IUI a jesli nie pozwola to zostaje in vitro.... ja w tym roku koncze 31 lat juz mam niska rezerwe janikowa zapraszammmm oj przeszłam przeszlam zebys wiedziala coz nic sie nie zrobi sorki za tego nicka zamiast 31 to wpisalam 2013:D

Gość magdalenka008
digital girl 2013 - jestem mlodziutka ale wiem czego chce ;) w zyciu sie wyszalalam za wszystkie czasy teraz czas sie ustatkowac ;) ja to wszystko traktuje powaznie , decyzja przemyslana z pomoca rodzicow takze czas działac ;)

Gość ja jestem w 13tc
No ale iui nie pomoże w problemach psychicznych, iui to nie żadne leczenie, to skrócenie normalnej drogi, ominięcie trudnych miejsć jak np. śluz ( co ważne kiedy ma się wrogość nasienia). Nie wiesz co jest przyczyną skoro nie miałaś tak podstawowego badania jak sprawdzenie drozności :( Większość lekarzy nie robi iui bez hsg albo laparo żeby nie narzić pacjentki na ciążę pozamaciczną... Psychika raczej blokuje owulację...Tak czy siak powodzenia, bez względu na przyczynę.

Gość zapraszammmm
digital girl 31 a jak sobie radziecie? tym wszystkim?jestes mężatka? 5 lat to strasznie dlugo rany:( ja staram sie juz 2,5 roku ale mam dosc:O nie daje sobie czasem rady powiedz jak to ogarniasz jak z tym zyjesz?mnie tez czas goi nie bawem stuknie 30tka to 1 dziecko?

zapraszammmm powiem tak bylo ciezko ale nauczylismy sie do tego, od kad sie leczymy i od kad znamy przyczyne kochamy sie tylko spontanicznie ,na luzie, lata staran nauczyly mnie duzo cierpliwosci ,i pokory do tego tak wiec zobaczymy co przyniesie ten nowy rok nowy rok nowe nadzieje trzeba wierzyc ze w koncu sie uda i tyle i walczyc i prubowac dalej planujemy jesli wyniki beda ok kolejne 3 próby zobaczymy a mezatka jestem ponad 4 lata juz i walczymy o 1 dzidzie mielismy przerwe od lekarzy 5 mc teraz wracamy do walki

Gość magdalenka008
z calegon serca zycze wam powodzenia !!

Gość ty magdalena puknij sie w łeb
jestem mlodziutka ale wiem czego chce w zyciu sie wyszalalam za wszystkie czasy teraz czas sie ustatkowac ja to wszystko traktuje powaznie , decyzja przemyslana z pomoca rodzicow takze czas działac a gdzie facet? rozumiem zamierzasz zostac samotna matka:P skad mozesz wiedziec czy jest z toba cos nie tak skoro wszystkich badan nie mialas robionych a byc moze przyczyna tkwic w nie droznych jajowodach? czyli wychodzi na to ze facet ma zle nasienie skoro sie decydujesz na dawce??? decyzja przemyslana z pomoca rodzicow takze czas działac?????????????????jaka pomoca rodzicow:O

Gość magdalenka008
kurwa jak ja widze takich jak ty to rzygac mi sie chce. Nie mam sily juz nawet ci tego tlumaczyc . ;/