Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziamadziaaaa

Dotykanie włosów przez faceta

Polecane posty

Gość madziamadziaaaa

Dziewczyny lubicie jak Was faceci smyrają, głaszczą, bawią się Waszymi włosami ?? Jak ich dotykają ? Czy nie?? :P

Gość dfdfg
ja to kocham jak dotyka i bawi sie moimi wlosami kocham!!!!!!!!!!!!!

Gość Zuzanna Amelia & 1
Masz na mysli ten numer co polecaja wszystkie PUA z dotykaniem wlosow dziewczyny by osiagnac seks ?

Zuza,ale fakt faktem,że jak pamiętam,to żadna mnie podczas tej operacji nie pognała ani nawet nie próbowała powstrzymać (i to nie tylko na radkach,ale także jak siadałem w czasach studenckich koło panny na wykładzie na uczelni.Więc chyba nie jest to takie niemiłe dla dziewczyn ;)

Gość kossak na kamieniu
od czasu gdy mój fryzjer zjebał mi trwałą ondulacje nerwowo poskręcaną mam mieszane uczucia :D

Gość madziamadziaaaa
Mam na myśli ogólnie... czy to przed seksem czy same pieszczoty ;] bo słyszałam, że 95% dziewczyn to kocha :P jak ktoś bawi się ich włosami :P ja sama uwielbiam to uczucie i dostaje jakby dziwnie przyjemnych dreszczyków gdy ktoś się nimi bawi :D

Gość hytgrfeswaz
nie wazne, Przy tym faceci sie podniecaja

Gość SDFGFDWSDFGBVFCD
lubie, mam dlugie wlosy i lubie jak lapie koncowki i sie nimi bawi, okreca wokol palca itd. nienawidze za to jak ktos mnie glaszcze po glowie i przylizuje wlosy :O

Gość Dlaczego zaraz myślicie
o seksie, może porozmawiajmy o iskaniu. Czy lubi jak wam faceci łapią wszy lub sciągają gnidy z włosów? Czy wolicie łapanie wszy głowowych, czy łonowych?

Gość Eryk21
Hmm uwielbiam bawić się włosami mojej dziewczyny taki trochę fetysz. Na szczęście trafiłem na cudowną dziewczynę, która to wręcz uwielbiam, każda forma zabawy. Nawet jak mocno ciągnę ją za włosy to ona się uśmiecha i tylko mówi mi jak bardzo jej się to podoba. Jesteśmy razem już 6 lat. Pozdrawiam ;)

Gość gość
a czy faceci też mają podobne odczucia jeżeli chodzi o dotykanie ich włosków na głowie? :)

Gość gość
Ja bardzo lubię jak dziewczyna to robi :)