Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja sieradz

wkurza mnie to, że nabrałam się na własny organizm i teraz sie wstydze

Polecane posty

Gość patrycja sieradz

przyszedł moj chłopak i razem oglądaliśmy telewizor, 15 minut przed jego przyjściem wysrałam się, żeby poźniej przy nim mi się nie chciało kupę albo śmierdząco pierdzieć. No i sparlo mnie na gazy odchyliłam ręką pośladek, tak żeby nie widział i syknęłam pierdem, który...... potwornie zaśmierdział!!! nei wiem skad ten smrut, przeciez sie wysrałam, załammka i wstyd

Gość ania z gniezna
moze do konca nie zrobiłas kupy

Gość rozlanemleko
hahaha

Gość Anastazja Potocka
jak się nabiera na własny organizm?

Gość grypsera
uważajcie na psychiatrów! maskujcie psychike przed nimi i osobowość! konfidenci obsrani som! na przesłuchaniu mówcie lewe informacje albo nic! ziomalci propsujcie a konkurentom maćcie! oni są do odsiewu! już gdy to czytacie macie zaczątnik! bądźcie zawsze pijani lub podpici! drzwi nikomu nie otwierajcie jak spać wam sie chce! lezcie dużo i sporo gnijcie przed PC! gryps tylko przez konsolkę! gg ch00yowe do tego! tylko do masowego grypsu znajomkom! zbrodnia doskonała istnieje! alibii tylko z libii! wszystkich miejcie za frajerów! słuchajcie samych siebie! golcie głowy jak na rentach jesteście! zapuszczajcie brzuchy by rentę dodtać! potem już tylko pozostaje pety palić i piwo pić i wciagać wapno! konsole przerabiajcie i grajcie w gry pirackie! patrzcie czy laski maja obrączki! jak maja to je r00chajcie! a jak pjerścionków nie mają to tez je wyr00chacie!

Gość offerma
słusznie pan grypsuje, panie.

Gość oj tam, oj tam :)
buahahahaha ale psychol jestes 8/10

typowe pokolenie Y, zamiast podobne sprawy zachowac dla siebie bo to megaobciach, oglaszaja to wszem i wobec, jak np moja kolezanka sie zesrala tuz przed rozmowa kwalifikacyjna bo wziela wieczorem na przeczyszczenie i opowiadala mi to z przejeciem i ze szczegolami przy obiedzie

Gość prawik29
grypsera - chwalmy grypserre bo jest wielki . :):):)