Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyć do księzyca

tabletka gwałtu

Polecane posty

Gość zaraz Ci wytłumaczę
bum !! przepraszam wymskło mi się powietrze z pupci :( kurwa ale smród aż w oczy szczypie 😡 :o

Gość amerykańdżański badacz
Podszyw z godziny 0:52 to klasyczny materiał odpadowy w świecie wolności i demokracji jakiego jedynie słusznym strażnikiem jak i architektem jest wielka Ameryka.To przeciwnik wartości za sprawą jakich człowiek zszedł z drzewa i spełnił swój wielki sen bycia na szczycie.Jesteś zerem a z zerami się nie dyskutuje tylko namierza z odpowiedniego satelity i wydaje rozkaz dezintegracji w imię wolności.

Gość Starszy Junior C
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sensacje XXI w.
I co??I co było dalej??

Gość Aparat007
Jeśli nic nie pamiętasz, a chcesz wiedzieć, co było w tym czasie to może Ci pomóc dobry jasnowidz, który odczyta wsteczny film, który Ci się urwał. Gdyby był monitoring to można by otworzyć ten przebieg czasy, który Cię interesuje. A mogło się dużo zdarzyć lub nic tego Ci nie powiedzą na kafeterii, a koleżanka śmiejąc się z Ciebie zapewne wie, że nic takiego nie było, co mogło by Ci zaszkodzić,bo chyba ma sumienie i nie pozwoliłaby na to. Chyba, że była bardzo pijana i nie zwracała uwagi na Twoje zachowanie.Tabletka gwałtu miała być porażeniem układu nerwowego i uśpienie Twojej czujności, a za tym jakiś określony cel, sama nazwa wskazuje gwałtu czyli wykorzystania seksualnie w tym czasie porażenia,bo w inny sposób temu, który Ci zrobił nie mógł osiągnąć zamierzonego celu, gdyż byś mu nie pozwoliła, dlatego użył środka psychotropowego aby Twoją czujność wyłączyć. Jeśli to zrobił jeden osobnik, to nie zauważysz objawów od razu, chyba, że Cie zapłodnił w okresie płodnym, to efekt wyjdzie po jakim czasie. Dobrze byłoby zrobić test czy jesteś w ciąży, to uspokoi Twoją niechcianą krzywdę. Możesz w tym samym towarzystwie udać, że jesteś po tabletce i sprawdzić towarzystwo, które będzie chciało zrobić to samo , co na sylwestrze.

Gość wyć do księzya
:( dalej czuje sie do bani...

ja raz w życiu miałem czarną dziurę:D w sensie pojechałęm na koncert i nie pamiętałm jak znalazłem się w domu. wypilem ze 3 piwa i 4 kielony wódki. nikt mi tabletki gwałtu nie wrzucil bo i po co:D poprostu bawie ie na koncercie, pije i ...nagle budze sie w domu następnego dnia (koncert byl w ramach urodzin klubu do ktorego lubiilem chodzic - pamietam tort i pozniej juz nic)] dopiero natepnego dnia kumpel mi powiedział ze sie zhclałem i musial mnie taszczyc na busa czy tam taxi i ze go wkurwilem:D xxx raz w zyciu mis ie to zdazylo...bo tak to nawet jak jestem mocno najebany i pije cala noc to wszystko pamietam...nie zawsze dokladnie, nie wszystkie detale np c mowilem albo ze ktos byl albo poszedl z imprezy itd... ale nie mam kilkugodzinneh przerw w żciorysie. wtedy sie to zdazylo pierwszy i ostatni raz a mialem 18 lat. organizm ludzki róznie reaguje. raz moge wybic pol litra i chodze a innym razem 3 piwk i sie nawale i chce mi sie spac i mam dosc. xxx wiec autorko spokojnie...nie musiala byc to tabletka gwałtu.

Gość smutnaaaaaaneta
hej, najlepiej podjedź do tej pizzerii, powiedz że ci się zdarzyło upić, nie pamiętasz i zapytaj czy ktoś Cię pamięta i czy byłaś tam cały czas czy nie - przynajmniej będziesz wiedzieć, wiem że siara się tak pytać - ale lepiej tak niż do końca życia się zastanawiać co się działo i faktycznie potem dowiedzieć się że działo się coś czego byś nie chciała ze zdjęć z neta - albo jeszcze może być tak że porobili Ci zdjęcia - nie musieli gwałcić i potem zażądają kasy żeby zdjęć nie opublikować... Lepiej jedź do tej pizzeriii.

Gość gość
Wczoraj wyszłam z koleżanką do baru. Mnóstwo znajomych tam chodzi, znamy się z barmanem, większość z ludzi przychodzących do niego kojarzy. Wypiłam dwa piwa w przeciągu 3-4 godzin. Przy pierwszym wyszłyśmy na papierosa i zostawiłyśmy butelki na widok barmana (znał nas więc nie przejęłyśmy się tym, że je zostawiamy). Niestety w barze pojawiło się kilku ludzi, których nie znałyśmy. Po powrocie do domu zaczęłam się dziwnie czuć, strasznie mi się kręciło w głowie, bardzo chciało mi się spać i zwymiotowałam. Rano również zwymiotowałam po wypiciu wody i kiepsko się czuję. Przed wyjściem byłam najedzona i niemożliwe żebym czuła się tak kiepsko po wypiciu dwóch piw. Ogólnie potrzebuję dużo więcej aby czuć się wstawioną, wychodząc czułam się dobrze. Dopiero po powrocie po jakiejś niecałej godzinie zaczęło się to dziać. Myślicie, że możliwe aby ktoś mi czegoś dosypał ?