Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 lat

jakie są możliwości?

Polecane posty

Gość 28 lat

Jak myślicie, na jaką dziewczynę może liczyć chłopak mający 28 lat? Czy w grę wchodzi tylko będąca w podobnym wieku dziewica, czy są też inne możliwości?

Gość R78
Wszystko zależy od oczekiwań. Jeśli chcesz się zabawić, to szukaj w gronie młodszych kobiet, wyszalejesz się. A jeżeli jesteś ustatkowany i myślisz o poważnym związku, to lepiej rozejrzeć się za kobietą w podobnym wieku, która albo jest spokojna z natury, albo lata szaleństw ma za sobą i szuka stabilizacji (dziewczyna po przejściach).

Gość 28 lat
nie szukam jeszcze stabilizacji. Moje doświadczenie z dziewczynami jest jednak zerowe, więc szukać wśród młodszych? Nie wiem, wyśmiałyby mnie chyba...

Gość R78
Swoją drogą w tym wieku to już ciężko znaleźć kobietę, która nigdy nie była w związku, chociaż są wyjątki, jakieś ciche domatorki pewnie się trafiają, tylko z racji charaktery trudno taką spotkać ;)

Gość 28 lat
ja nie szukam dziewczyny, która nie była nigdy w związku. Ale wśród młodych nastawionych na zaliczanie dziewczyn, to chyba raczej nie miałbym szans, bo one szukają podobnych sobie... Nie wiem, tak myślę.

Gość 28 lat
Elvira: prezentować w sensie?

Gość R78
W takim razie szukaj wśród młodszych - odiwedzaj kluby studenckie, zapisz się na jakieś zajęcia, na których zyskasz grono znajomych w tym wieku. Jeśli nie jesteś zbyt pewny siebie, to zawsze pozostaje sponsoring, ale moim zdaniem to nie jest zbyt ambitne rozwiązanie :o

trening czyni mistrza !!! bierz po kolei i nie wybrzydzaj , a doświadczenia nabierzesz raz dwa

Gość 28 lat
R78: nieźle wystrzeliłeś z tym sponsoringiem... Zawsze kojarzyło mi się to z facetami w "pewnym wieku". Zresztą finansowo nie dałbym rady...

Gość 28 lat
coś o sobie: skończyłem studia z socjologii na UW. Wiem, że to głupio zabrzmi, ale obecnie szukam pracy. To nie nastraja pozytywnie, wiem...

Gość 28 lat
Krwawy: chciałeś, żebym napisał coś o sobie, to to zrobiłem.

Gość 28 lat
dziękuję, że tak piszecie, że mam szansę na każdą. Naprawdę wnosi to trochę optymizmu w moje życie tak z początku nowego roku...

trochę więcej wiary w siebie , pewności też niech ci nie braknie , niektóre kobietki lubią takich nie wyżytych jeszcze sexualnie panów .

Gość 28 lat
a jakie kroki miałbym konkretnie przedsięwziąć, żeby zwiększyć swoje szanse? Sorry, ale kluby studenckie kojarzą mi się z dziecinadą...

Gość 28 lat
E a nawet F: jakoś nigdy takiej nie spotkałem, a o pewność siebie trudno w sytuacji takiej jak moja... Jak czytałaś, to pewnie rozumiesz...

Gość 28 lat
E a nawet F: a co konkretnie byś radziła?

a szukałeś , często jest tak ,że aby dotrzeć do celu i mieć satysfakcję , najpierw człowiek błądzi po "pustyni " i bezdrożach !!!! a co do rozumienia : słuchamy -ale nie słyszymy patrzymy- ale nie widzimy kobiety na pstryknięcie nie dostaniesz , włóż trochę wysiłku

Gość 28 lat
up

Gość 28 lat
a mogłabyś coś mi doradzić, co miałbym konkretnie zrobić? Nie orientuję się w tym...

Gość 28 lat
looser: z domu wychodzę i to często...

Gość 28 lat
Warszawa

No tacy jak my to mają talent. Musisz działać po prostu. W swoim życiu podrywałeś dziewczyny? Ile razy?

Gość 28 lat
nie podrywałem...