Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apostlissa338

kto przegapil czas na dziecko?

Polecane posty

Gość apostlissa338

jest jakas dziewzyna co ma wiecej niz 35 i uwaza ze juz nie zostanie mama??sa takie co jakos im uczas uplynal na inne sprawy a dzis zaluja?

Gość uit6yhuy
ja mam przed 30tka i dziecka miala nie bede bo nawet pracy nie mam, ani mieszkania, ani męza, ani kasy :O

Gość apostlissa338
30? to do 40 mozesz 10 sztuk narodzic, pytam o starsze

Gość dotakakal
A ty autorko ile masz lat dokladnie??? Tez jeszcze mozesz narobic z 3 :-P

Gość uit6yhuy
ale nie urodzę bo nie mam pracy (nigdy nie pracowalam), kasy, męza, nic nie mam, mieszkam z rodzicami.

Gość lara_nosia
Moja siostrunia starsza (38 l.) uważała długo że ma jeszcze czas żyła w małżeństwie prawie lat 12 i teraz się rozwiodła ale ma już innego kolesia i teraz mówi nadal że za jakiś czas chce mieć dziecko, kokosów też nie zarabia bo w markecie pracuje a widze jak jej przykro bo ja mam 28 lat 3 lata po ślubie i czekam na słoneczko moje jeszcze 3 miesiące... A ona nadal za jakiś czas - przecież to ryzyko duże... wiem że chce ale się boi no i ten koleś też jakiś taki raz dla niej dobry raz nie...

Gość ja przegapilam ,
zawsze bylam gruba i nikt mnie nie chcial , potem wyjechalam za granice i tam mieszkam ,teraz mam 39 lat i juz pogodzilam sie z tym i nie chce juz miec dziecka , nie mam faceta i nigdy nie znajde tutaj ,wiec nawet nie zawracam sobie glowy tesknota za dzieckiem .Moze jak kobieta ma kogos z kim wie ze czuje sie bezpieczna i ma poczucie stabilizacji wtedy marzy o dziecku . Ja mam takie godziny pracy ze nawet nie moge sobie " zrobic " dziecka i samotnie go wychowywac bo za granica nie mam na kogo liczyc .

Gość uit6yhuy
ale chociaz masz prace i godnie zarabiasz za granicą!

Gość ja przegapilam ,
ok mam prace ,zyje godnie ale nie ponad stan bo pracuje tylko na 3/4 etatu i sama musze oplacac mieszkanie i rachunki a czynsz jest tu wysoki , z kims byloby mi lzej . Moge wiec powiedziec ze mam prace ale place za to wysoka cene samotnosci na obczyznie .

Gość ja przegapilam ,
.

Gość dotakakal
Do: ja przegapilam... a masz przyjaciół??? Jak to w ogole jest byc tak ciagle samemu???

Gość ja przegapilam ,
Nie jest latwo , a nawet powiem ze ciezko , mam tylko jedna przyjaciolke ale daleko ode mnie.

Gość ja przegapilam ,
Nie jest latwo , a nawet powiem ze ciezko , mam tylko jedna przyjaciolke ale daleko ode mnie.

Gość dotakakal
A w kraju masz jakąś rodzinę? Bliskie osoby, z którymi się kontaktujesz? Którym sie zwierzasz, opowiadasz o sobie???

Gość gh67 trosze inaczej
ja am41i dzialam,wic moze bedzie

Gość claollllalal boga HELOZIA
zaraz zleca sie wynaturzone samiczki beda pouczac