Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmag

Niczego nie moge sie nauczyc bo matka wszystko wyrywa mi z reki

Polecane posty

Gość Jmag

I nazywa idiotka bo jak cos mi nie wyjdzie to wypomina po 100razy a sama nic nie wytlumaczy tylko wyrywa,zabiera i robi po swojemu:o

Gość kmjknjijh
bo jes stara jebnieta pizda wszystkowiedzacanajlepiej. zapytaj jej czy jak je dupe utraci tez sie bedzie wpierdalac jak jej dupe wycierasz?

Gość Jmag
Ona takich rzeczy pod uwage nie bierze,wszystkie samotne matki chca aby dzieci byly w pelni od nich zalezne?:o

Gość zanim zadzwonie muszę wiedzieć
Ile masz lat? Chodzi o to że nie możesz nic zrobić przy dziecku? dlaczego z nią mieszkasz?

Gość Jmag.
Ona takich rzeczy pod uwage nie bierze,wszystkie samotne matki chca aby dzieci byly w pelni od nich zalezne?:o.

Gość Jmag.
Ona takich rzeczy pod uwage nie bierze,wszystkie samotne matki chca aby dzieci byly w pelni od nich zalezne?:o.

Gość Jmag.
Bo nie mam pieniedzy na wyprowadzke

Gość zastanawiam się tak z lekka
Ałe to ty jesteś samotną matką czy ona? bo strasznie gmatwasz. i ile masz lat?

Masakra :o moja koleżanka miała taką matkę i babcię na dodatek w jednym domu :o odetchnęła dopiero kiedy wyjechała na studia do innego miasta. Założę sie że to był powód wyjazdu bo u nas spokojnie mogła to samo studiować, nie ma że tak te studia są lepsze :o

Gość gość
Dorośli ludzie idą swoją drogą, a jak nie umieją się usamodzielnić, to wyklinają w necie matki, teściowe, wujków, szwagierki, siostry...Ja tam jestem na swoim i nikt mi nic z ręki nie wyrywa, fakt, musiałam się wszystkiego nauczyć, a różnie bywało.

Gość gość
Widocznie nic nie umiesz i ja szlag trafia, zamiast tutaj zajrzyj na portale, gdzie uczą zajmowania się domem, suka z ciebie i malolata.