Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defretttteeeee

PROBLEM Z SUKA KTORA GRYZIE MOJĄ DRUGĄ SUKĘ A ZAWSZE BYŁO OK

Polecane posty

Gość defretttteeeee

Witam mam 2 suczki, jedna jest starsza, druga młodsza. od samego początku są ze sobą zaprzyjaznione, razem śpią, razem jedzą, bawią się no jednym slowem wszystko super. Starsza suczka 2 mies temu miała cieczke i teraz troszkę odpusciła wymię ( ale nie ma mleka) stała się osowiała, powolna, duzo spi. nie znosi zabawek.Ale najgorsze jest to że strasznie atakuje tą młodszą suczkę, juz kilka razy się do niej rzuciła do gryzienia, a nawet jak ją tylko widzi to warczy. Nigdy tak nie było. zawsze były zgodne.Teraz je rozdzieliłam, ale co dalej. czytałam o urojonej ciązy. Czy to mozliwe ze suczka 2 mies po cieczce uroiła sobie ciążę ( zaczelo się to akurat w tym terminie kiedy by miała rodzic gdyby była szczenna) i dlatego jest taka agresywna w stosunku do tej młodszej? Na podwórku zachowuej się normalnie biega bawi sie, normalnie tez je więc wnioskuje że nie jest chora. boje się teraz i o jedną i o drugą i boje się je nawet razem zostawic

Gość wspłczuje ci..................
zastrzel suke

Gość defretttteeeee
spadaj ty wyżej. napiszę jeszcze ze jak są same to jest w miarę, ale najgorzej jest jak ja siedzę z nimi np w pokoju, to starsza od razu warczy na młodszą jest zazdrosna, przegania ją. Ale tylko teraz tak jest. zawsze było dobrze a mam je juz kilka lat. ile czasu takie zachowanie będzie trwało? co mogę zrobic

Gość defretttteeeee
jutro idę zapytam, nie chcę jej faszerowac hormonami ale moze weterynarz cos podpowie. w ten sposób zachowuje sie od 3 dni długo to jeszcze będzie trwało?. na podwórku ma taką piszczącą piłkę, nie wiem zabrac jej ją? godzine temu byłam z nimi na spacerze to była szczęsliwa biegała z tą młodszą, bawiły się. teraz leży w legowisku i jest smutna, a jak tylko młodsza suka się zbliży to warczy i atakuje i to tak ostro że musze ją odciągac. teraz zabrałam młodszą do innego pokoju, ale nie wiem co dalej

bedzie trwalo jeszcze 1726 dni a potem nadejdzie koniec.

Gość problem z toba a nie z psem!
trzeba bylo wysterylizowac obie dunie, ale nie, przeciez to nieludzkie! niech sie lepiej teraz męcza i zagryzają!!!!!!!

w niektorych klinikach weterynaryjnych podaja na to hormony w formie zastrzykow, ale nie kazdy weterynarz to robi. Na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiala tylko juz zrobila termin na sterylizacje, najlepiej obu suczek, plodnosc nie jest im raczej potrzebna, predzej im szkodzi niz sprzyja.

wspolczuje twoim psom

Gość defretttteeeee
myslałam o sterylizacji ale to jednak nie takie prosty zabieg a moja suczka ma słabe serce, kiedys miała zapasc i boje się poddawac ją narkozie. a zagryzc to sie na pewno nie zagryzą bo nie jestem takim bezmózgiem żeby je zostawic bez opieki.

sterylizacja jest naprawde dobrym rozwiązaniem. Póki co udaj się do weta. A jakiej rasy są to psy?

to najlepiej skonsultuj sie z dobrym weterynarzem, mozesz poszukac takiego dzieki opiniom w internecie, zadzwonic i zasiegnac opinii o najlepszych metodach aby pomoc Twojej suce. Tutaj raczej nie znajdziesz kompetentnej osoby, naprawde dobrego, godnego polecenia weterynarza. Siedze na tym forum bardzo dlugo i nigdy nikogo takiego tu nie spotkalam, polecam Ci typowo ''psie'' strony lub od razu vetopedia.

sterylizacja jest naprawde dobrym rozwiązaniem. Póki co udaj się do weta. A jakiej rasy są to psy?

to najlepiej skonsultuj sie z dobrym weterynarzem, mozesz poszukac takiego dzieki opiniom w internecie, zadzwonic i zasiegnac opinii o najlepszych metodach aby pomoc Twojej suce. Tutaj raczej nie znajdziesz kompetentnej osoby, naprawde dobrego, godnego polecenia weterynarza. Siedze na tym forum bardzo dlugo i nigdy nikogo takiego tu nie spotkalam, polecam Ci typowo ''psie'' strony lub od razu vetopedia.

Gość defretttteeeee
spie z moimi sukami w jednym łóżku

Gość defretttteeeee
dwa amstafy

Gość defrettttteeee
nie, nie to są 2 bokserki. ktoś się podszywa. a mi net się zawiesza i nie moge dodac postów. nie wiem czy mnie pamiętasz mycha ale kiedys z tobą pisałam o nich

Gość defrettttteeee
nawet kiedys przesyłałam ci ich zdjęcie, jak ta młodsza była jeszcze szczeniakiem:) teraz juz obie są dorosłe