Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Period

Dlaczego tutejsze "kobiety" uważają, że wszyscy zazdroszczą im ciąży?

Polecane posty

Gość Period

Przecież to śmiech na sali, jak można być takim pustogłowiem. Są ważniejsze sprawy niż czyjaś ciąża, także nie pochlebiajcie sobie.

Gość no co jest grane?
sama mam stado bękartów :O każde z innym ojcem :O

jeśli ty odbierasz nasze wypowiedzi w taki sposób, znaczy, że zazdrościsz. Jesteś na tematach "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" więc jakich tematów się spodziewasz??

Gość Period
FajnieByćCiężarną - wiem gdzie jestem, ale pisanie każdej nieprzychylnej osobie, że na pewno jej zazdrości ciąży to głupota, nikogo obcego wasze brzuchy nie interesują.

Gość no co jest grane?
a gdzie ty suko takie cos wyczytalas? znikaj w podkokach nieplodny wypierdzie

Gość jest w tym trochę prawdy,ale
Nie do końca autorko. otóż tutaj KAŻDY kto ma inny pogląd to czegoś zazdrości. jeśli nie uznaję mieszkania z rodzicami po ślubie to zazdroszczę tym którzy tak mieszkają bo musiałam np brać kredyt, jeśli nie uznaję brania kredytów i mieszkam na wynajętym to zazdroszczę tym co dostali kredyt i są na swoim, jeśli nie uznaję mieszkania na wynajętym bo to dorabianie kogoś i wolę mieszkać z rodzicami to zazdroszczę tym wynajmującym niezależności,jeśli uważam że lepiej się samemu dorobić niż dostać coś w prezencie to zazdroszczę że nic nie dostałam. i tak można mnożyć przykłady. Także to nie tylko ciężarnych dotyczy to taka specyfika kafe-jak ktoś nie ma innego argumentu to mówi że mu zazdroszczą.

Gość no co jest grane?
mam nayebane we łbie :O żaden mnie nie chce więc muszę łapać facetów na dziecko :O:(

Gość no co jest grane?
podszywaj sie dalej niedoyebana staraczko

Gość no co jest grane?
nie zaczernię się bo psychiatrzy mnie namierzą :O:(

No co jest grane-ty jesteś/będziesz matką? po pisowni wnioskuję,że jesteś raczej pijaczkiem spod budki ... żal żeby matka się tak wyrażała. tobie na pewno nikt NICZEGO nie zazdrości-co najwyżej współczuje...

Gość sasanka z mielna.
taaa zadroszczą :D i zaraz pojebane maciory wyjeżdząją z bezpłodnością:D kocham was loszki ❤️

Gość Icy Moon
Nie wiem czy zazdroszcza, ale cos jest na rzeczy. Mnie nie interesuje wedkarstwo wiec nie przesiaduje na forach dla wedkarzy...

Z tym szczególem że tutaj są też topiki staraczkowe więc te które póki co w ciąży nie są to też mają tu swoje miejsce. Żeby nie było-ja dziecko mam,więc na pewno nie mam czego zazdrościć ciężarnym,bo najgorsze przed nimi :D

Gość gość
Może największe osiągniecie tutaj to zajście w ciążę, może zero wykształcenia, zero urody, zero dobrej rodziny, zero... wszystkiego i... jeden plus, a potem: ratunku moje dziecko ......