Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana chyba

CO JEST ZE MNĄ NIE TAK?!

Polecane posty

Gość zdesperowana chyba
kjoijioj no i własnie dlatego tutaj napisałam, co jest nie tak??? mam lustro w domu, wiem jak wyglądam, nie pisze tego, ze sobie cukrować jako to ja nie jestem, pisze bo mam problem, zeby wam to przedstawic, bo gdybym była nieatrakycjna to rozumiem, ze to by był jeden z powodow, ze nie mam chlopaka. Nie wstawie zdjęcia, moge sie opisać, gdyby ktos znajomy byl na kafe i zobaczył, ze sie tu zale to by sie ze mnie smiali, ze nie mam innych problemów.

Gość Aparat007
Ja wygladam na 26 a mam 31 np. :) Zawsze to bylo moja udreka, a teraz sie z tego ciesze. :D Sa rozni faceci.

Gość zdesperowana chyba
dwie kolezanki znaja po czesci moj problem, ale one tylko poradza: czego Ty chcesz, kazdy sie za Toba oglada, zobacz ilu do Ciebie pisze, ciagle sie z kims spotykasz ALE Z NIKIM TAK NAPRAWDE NIE JESTEM

Gość Aparat007
Wklej fotke, i ocenimy czy moze byc jakias inna przyczyna.

Gość zdesperowana chyba
nie wstawie zdjęcia, bo już napisałam, ze byłoby mi wstyd gdyby był tu na forum jakiś znajomy, zrozumcie.

Gość zdesperowana chyba
Wiecie co czasami, mam ochote wylaczyc telefon albo zmienic numer telefonu, skasować konto na fb (mam tylko tam konto i tam tez piszą faceci i ich poznaje) i przestać liczyć na miłość i czekać, cierpliwie czekać Werka czytam blog, moze da mi do myślenia.

"Poznaje mnóstwo facetów, codziennie piszą lub dzwonią ale co z tego? " ­ No proszę, a do mnie żadna nie pisze i nie dzwoni. Jak się nie ma powodów do narzekań to się wymyśla bzdury. Weź się za robotę.

Gość zdesperowana chyba
Pracuje:) i mam inne zajęcia na głowie w ciągu dnia ... ale na chłopaka też bym znalazła czas

Gość zdesperowana chyba
Darker a chciałbyś, żeby pisały i dzwoniły, spotkałbyś się z nimi raz, drugi i NIC, KLAPA, znowu to samo. Chciałbyś wtedy sobie myśleć Kurde coś jest ze mna nie tak;/

Gość PanKrolewicz
A wyslesz fotke na maila? :D