Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhfdfhfhfhhf

co jest dla kobiet wazniesze przystojna geba czy sexowne cialo?

Polecane posty

Gość hgfhfdfhfhfhhf

Jakby musialy wybrac? Zalozmy że jest 2 kolesi, maja ten sam charakter, podobny wzrost zalozmy po 181 cm to ktorego wybiora takiego z atrakcyjna geba i zwyklym ciialem czy z przecietna geba i takim wyjatkowo atrakcyjnym cialem tzn b. waskie biodra szerokie ramiona, dobre proprcje lekkie umiesnienie itp

Gość hgfhfdfhfhfhhf
Powiem tylko że narazie z mojego doswiadczenia na imprezach albo chociazby ostatniego sylwestra wynika że cialo preferuja choc nie wiem dlaczego tak jest

Gość xanula91x
dla mnie waznijsza jest twarz ;-)

Gość hgfhfdfhfhfhhf
No wlasnie tak chyba jest choc nie wiem dlaczego

Gość torze
ROZUM, obycie, kultura, wiedza, praca, ...

Gość Aparat007
DoAnanasus-uk ananasus-uk@tlen.pl'; "nad ciałem można popracować a ze szkaradną gębą jest gorzej ;-D" trafiony zatopiony :D ale powiem wam, ze zawsze ale to zawsze kobity zwroca uwage na facet ktory ma ladna sylwetke. Wiec jelsi do tego koles ma gadane to laski praktycznie same mu w rece wpadaja. Jelsi tylko ma cialo to szybko odechce sie takim paniom dalszej znajomosci. natomiast jesli facet ma gownane cialo wyglada jak budyn dajmy na to, to zadnej nawet nie zainteresuje, zbey sie wykazazac swoja inteligencja. nie ma co sie oszukiwac cialo jest bardzo wazne zarowna dla kobiet jak i mezczyzn.

Gość hgfhfdfhfhfhhf
No wlasnie cos w tym jest co piszesz. Tzn wszedzie czytam że one preferuja twarz, że ona jest najwazniejsza itp. O jeszcze o oczach pisza że wazne. A jak co do czego przychodzi to w realu zachwycaja się raczej zupelnie slabymi z twarzy facetami, czasem wrecz nieatrakcyjnymi albo smiesznymi ale zawsze ci kolesie maja atrakccyjne ciala. Naprawdę tak jest. Szczegolnie to widac na dyskotekach i innych imprezach.

Gość Kaaarroollaa
ojej wszystko jest ważne, ale co bardziej to kwestia indywidualna, co kto woli. Ale warto wziaść pod uwagę co ktoś wyżej napisał. Nad ciałem można popracować, a nad gębą raczej nie. Chyba że skalpel w ruch.