Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsffdfdsfd

Mój były ma młodsząi ładniejszą

Polecane posty

Gość fdsffdfdsfd

Chyba nie przestanę płakać :(

Gość pillot PIrX
no i szcześć mu Boże, zakładając że rozstaliscie sie w taki sposób że nie przechodzicie na drugą strone ulicy mijając sie wzajemnie

Gość fdsffdfdsfd
Mam 22 lata a czuję sięjakby moje życie właśnie sięskończyło

Gość Nie powinni bo nie maja czym
O kurwa straszne ;) 15-latke? Zycz mu szczescia. Faceci to jednak debile, im mlodsze mieso i glupsze tym lepiej.

Gość huby dec
Tak się puszczacie, że już nawet małolaty w to wchodzą.

A po co płakać?Jesteś młoda i masz całe życie przed sobą.Głowa do góry :).

Gość mój ex odszedł do 15 lat
mój ex odszedł do 15 lat młodszej, zostawiajac wszystko, paląc mosty za sobą. Po kilku latach ona go zostawiła dla młodszego, teraz buja się w wieku 50 lat po najmach z 30 lat młodszą od siebie laską:D

Gość po 30 stce jestem
faceci biorą sobie mlodsze po to by się dowartościować. Założmy, ty masz 22 lata, on również. Nie wyszło wam w zwiazku. Rozstaliscie sie. Weźmie sobie mlodszą, gdyż dla takiej 15 latki on będzie góru, samodzielny, studiujący, to będzie w jej oczach ktoś. Dla Ciebie bedzie nie zaradny - bo nie pracuje, pieniadze stale dostaje od rodziców i nie moze odczepić się mamminej spódnicy... pomysł o tym w taki sposób i zrozumiesz dlaczego biorą sobie młodsze.

Gość sdfghjkjhgfduytrewq
no i ciul ci do tego kazdy żyje tak aby mu było dobrze i co w tym złego.Mam starszego od siebie i nie narzekam że nie mam młodego :)

Gość Heniu
Ty, po 30-tce, czy to wina faceta, że laska w wieku 15 lat wygląda na 20, 20 na 30 a 30 - na pięćdziesiąt lat? Trzeba jeszcze bardziej się szprycować chemią i przypalać niewyparzone słit dzioby w solarze. Jestem prawdopodobnie w twoim wieku a dają mi maksymalnie 5 lat mniej niż mam - z tobą wyglądałbym jak z matką albo teściową, jestem skazany na dziewczynę minimum 10 lat młodszą a najlepiej wyglądam z takimi minus 15. Poza tym wiek i uroda to nie wszystko, może po prostu lepiej ciągnie? I każdy wybiera tego, kto mu odpowiada - do tanga trzeba dwojga więc ja tak samo mogę pierdzielić oklepane frazesy, że laski biorą starszych bo lecą na kasę itp. itd. etc.

Gość biskłik
Heniu nie pierdol :) To geny przede wszystkim decydują o tym, czy szybciej się starzejemy. Ja mam 33, obok kobiet w moim wieku wyglądam jak "dziewczynka" :P Mam to szczęście że ani mama ani tato nie wyglądali nigdy na swój wiek, ze mną jest podobnie. Maluję sie od 15 roku zycia, czasem chodze na solarkę, palę, lubie sie napić. I co? Nadal młoda :)