Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Ja bym kasy nawet nie brał tylko sam do wszystkiego dochodził (w sumie tak robie teraz:p) Na łatwiznę każdy potrafi pójść

Gość karabinek 08
jesteś za wysoki! długi gil ...wkrótce pojawią się dolegliwości kręgosłupa

Chodzilem do American School of Warsaw w Konstancinie. Zdalem nak SAT na 95% i dzieki temu dostalem do dobrej szkoly w USA. Co moge zaoferowac dziewczynie? mysle, ze naprawde duzo, jestem w porzadku chlopakiem z aspiracjami, planami na przyszlosc.

W ogole co dziwnego w tym ze rodzice pomagaja? Mam kolege ktoremu w wilanowie mieszkanie za 1mln kupili. Rodzice sa po to aby wspierac i pomagac, to samo ja bede robil jak bede mial swoje dzieci

Gość prawie aryjka
"W ogole co dziwnego w tym ze rodzice pomagaja?" A na przykład to, że później dzieci nie potrafią się usamodzielnić, myślą, że zawsze wszystko będzie przychodziło im łatwo. Nie zawsze tak jest, ale w większości przypadków na pewno.

Musze Was narazie pozegnac bo wlasnie moj iphone zabrzeczal piosenka stop cryin your heart i moj kolega zaprosil mnie do siebie na dzisiejszy mecz chelsea. Przed meczem mamy jeszcze pizze dlatego ide troche wczesniej! trzymajcie sie i jeszcze tutaj wroooce!

Jeszcze szybka odpowiedz: Gram w tenisa od 15 lat, mam papiery na instruktora. Mam kolege trenera i gdy jest chory zastepowalem go i placil mi 50pln na godzine. Teraz moglbym ostac trenerem i spokojnie zarabiac 70-80 pln na godzine. Dodam, ze papiery zrobilem na remonowanej tenisowej uczelni na florydzie. Tyle z mojego braku mozliwosci usamodzielnienia sie. CHEERS!! Chelsea Chelsea!

Gość Skoro masz tyle kasy
To zapłac mój zaległy rachunek,bo na dzien dzisiejszy nie mam nawet grosza przy tyłku a rodziców nadzianych tez nie mam. A co to dla ciebie stówka przy tylu milionach.

Gość prawie aryjka
Myślałam, że w Stanach płaci się USD nie PLN :) Leć, nie zapomnij tylko zrobić foteczki zanim zjecie pizze, by móc ją później wrzucić na instagrama

Rzeczywiście niezła partia jesteś :O pieniędzmi rodziców sie chwali. Do czego TY doszedłes? Na co sam zapracowales? To sie liczy. Ja doskonale radzę sobie sama w Zurychu (od 21roku życia) bez pomocy rodziców. Pensem mnie nie wsparli :-) Zmadrzej chlopcze.

Gość Hey Soul Sister
Jak dla mnie to ty nic nie osiągnąłeś 🖐️ Każdy mając tak start byłby teraz tam gdzie ty. Ja też się uczę 3 języków SAMA, a ty pewnie miałeś kursy i nauczycieli od tego. Cieniasy mają wszystko podane na tacy, inni sami sobie wypracowują :classic_cool:

Gość o grasz w penisa
:classic_cool:

Gość aktówka22
Dajcie spokoj chlopakowi, dobrze ze mu sieposzczescilo w zyciu. sama bym takiego chciala, bo moj to tragedia. a z ta uczelnia tenisowa na florydzie to masz na mysli akademie Bolierlteri'ego??? fajnie ja tez troche gram w tenisa. powiedz jeszcze ze Twoj ulubiony zespol to guns n' roses i iestem Twoja ;)

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
a co, kazdy pioterek to szaleniec? :classic_cool:

Gość aktówka22
Skoro chodziles do amerykanskiej szkoly to pewnie imie Gustaw cos Ci mowi??

Gość zawsze wiedzialam ze
na kafe siedza sami ludzie sukcesu i bogacze :classic_cool:

Z tymi językami to tak dupy nie urywa. Polski liczymy jako język obcy? :D Ja sie SAMA nauczyłam angielskiego, niemieckiego i francuskiego. Rosyjski i hiszpański to tylko podstawy. Nie ma czego zazdrościć. Do niczego nigdy nie dojdzie sam, zawsze bedą rodzice stali za jego sukcesem. Mnie to by nie zadowolilo.

Pare kortkich odpowiedzi:) 1. W Stanach placi sie USD a co to ma do rzeczy? W polsce jestem lacznie 5 miesiecy w roku, kolega jest trenerem w Polsce a nie USA. Nici z instagrama:) nie chwale sie, nie wrzucam fotek samochodow rodzicow czy swoich nowych gadzetow. Jestem naprawde w porzadku poukladanym chlopakiem 2. Na co zapracowalem? min rodzice testow SAT na 95% nie napisali za mnie. Sam sie uczylem, sam dostalem sie do bardzo dobrej szkoli, sam zdobylem papiery na instruktora tenisa. Normalni rodzice mowinni pomagac, przynajmniej ja mam taki zamiar robic. 3. Taaaak kazdy majac taki start bylbyu gdzie ja? hahaha nie badz smieszny. Hey Soul Sister to w ogole przereklamowana piosenka a po drugie myslisz ze PIENIEDZMI dostalbym sie do takiej szkoly? PFFF. Sam zapracowalem na to. 4. Nie Piotr 5. Aktowka mi sie nie popiescilo w zyciu. Materialna sfera zycia to jedna jednak jest jeszcze wiele innych. Caly czas np trafiam na nieciekawe dziewczyny:( Akademia Bolierlteri? nieeee ale slyszalem o niej:) Tenis to moja pasja, bardzo lubie grac. Guns n Roses lubie jednak chyba ciut bardziej wole Oasis i Pink Floyd.

Gość autor topike
Przypomina prowa egoista31 :D

Gość to durna prowokacja
💤

Gość bywam czytam wiem
Ile masz lat?

Gość Apart007
Stary wiesz co mysle: jesli chodzilbys do jakiejs elitarnej szkoly w Usa, to po pierwsze poznalabys tam jakas panne , ktora podobnie jak Ty pochodzila by z zamoznej rodziny itd. A nie szukal laski na jakims glupim kafe :) Po drugie, ludzie po elitarnych szkolach sa rwani do najlepszych firm na jakies dobre managerskie pozycje. A poza tym mecz Chelsea moze sobie obejrzec na platnej TV. Wiec moim zdaniem to dobre prowo. Wiec sie juz nie kompromituj.

Gość sa fajne ale
po Twoich liczych wstawkach pt"mam" jakos mi sie odechcialo pisac;)

Ze co? o lol to zdecydowanie musisz pojsc do szkoly w usa bo glupoty piszesz :) W USA ludzie dostaja scholarship i na dobrych szkolach jest mnostwo biednych osob ktore cala kase pakuja w edukacje. Moja szkola jest bardzo dobra ale nie elitarna jak Harvard. Co ma mecz Chelsea do platnej telewizji lol a do dziewczyn on zawsze pecha mialem wiec hmm zycie glupoty piszesz straszne:)