Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosiaaaf

Wyjatkowa noc- Zawiedziona :(

Polecane posty

Gość gosiaaaf

Hej. Musze sie komus wygadac . Otoz moj chlopak miesiac temu zapowiedzial ze 1 stycznia jedziemy na noc do hotelu. Hotel 1 klasa. Zarezerwowal pobyt "romantyczny pobyt dla dwojga" caly miesiac nie moglam sie doczekac... Bylam pewna ze chce mi sie oswiadczyc jestesmy razem 4 lata mamy roczna corke . Nastapil oczekiwany dzien. Przyjechalismy weszlismy do pokoju na wielkim lozku serce ulozone z platek roz w srodku czekoladki. Na komodzie wielki bukiet czerwonych róż Wszedzie czerwone swiece i porozrzucane te platki. Bylam pewna ze chce to zrobic. A tutaj nicRomantyczna kolacja osobny stolik.. Jestem zawiedziona Humor na poziomie zerowym jak wyjezdzalismy to powstrzymywalam sie od placzu. Wygdlada na to ze chcial za przeproszeniem w swietym spokoju Zadupcz***c Dziewczyny mam prawo do takiego zachowania? Czy jestem jakas dziwna? Za duzo sobie obiecalam iw yobrazalam po tym wyjezdzie i teraz mam za swoje Pyta mnie co mi jest,. Co mam mu powiedziec? Ze liczylam na zareczyny i d**a? Oj nie nie przejdzie mi to przez gardlo. Pozatym nie chce naciskac na niego ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować