Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o 10 za duża

od dziś się odchudzam-cel minus 10kg-kto ze mną?

Polecane posty

Gość o 10 za duża

Witajcie! dziś stanęłam na wadze-64kg przy 164cm wzrostu. chcę zejść do 54kg,czy któraś mama będzie walczyła ze mną?

Gość porto
ja sie odchudzam od wczoraj :) cel ok7 kg. cwicze i malo jem,no i opieka nad dziecmi.moze to pomoze.spodnie zrobily sie przyciasne wrrr

Gość BUDIKBUDIK
JA ALE JA 10 W GORE CHCE PRZYTYC

Gość porto
chetnie oddam ;) proponuje wiecej jesc

Ja już 3 dzien na kopenchadzkiej- bo sieniemoge na siebie patrzeć - 10 kg chętnie oddam :)

Gość titru
Ja nie jestem matka, ale mogę z toba walczyć :-P mam taki sam wzrost i podobna wagę :-)

Gość o 10 za duża
Hej! Wczoraj już usnęłam... Zapraszam wszystkie chętne. Serdecznie się z Wami witam :) u mnie w sumie dodatkowe kilogramy nie wynikają z ciąży,bo przed ciążą ważyłam 58kg, w dniu porodu 70kg. Po 6tygodniach wróciłam do wagi 60kg. Potem nawet do 58,ale jakoś tak mi wskoczyły te dodatkowe kilogramy :( podejrzewam,że to przez tabelki anty... już 3 razy miałam zmieniane,bo dokuczały mi skutki uboczne... Ale więcej dzieci nie planuję i zabezpieczać się trzeba... Dziś na śniadanie wypiłam kawę z 1łyżeczką cukru i dużą ilością mleka 1.5% (tak pół na pół z wodą) i zjadłam jogurt z musli. Na drugie planuję jabłko,banana,kubek kiślu i ze dwa kabanosy. A teraz idę z dzieckiem na spacer. Pieczywa w ogóle nie jadam,bo nie lubię. Za to zbyt często sobie pozwalałam na bezy-uwielbiam je i to pewnie one mnie zgubiły. Ja żadnej diety nie chcę stosować,raczej wolę zacząć jeść częściej owoce i warzywa. A i chyba z jajek sadzonych też powinnam zrezygnować,bo czasem i po 4zjadałam...

Też miałam zamiar zacząć od dziś, ale już za późno - zjadłam wielkie i niedietetyczne śniadanie. Niby nie jestem gruba, nie mam nadwagi, ale lepiej czułam się w swoim ciele gdy byłam szczuplejsza i lżejsza o te 10 kg. A będzie mi o tyle trudno, że uwielbiam pieczywo, makarony (ogólnie węglowodany) i jestem taką łamagą, że najprostsze ćwiczenia są dla mnie wyzwaniem :P