Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek71

Czemu 3/4 dziewczyn i kobiet to materialistki ?

Polecane posty

Ogólnie to w dupie mam wasze opinie nie znam was i całe szczęście bo nie chciał bym obcowac z takimi pustakami

Gość Do...Piotrek
wlasnie widac jak"pracujesz" okradasz po prostu kazdego uczciwie i ciezko zapieprzajacego i jedszcze smiesz sie tym szczycic wstyd zeby 40 letni stary chlop nie mial za grosz przyzwoitosci i nie wzial sie za uczciwa prace

Gość anes07
i nie mówcie że nie można się dorobić można ale trzeba sobie pomagać

E tam ogolnie to widze, ze lubia frajerow, chamow itd jednak oni nie sa przy kasie. Ja jestem spoko normalny chlopak z duza kasa i nikogo nie moge przyciagnac (fakt ze jestem skromny)

Gość turqoise
uwazam a nawet wiem,ze trzeba sie niezle nagimnastykowac zeby za te pieniadze wyzyc wiec troche nieslusznie go bluzgacie,i jakby nie patrzec to zaradnym tez trzeba byc, i umiec niezle kombinowac juz nie wspomne,ze z wszystkimi z nas jest cos nie tak skoro piszemy w godzinach pracy na forum:-) anes07 zgadzam sie z toba:-)

A skąd ty wiesz czy ja pracuje czy nie , Moze mam urlop do ponioedziałku po sylwestrze. Kurwa a ty co tu robisz o tej porze zapracowany człowieku

Gość anes07 no to widzisz
Piotrek się dorobił:D

Gość Do...Piotrek
nieslusznie? okrada mnie i innych ja teraz jestem w pracy pracuje na siebie mam dzialanosc do jego mieszkania socjalnego JA doplacam i ON mnie OKRADA

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Twoja patologiczna, roszczeniowa postawa jest porażająca. Smutne, że masz dach nad głową i nie doceniasz, że sam na niego nie zapracowałeś. Pracujesz co najwyżej na czynsz, który w mieszkaniach własnościowych na Pradze jest podobnej wysokości. Z tą różnicą, że właściciele mieszkań własnościowych musieli wcześniej za nie zapłacić kilkaset tysięcy. Ty tego nie zrobiłeś, więc zamilcz. I hodujesz trójkę podobnych tobie kombinatorów, które za 10 lat zażyczą sobie po mieszkaniu socjalnym "bo im się należy". W końcu tata tak wychował...

Gość anes07
poranny kac bo bardzo mało jest takich ludzi każdy idzie teraz na łatwizne

Gość Do...Piotrek
zyjesz na koszt panstwa z opieki spolecznej jestem pewna ze nie pracujesz poowiem inaczej daje glowe ze jestes bezrobotny

TY " do pIotrek " to nie dopłacaj kurwa nik t cie nie prosi o to W sumie to pierdolisz bzdety z tym dopłacaniem .jak by mi dali komunalne to bys nie dopłacał nie moja wina że dali socjalne.

Gość Do...Piotrek
no niestety od podatkow nie uciekne w przeciwienstwie do ciebie nie zyje na czyjs koszt ale uczciwie pracuje i na swoj kredyt mieszkaniowy i na swoje obiady

Gość anes07
ludzie czemu wy jesteście tacy wiliem do siebie

No to starciłas bys ta głowe dając na to . To samo moge powiedzieć o tobie bo sie tu udzielasz w godzinach pracy a nie zapierdalaz jak Bóg przykazał

Gość Do...Piotrek
wyobraz sobie ze wlasnie teraz jestem wpracy i prowadze SWOJA dzialanosc gospodarcza miedzy innymi po to by ci do mieszkania dolozyc i nakarmic twoje dzieci

JA nie jestem wilkiem do nikogo. Tyle sie w tym kraju mówi o tolerancji , własnie ja widac. Zostałem obrazony przez Polaków nieznajacych mnie , od razu stwierdzili że nie pracuje i ze jestem pasozytem z czego to wnioskuja jestem pasozytem bo tyle zarabiam akurat ? To chore myslenie ze nie brałem kredytów ? Kurwa

Ja tez moge napisac ze jestem w pracy bo mam swoja firme a moich dzieci nie karmisz bo sami płacimy za ich obiady. Twoje słowo przeciw mojemu. CZemu mam Ci wierzyc ?

Gość anes07
piotrek a co ty taki nerwowy jesteś skoro cię nie znają to czym się przejmujesz każdy ma prawo do swojego zdania nie każdy zawsze musi mieć racje

Gość nie piernicz chłopie
czyli co? jesteś szczęśliwym mężem oraz ojcem, masz własną firme nie rozumiem tylko jednego - co te 3/4 kobiet cie obchodzi?? :D

CHodzi o to że jak mozna ocenic kogoś nie znając go ? A że tyle kurew wylałem nie zostałem dłuzny za frajera , pasozyta i innych nierobów. Macie dobra prace , zarabiacie duzo w porządku , tylko dlaczego traktujecie w taki własnie sposób ludzi , którzy mniej zarabiaja i maja mniej pieniedzy od was ? To mnie denerwuje

Gość anes07
bo ludzie są różni kwadratowi i podłużni

Nie brałeś kredytów, bo cię nie stać. I nie opowiadaj o swojej mitycznej zaradności, bo to, że masz gdzie mieszkać zawdzięczasz dzielnicy albo spółdzielni. I jeszcze ten zasiłek rodzinny... po co, go bierzesz, skoro tak dobrze ci się żyje za 1800? Może komuś innemu bardziej by się przydał.

Gość anes07
jak ja tak czytam to mi się wydaje że jeden drugiemu to by wyrwał z ręki kromkę chleba ja by mógł

Gość turqoise
chyba masz racje

Gość turqoise
Juz nie robcie z siebie nie wiadomo kogo,wiekszosc jest w podobnej sytuacji co on,ja,ty Skad,wiem? proste! ktos kto ma pieniadze ma lepsze zajecia niz siedzenie na forum dla kobiet i nawet jak jest teraz w pracy to skoro ma czas to praca wymagajaca nie jest,skoro nie jest to i pieniadze przecietne. Tylko wiekszosc ludzi nie potrafi na siebie spojrzec obiektywnie i powiedziec sobie no tak w tej materii jestem kiepski.Bo kazdy jest the best oprocz mnie:-)

Gość siedzi na socjalu
ja siedze w domu bo mam zlamana noge,robote mam dobra ale nie jade po kobietach tylko dla tego ze chca faceta na poziomie jarzysz lala?:D

No chyba, że ktoś ma słabe ambicje, mało wymagającą pracę, małe pieniądze, ale bogatego męża :) Pozdrawiam forumowych psychoanalityków :)