Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek71

Czemu 3/4 dziewczyn i kobiet to materialistki ?

Polecane posty

A skąd wy takie ceny bierzecie ? Za komorne płacimy 500 zł miesięcznie , mieszkanie dwa pokoje z kuchnią . Obiady dzieci jedzą w szkole za telefony płacimy moze 100 zł miesiącznie dwie karty po 50 wystarcza spokojnie. lekarstwa co miesiac płacę 20 zł za lek na nadcisnienie. Benzyny nnie kupujemy bo nam jest zbedna.Internet 60 zł . Nie chodzimy obdarci , głodni i brudni. Ludzie Wy juz nie umielibyscie co poniektórzy zyc bez luksusów . 1800 + 390 rodzinnego. I zyjemy i wcale nie jestem burak jesli juz to Ty jestes burak bo jak by Ci zbrakło nagle tego co masz to bys zginoł marnie podejrzewam. I starxczy zeby czasem gdzieś wyskoczyć z żona do klubu potanczyc.

Gość na jakiejs wsi na podlasiu
to moze debilu takie ceny sa ja za chate w Poznaniu place prawie 700 stow golego czynszu plus rachunki obiady w szkole dzieci jedza? ale ktos za nie kurwa placi saza te twoje dzieci

Gość na jakiejs wsi na podlasiu
ZGINAŁ WIESNIAKU

Gość TY POPIERDOLCU
POZA TYM KURWA TO ZE TY ZYJESZ I DZIADUJESZ TO DO CHUJA PANA NIE KAZDY CHCE KURWA TAKIEGO ZYCIA

Gość w Warszawie 500 zl jedynie za
mieszkanie??? chyba w komorce :D

ZObacz deciaku ile sie płaci za mieszkanie na Pradze miesięcznie . Normalne a nie w apartamentowcach.

A won frajerze do kibla kurwa dziaduję człwieku zyje na 100% lepiej niz ty jak by tak było to by mi dzieci pozabierali pajacu

Gość turqoise
Mam nadzieje,ze to nie ja jestem tym burakiem:-) Zalezy gdzie mieszkasz jak w duzym miescie to oplaty sa wyzsze nie wiem co to komorne ale my mieszkanie wynajmujemy stad te ceny. Leki tyle bo jedno z nas jest chore. Wiemy co to znaczy byc biednym bo w zyciu raz z gorki raz pod. Kiedys mielismy mniej niz wy,innym razem dwa razy tyle co aktualnie by teraz miec tyle co pisalem. Za jakis czas ile? Tego nie wiemy ale jestesmy razem ponad 13 lat czy w biedzie czy w "bogactwie":-)

Gość anes07
a ja sobie właśnie wzięłam biednego zaniedbanego doprowadziłam go do porządku a dzisiaj jak na niego patrze to jestem zazdrosna jak cholera i po co mi to było dobrze że on jest taki że nie chodzi na lewo i mogę mu ufać dziś jesteśmy małrzeństwem ja wam powiem dlaczego!wszystko jest ładnie pięknie ale nie mamy gdzie mieszkać ja mam teraz małe dziecko nie pracuje i co można zrobić z jednej wypłaty wziąść kredyt na dom?chyba dlatego bo dziś są takie czasy że ciężko jest się wybić i każdy idzie na łatwizne takie jest moje zdanie

Gość shrek jest postacią pozytywną
500zł? To chyba za socjalne, bo za 500 to pokój w Wawie ciężko znaleźć. 111111 To zostaje Wam 1500zł na jedzenie (dzieci chyba samymi obiadami nie żyją i Wy musicie coś jest też) czyli założmy nawet 5zł na osobę dziennie to wychodzi już 750zł, więc chcesz powiedzieć, ze 750zł miesięcznie starcza Ci na ubrania, książki, kosmetyki, chemię do domu dla 5 osób i psa? I to jest normalne dla Ciebie?

@turqoise Nie do Ciebie tylko tu jakiś kozaczek z ulicy Sezamkowej próbuje błysnąć ale gasnie . Ja wcale nie czuje sie biedny zyje na normalnym standarcie nic mi nie brakuje ani mojej rodzinie . A taki głosy ja te co tu ten debilek pokazuje to nie ruszaja mnie jak maja mnie ruszac jak to pisze jakis debil bez szkoły który nie ma o życiu pojęcia

Gość to jakis bezrobotny frajer
Ktory zyje z opieki spolecznej.Normalny facet z jego intel4ektem to na budowie teraz jebie,a nie siedzi na babskim forum.Wez sie do jakiejs roboty wrescie nierobie!!!

Gość To jakies socjalne mieszkanie
W warszawie to ciezko pokoj za tyle znalezc,komu ty te kity bezrobotny dupku wciskasz???

Oczywiscie ze socjalne , nie samymi obiadami nie żyja jedza normalnie śniadania , i kolacje . Cóz moze codziennie nie ma szynki ale czasem serek topiony , czasem makaron ze smietana na słodko. Ludzie da się zyć , kilko mielonego kosztuje 20 zł z czego mam 6 klopsów i 6 kotletów mielonych . na tydzień obiadów dla mnie i zony . Do tego ziemniaki 1 zł kilko jaks surówka. Na drugo tydzien jakas zupa czy cos innego. Nie jest tak tragicznie . 1800+390 rodzinnego to daje 2200 zł miesiecznie i naprawde nic nam nie brakuje

Gość anes07
ja tam nie narzekam mój mąż jest rzeźnikiem kiełbasy i szynki to mi nie brakuje ale ja to i tak żadko jem

Gość no nic wam nie brakuje
Bo inni na was pracuja i wasze dzieci.Jak ci w ogole nie wstyd pisac o tym? Szok normalnie.Siedzi na zasilkach z opieki spolecznej i opieka doplaca do chaty i obiadow na cudzy koszt zyje i sie dziwi ze mu starcza :D Z cudzej kaski starcza jasne :D

Kurwa ludzie jak się nauczyliscie zyc za takie pieniadze to płaccie po 1500 zł za mieszkanie . A nie zarzucajcie mi kłamstwa jak nie wiecie . Dzieci kapitalizmu kurwa .I nie bezrobotny frajer bo ktos nawet te marne 1800 musi zarobić.

Gość anes07
ale fajnie by było wejśc do sklepu i kupić do jedzenia to co by się chciało

Gość nie piernicz chłopie
bo chyba sam w to nie wierzysz :D założyłeś temat z pytaniem i oczekujesz odpowiedzi "bo kobiety to wredne ku.wy" ? :D a i tak dla ciebie to bedzie za mało. o co ci właściwie chodzi? to raz a dwa - że bycie bezdomnym nie odbiło się na twojej psychice?? nie rozśmieszaj mnie- widać właśnie efekt w temacie. nawet jak nie odbiło się na twojej - to naprawdę myślisz że nie odbiło się na PSYCHICE DZIECI? lub żony? wiekszość kobiet chce mieć dzieci i domyślam się że nie chciałyby aby ich dzieci straciły dach nad głową. dlatego wybierają mężczyzn któryz mogą zapewnić płynność finansową - niekoniecznie kokosy

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Piotrek, wstydziłbyś się. Mieszkasz (m.in.) za moje podatki, dzieci karmisz (m.in.) za moje podatki i jeszcze szczekasz, jaki to zaradny w życiu jesteś. Wstyd. I żal.

Gość turqoise
anes07 Masz racje o kredyt ciezko,moze nie tyle o kredyt ile o jego splate i lichwiarskie odsetki gdzie przy pozyczonych 300 oddajesz 600 tys a im dluzszy okres kredytowania to wiadomo drozej. My nawet placac wiecej miesiecznie nie podejmujemy sie brania kredytu ze wzgledu na niewiadoma w przyszlosci

Nie wiem co sie dzieje z ludxmi w tym kraju myslicie ze kasa jest wymiernikiem człowieka a jak ktos ma mniej to juz gorszy od was ? Kurwa nie tedy droga . Nikt mi do mieszkania nie dopłaca bo nie musi , na moje pieniadze ciężko pracuje kurwa i takie pustaki jak wy nie bedą mnie tu obra zac. Jak nie umiecie zyc bez luksusów to wasz problem

Gość no nic wam nie brakuje
Pewnie zona zarabia.Poza tym nie kazdy zyje na koszt opieki,niektorzy musza na mieszkanie ZAROBIC i SPLACIC Z WLASNYCH PIENIEDZY KREDYT!!!JESTESCIE PASOZYTAMI NICZYM WIECEJ!!! I sie jeszcze dziwi ze kobiety nie chfca takiego NIEDOJDY.Jak madra baba to sie nigdy nie obejrzy za TAKIM JAK TY NIEDOROBEM ZYCIOWYM

Gość MIESZKASZ I ZYJESZ ZA MOJE
PODATKII SMIESZ TWIERDZIC ZE JESTES ZARADNY PUKNIJ SIE W GLOWE :D

Gość anes07
moj mąz na umowie zarabia 1200 zł kto mu da kredyt na mieszkanie dzisiaj są takie czasy że trzeba patrzeć do przodu żeby nasze dzieci nie musiały się tak męczyc jak my bo teraz jest ciężko a nie wiadomo jak bedzie za 20 lat

Gość shrek jest postacią pozytywną
Piotrek nie mów, że to normalne. Gdyby było normalne państwo nic by Ci nie ułatwiało, skoro od państwa masz granty tzn. że sytuacja nie jest normalna.