Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysia777776

Wyrostek czy jajnik ?

Polecane posty

Gość tysia777776

Witam, otóż nie wiem co zrobić.. Boli mnie po prawej stronie na dole brzucha, zastanawiam się czy to tylko ból jajnika, czy może wyrostek? Otóż byłam dzisiaj u lekarza (innego, ponieważ mojego nie było) z dolegliwościami: nudności, ból brzucha, odczucie ciężkości nóg, oraz stan podgorączkowy. 5-4 dni temu byłam chora na grype dostałam antybiotyk i od wczoraj bolała mnie prawa noga później druga (cieżko to opisać ale takie odczucie ciężkości) całą noc nie spałam.. A lekarz zbadał mnie i powiedział ze jestem przeziebiona, bol nóg moze byc spowodowany osłabnieciem przez chorobe, i tyle. Sama nie wiem co mam robić, nie wiem czy się martwić czy też nie ? Temperatura mi skacze raz do góry raz na dół... Tyle już sie naczytałam i myślałam, że to wyrostek ale ja sama nie potrafie zlokalizować dokładnie tego bólu.. Może wy miałyście jakieś doświadczenia i cos podpowiecie Z góry dziękuje :)

Gość przy zapaleniu wyrostka
ból jest nie do wytrzymania, a ty masz po prostu bóle po tym cholernym wirusie co wszystkich ostatnio atakuje. Brzuch może boleć od kaszlu, nudności po lekach a o ciężkości nóg w czasie zapalenia wyrostka nie słyszałam nigdy

Gość tysia777776
No tak ale dlaczego boli mnie tak nisko ? Przy tym wirusie raczej bolałby wyżej. A ból jest uciążliwy, może nie jest on nie do wytrzymania, ale odczuwam go i boje sie czy to nie jest nic poważnego :)

ja miałam kiedyś objawy podobne do Twoich przy zapaleniu pęcherza. to może być wiele różnych chorób.

Gość tysia777776
Tylko jak je rozpoznać, jak widać lekarz nie ma pojęcia co jest..

Gość Arion
Najprawdopodobną przyczyną twych problemów może być reakcja na antybiotyk , podrażniony został narząd nie koniecznie znajdujący się w miejscu które boli . Bóle zwłaszcza organów wewnętrznych potrafią zmylić postawienie właściwej diagnozy. Zawsze stosując antybiotyk przyjmuj osłone. Mam na myśli bakterie w kapsułkach lub jogurty z ich zawartością. Pozdrawiam bioenergoterapeuta Arion

Gość tysia777776
otóz ja również stosuje osłone, ale odstawiłam dzis antybiotyk. Tylko nadal się zastanawiam od czego może mnie boleć noga od paców do kolana?

Gość Arion
Ból w okolicy brzucha ,potrafi promieniować nawet do samych palców stóp. Jeśli nie jest to ból promienujący , to ORGANIZM nie zwalczył jeszcze infekcji, stąd takiego rodzaju przemieszczające się bóle. Arion

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przy wyrostku brzuch boli na wysokości pepką, masz infekcje i tyle