Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężczyzna982

Facet lat 30, dla żartu odpowie na pytania

Polecane posty

Gość marmurkowy pleciuch
he he, no ja to z bieganiem nie bardzo. Ale jakiś czas temu wróciłam do palenia i z nowym rokiem rzucam. Własnie dziś 3 dzień się kończy, a byłam już dziś blisko.

Gość Zaintrygowana 299
Nie zrozum mnie źle bo to żaden atak ale wczytując się w Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że jednak czegoś Ci brakuje.

Gość wwwwwwwewewwe
teraz ja ..czy facet jest w stanie zakochać się a jednoczesnie nie robic ku temu zadnych krokow nie chcąc spieprzyc zycia kobiecie??

wiem wiem... nie planuję chudnąć, bo za bardzo nie ma z czego. O sam dobry nastrój i kondycję mi chodzi. Kiedyś biegałam i wiem, że wtedy o wiele lepiej się ze sobą czułam. Więc dziś zamiast gnić w łóżku, ubrałam się w dresik i nawet poranny deszcz mi nie przeszkodził:) Koleżanko, rzucisz palenie na pewno. Tylko więcej wiary w siebie. Po prostu musisz zająć czymś ręce. Możesz próbować bez końca. Nikt Ci nie zabroni;-) A Ty, Mężczyzno 982 jakie postanowienia?

Gość marmurkowy pleciuch
nie cierpię papierosów, to tylko nałóg. Wyobraźcie sobie, że wstydzę się tego, że paliłam i nawet wstyd mi było kupować papierosy. NIe wyobrażam sobie być z palącą osobą (rozumiem, raz czy dwa na wakacjach zapalić do winka) ale na codzień? NIe i jeszcze raz nie.

wiśnia kondycja w życiu się przydaje :) moje postanowienia noworoczne ? hmmm... będę więcej czasu poświęcał sobie :) może wydać się Wam smieszne, a jednak to będzie trudne.

Gość marmurkowy pleciuch
wcale to nie jest śmieszne, moim zdaniem trudne. Ja mam wyrzuty jak poświęcam czas sobie. Miałam trochę roboty, więc nie poszłam dziś na jogę i jaki rezultat - i tak bimbam dziś :) moje postanowienie nr dwa, to robić coś z entuzjazmem

Gość onabezogona29
Czy portret psychologiczny autora tematu to nadal nawiązanie do tematu?

Gość onabezogona29
Za stara na zabawy jestem.... :)

Co się pod tym kryje? Będziesz dłużej spać i leżeć w wannie? Czy planujesz ten swój cenny czas spożytkować na jakiś sport, ciekawą książkę? Twoje postanowienie ze względu na tryb jaki prowadzisz może być na prawdę ciężkie.

Gość onabezogona29
Mężczyzna982, a co ja mogę o Tobie powiedzieć?. Nie wiem nawet na 100% czy jesteś facetem :-D Ale jesli masz chwilkę to odpowiedz proszę, co zrobić żeby mąz zobaczył we mnie znowu kobietę a nie tylko matkę, kobietę pracującą i kucharkę?

wiśnia Mam ochotę na wannę, ciekawą książkę i dobry seks. Sport uprawiam co dzień, mam ludzi, którzy dbają o to żeby mi się chciało :)

Gość wwwwwwwewewwe
chodziło mi o to czy takie coś w ogole jest mozliwe ;)

onabezogona29 zaskocz Go, jeżeli zawsze kochaliście się w łóżku, gdy dziecko pójdzie spać zmień ten scenariusz Zrób to czego On się nie spodziewa. A poza seksem, znajdź jakieś zajęcie tylko dla siebie. Olej Go nie raz. Wyjdź gdzieś z koleżankami, bierz dziecko na spacer i nie weźcie Go ze sobą. Czuj się ze sobą samą dobrze :) zrób coś żeby dobrze się poczuć, może zmiana fryzury i wieczór z koleżankami ?

Gość marmurkowy pleciuch
a ja bym zjadła coś dobrego :) coś włoskiego najchętniej. W ogóle mogłabym mieszkać we Włoszech. Słońce, wino, oliwki. Rozmarzyłam się. Tymczasem za oknem deszcz i ponuro.

Gość onabezogona29
Temat przerobiłam, mam strój pokojówki, uczennicy itp, nie kręci go to, wychodzić za bardzo czasu nie mam bo pracuje 12/24 na zasadzie homeoffice, jak tylko mam chwilę to czystam Stephena Kinga...wczoraj kupiłam żel do masażu Durexa i niestety nie doczekałam się niczego :) To chyba po prostu różnica temperamentów

Gość marmurkowy pleciuch
to się podziel, ja tam chętnie zamieszkam. Po co masz coś, czego nie używasz? :) No dobra chociaż na 2 tyg. na wakacje :D

Gość snieżynka nie kwiatuszek
Mężczyzno, a jakich pytań spodziewasz się tutaj?/ W jakiej dziedzinie jesteś ekspertem??

Gość onabezogona29
mężczyzna982 ale chyba są gorsze rzeczy między 2 ludzi jak tylko róznica temperamentów?

Gość marmurkowy pleciuch
ja gdyby nie dziecko, to bóg czy ktokolwiek mi świadkiem, że bym tam wyjechała. Miałam oszczędności (już się znowu odkułam trochę), żebym zaoszczędziła i wyjechała na stałe. Przez rok podkształciłabym włoski i fruuu. Ale może to jeszcze przede mną