Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężczyzna982

Facet lat 30, dla żartu odpowie na pytania

Polecane posty

Gość marmurkowy pleciuch
zmykam do rzeczywistości. Ale zrobię dziś foccacię z oliwkami i suszonymi pomidorami. Do tego rybka będzie i szynka :D Winko mam.

Gość onabezogona29
No to "nasz bogacz" pracuje do 16... nie ma to jak własna firma hahahahaha Pomarzyć dobra rzecz

Oooo widzę, że rozmowa się jednak rozkręciła :) Ja byłam po dziecko w przedszkolu a w drodze powrotnej wstąpiłam do rodziców na kawkę :) 'marmurkowy pleciuch', masz rację, że coraz więcej samotnych ludzi wśród nas, a internet zdetronizował relacje sąsiedzkie... trochę to smutne... Kiedyś, gdy ludzie przeważnie rodzili się, dorastali, żyli i umierali w tym samym miejscu, bo migracja była mniej powszechna, łatwiej było nawiązywać relacje sąsiedzkie... utrzymywać przyjaźnie... Dziś ludzie nie oglądają sie tak za siebie i migrują za granicę, tam gdzie jest praca i lepsze życie... Moje dwie najlepsze przyjaciółki wyjechały za granicę, tam wyszły za mąż, tam żyją, pracują... Nasze kontakty się rozluźniły, są sporadyczne kiedy one przyjeżdżają do rodziny w Polsce, no i oczywiście poprzez internet. Mieszkam ww małej miejscowości w woj. lubuskim, wybudowaliśmy się w spokojnej okolicy do najbliższego sąsiada 100 metrów. Mam jakieś znajomości z innymi mamami z przedszkola, ale ze względu iż późno zostałam mamą, to są to dziewczyny dużo młodsze ode mnie i też już nie bardzo jest oczy pogadać, a ile można o dzieciach ;) Mam kilku fajnych internetowych znajomych, z którymi utrzymuję kontakt głównie dzięki mailom, spotykamy się też sporadycznie w realu, ale ze względu na odległość jest to rzadko. Ja tutaj zaglądam z nudów ;) Mąż w pracy, dziecko w przedszkolu, a ja ile mogę sprzątać ;) Wiosną - latem, mam ogród więc wtedy rzadziej jestem na necie, ale teraz gdy za oknem pogoda barowa, najlepiej na Kafe ;)

,,co jeszcze może zrobić facet któremu "nie staje" ? jest przed 30-stką czyli młody, był u wielu lekarzy, którzy mu nie pomogli, robił badania wskazane przez urologa i seksuologa, wszystkie w normie, ma atrakcyjną partnerkę próbował leków na potencję tych bez recepty i na receptę, zawsze w mniej lub bardziej marnym skutkiem'' może ma problemy z kręgosłupem.

Gość fgfghfhh
podoba mi się ten temat. miła wymiana zdań .lubię słuchać ludzi ,którzy mądrze mówią o życiu...

Gość fgfghfhh
szkoda ,że jest tak mało facetów którzy potrafią rozmawiać z kobietami takich jak autor tego tematu. pozdrawiam .