Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężczyzna982

Facet lat 30, dla żartu odpowie na pytania

Polecane posty

Alma7710 oj i bardzo Ci serdecznie i szczerze gratuluję, że masz faceta, który za Tobą szaleje i dziecko ukochane. Chciałbym, ale bez półśrodków, nie na chwilę, na zawsze. Może się uda, jak i Tobie :)

Gość marmurkowy pleciuch
ale odpowiedź... rozczarowana jestem. Jestem po prostu ciekawa. Chociaż branżowo. I czy miałeś inwestorów? Sama prowadzę biznes i czuję topór na plecach. Może coś podpowiesz?

Gość domezczyzna982
no kurde odpisz mi :D bo ciekawam Twej opinii :)

No to życzę Ci tego :) Praca, pracą, fajnie jeśli praca jest pasja i jeszcze jest z tego kasa, ale ukochana osoba, dziecko, dla mnie to podstawa, bez tego największe pieniądze nie miałby znaczenia... Chociaż muszę przyznać, że o ile w życiu rodzinno-uczuciowym mi się układa, o tyle w sprawach finansowych średnio... no ale ja żyję w Polsce, a tutaj coraz trudniej żyć...

nieruchomości, inwestycje, nowe technologie miałem to udogodnienie, że pożyczyłem pierwszą dużą kwotę na rozkręcenie biznesu i się udało, szybko zwróciłem pożyczkę po prostu nie chciałem rozmawiać o pracy, wybacz :)

Gość domezczyzna982
aha, i dodam, ze ten kolega, ktory "mnie nachodzi" jest w zwiazku

Gość marmurkowy pleciuch
rozumiem, ale dzięki za odpowiedź to z innej beczki, lepiej ryzykować, czy stosować zasadę lepsze jest wrogiem dobrego?

domezczyzna odpisałem To chyba najlepszym sposobem będzie Go przeczekać jak będzie się starać przynajmniej rok bez seksu z Twojej strony to myślę, że można będzie orzec, że Mu zależy

Dziwi mnie ile ludzie trwonią czasu by tu być. W większości są to kobiety , które wyżywają się na innych (czyżby frustracja drogie Panie ?) lub mężczyźni nieporadni życiowo. xxx czym jest dla Ciebie frustracja a czym nieporadnośc życiowa?:classic_cool: i czemu temat z samego początku jest nastawiony na obrazanie i wywyższanie się?? Czyzby zgnile ego?:P

marmurkowy pleciuch zależy jeżeli chcesz postawić wszystko to nie ryzykuj, aż tak jeżeli pochłonie to część kapitału, a masz plan b, choć i tak możesz stracić, działaj

Gość domezczyzna982
ok :) dziękuję zatem czekam do konca roku :D ale mysle, ze mu powinno przejsc Choc twierdzi, ze mnie baaaaardzo lubi i szanuje i ze chce zebym byla szczesliwa Dziwne, nie spotkalam jeszcze faceta, ktory tak za darmo jest mily :) moze to moj problem, ze szukam drugiego dna, gdy go nie ma :)

Dziwi mnie ile ludzie trwonią czasu by tu być. W większości są to kobiety , które wyżywają się na innych (czyżby frustracja drogie Panie ?) lub mężczyźni nieporadni życiowo. xxx czym jest dla Ciebie frustracja a czym nieporadnośc życiowa? i czemu temat z samego początku jest nastawiony na obrazanie i wywyższanie się?? Czyzby zgnile ego? Stawiam na zgniłe ego :)

Gość moje smaki
po co zakładasz takie durne temaciki od razu zaznaczając,ze jestes tu przejazdem i w ogóle zbulwersowany jak mozna tu siedzieć,doskonale się orientujesz w tutejszych zwyczajach i siedzisz tu od rana do nocy,jesteś żałosnym desperatem,który liczy na cud ,którego nie będzie

Gość marmurkowy pleciuch
czyli trochę tak robię, plan B jest niewystarczający w stosunku do A, chociaż punkt A mnie męczy. It's complicated :D Ponoć im więcej człowiek ma tym staje się chytrzejszy (to z zajęć zarządzania) - to prawda?

marmurkowy pleciuch z autopsji wiem, że jak masz już naprawdę dużo to Ci obojętne to jedno zero w tą lub w drugą stronę :) działaj trzymam kciuki :)

Mężczyzno - priorytetem zawsze dla mnie będzie rodzina, i nawet jak muszę wyjechać na trochę do pracy za granicę (mam nagrany wyjazd pod koniec stycznia), to robię to dla rodziny, żeby się nam lepiej żyło, a w sumie żeby się nam jakoś żyło... Niestety Polska nie jest krajem przychylnym rodzinie, ale jeszcze jakoś trwamy ;) Cieszę się że mam oparcie w mężu, trudności zawsze nas zbliżały i wspólnie już wiele przeszliśmy :)

Gość domezczyzna982
drugie dno? ale jakie? seksu nie bedzie ani nic inngeo nie zyska To juz wie i nie nalega Powiedzial - rozumiem i akceptuje Ale i tak Cie bardzo lubie :) nie wiem dlaczego ale cie cholernie lubie Masz to cos i chce je poznac ja - jakie znowu cos? o co Ci chodzi on - czas pokaze :) nic ci wicej juz nie powiem facet po 30tce dodam , nie jakis dzieciak

domezczyzna982 ale zachowuje się jak dzieciak, niestety. Czemu Wy Kobiety lubicie tracić czas na takich facetów ?? hmm ? Seks był, aż tak udany ? Koleś Cię bajeruje takimi tekstami i robi Ci nadzieje.

"domężczyna..." sorki, że się wtrącę, ale wydaje mi się, że ten facet który cię nagabuje, po prostu chce mieć nad tobą kontrole emocjonalną, nie chce odpuścić i próbuje tobą manipulować... Kiedyś też przeżyłam taki związek, długo nie mogłam sie pozbierać, on był z kimś innym, ja próbowałam sobie też życie ułożyć z kimś innym, ale on ciągle do mnie wydzwaniał, proponował przyjaźń, spotkania niby na stopie przyjacielskiej, ale z perspektywy czasu widzę, że on po prostu chciał mieć ciastko i zjeść ciastko, manipulował mną, nie dawał spokoju, nie pozwalał o sobie zapomnieć. Najlepiej jest zrobić ostre cięcie! Ja przestałam odpowiadać na jego maile, smsy, nawet nr tel zmieniłam, w końcu odpuścił, a ja poczułam ulgę i wreszcie związałam się z kimś innym na poważnie i ułożyłam sobie życie :)

Gość domezczyzna982
no seks akurat byl wysmienity On sam byl w szoku, ze bylo tak zajebiscie Nie wiem, czy to bajera Nie narzuca sie, ja na niego nie trace czasu ani nie robie sobie nadziei Ciekawi mnie tylko czemu tak postepuje Wedle mojej teorii albo drugie dno albo jest takim dziwakiem A tu napisalam :D bo widze, ze pisze facet to mysle sobie a zapytam sie :) na codzien w ogole o nim nie mysle, ani nie zaprzatam sobie glowy :) Jestem zakochana w swojej pracy i nia zyje :) a kafe to odskocznia :D czasem jest tu zabawnie :D