Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panihonorowa

zerwałam z kochankiem a on milczy

Polecane posty

Gość panihonorowa

spotkałam faceta, zauroczyłam się, on mnie adorował, flirtował ze mną, pocałował mnie a w koncu powiedział, że mnie kocha, problem polegał jednak na tym, że ma wieloletnia partnerkę. kiedy próbował sie do mnie zblizyc , odmówiłam bo był zajęty. On jednak się nie poddawał i ciągle mnie uwodził, miał maślane oczka trudno było nie uwierzyć, że mnie nie kocha. ja też się w nim zakochałam, ale on nic nie zrobił, żył ze swoja partnerka ,a mnie miał na tzw. boku. powiedziałam, że mi to nie odpowiada i nie mogę być jego kochanką. i wiecie co? mimo tego, że twierdził, ze mnie kocha, nic nie zrobił, nie odzywa się do mnioe, bo twierdzi, że ja sobie przecież nie życzę. teraz dopiero widać jak bardzo mnie kochał...

Gość fish gdy
Na takich kolesi dziś lecicie ruchacze ma dziś wziecie

Gość panihonorowa
no właśnie nie lecimy, jak widać ja ze swoim zerwałam, ale nawet go to nie wzruszyło

Gość Aga 1975
Dobrze zrobiłaś. Wykreśl go z życia, on się Tobą tylko bawił :(

Gość panihonorowa
miałam cień nadziei, że jego "wielka miłość" popchnie go do minimalnej walki o mnie, ale sie myliłam nie pierwszy raz

Gość panhonorowy
panihonorowa Nie wiem ile masz lat, ale przypuszczam że więcej niż 15. Powinnaś zatem wiedzieć już, że mężczyźni mają tendencję do literalnego rozumienia tego, co mówią kobiety. Skoro zerwałaś z nim, to on się nie poczuwa do obowiązku utrzymywania kontaktów z Tobą. To chyba normalne. Moja była kochanka też mi zawraca głowę, choć sama zakończyła związek.

Gość panihonorowa
mężczyźni mają tendencję do literalnego rozumienia tego, co mówią kobiety.... szkoda tego, ze nie maja tendencji do literalnego rozumienia tego, co sami mówią taka była jego miłość i deklaracje, że chce byc ze mną

Gość clujhbnlkm;l
faceci to cipy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luyjherh
Splawilaś go, ale liczyłaś, że będzie walczył. A teraz jesteś rozczarowana. Tak naprawdę nie chcialaś odejść. Zamierzałaś odciągnąć go od jego partnerki. Gdyby twój plan się powiódł, kochałabyś go całym sercem. A tak - został kłamcą i łajdakiem. :-)

Gość panihonorowa
nie chciałam żyć w kłamstwie, wole czyste sytuacje, jeśli mnie kocha niech odejdzie od niej, jeśli kocha ja niech mi da spokój proste miałam nadzieje, ze bedzie walczył, że byłam dla niego ważna ale nawet to, że jestem dużo atrakcyjniejsza nie pomogło trudno! tak czy inaczej wygrałam, bo mam jasność sytuacji

Gość Aparat007
Powiedzial Ci to co chcicalas uslyszec, na szczescie bylas przytomna i od razu nie rozlozylas muszelki na wstepie. Pomysle, ile kobiet sie lapie na takei glupie gadki a potem powstaja takie fora :D i depresyjne tematy.

Gość panihonorowa
jedyne czego żałuję to fakt, że zgodziłam się na anala ale to chyba nie zalicza się jako normalny stosunek, więc to tak, jakbym z nim nigdy nie spała

Gość panihonorowa
myślicie że jak pierwsza zadzwonię z propozycją seksu, to on się zgodzi?

Gość o0o0o0o0o0o
chcesz byc druga? upokarzające byc ruchadałkiem dla faceta.on woli swoją starą sprawdzoną kobiete,szanuj się dziewczyno i nie bierz tego co komu skapnęło z brody..chce sexu z tobą jak jeszcze dobrze huja nie wytarł po tamtej

Gość blablablablablablanie
Standard.

Gość panihonorowa
witam oczywiście te wulgarne i żenujące wpisy nie należą do mnie. po to z nim zerwałam, żeby skończyć, a nie ciagnać to bez końca. Nie zamierzam się do niego odezwać

Gość panihonorowa
i w gruncie rzeczy ciesze sie, że się do mnie nie odzywa, łatwiej mi o nim zapomnieć. Nie ukrywam jest mi przykro, że tak mało dla niego znaczyłam, a te deklaracje były takimi plugawymi kłamstwami

"nie odzywa się do mnioe, bo twierdzi, że ja sobie przecież nie życzę." Z tego należy wnioskować, że Ty się odzywasz do niego - skoro on się nie odzywa do Ciebie, ale wiesz co on twierdzi.

Gość panihonorowa
hahaha tak to wygląda, ale to tylko przejęzyczenie nie odzywam się i nie zamierzam

Gość adasdasdasas
I SIE dowiedzialas czego facet swinia chcial,poduupczyc i odejsc, dalas sie na ciagnac

Gość panihonorowa
jasne fakty sa takie, że facet chciał tylko poddoopczyć i dobrze, bo nie tkwie w tym i nie muszę wierzyć w jego czułe słówka

Zeby tak wszystkie twoje zyczenia spelnial ,to co innego ale on spelnil tylko jedno,te ktore mu pasowalo,niezly kurwiarz.

Zerwałaś, to co ma wyć na wycieraczce pod drzwiami? Pobzykał, skończyło się to i odpuścił.

Gość panihonorowa
zerwałam, bo czułam, ze to kłamca, i niestety miałam rację ale jak by kochał to mogłby wyć na wycieraczce

Napisz mu ze nie wiedzialas ze jest taki chetny w spelnianiu zyczen,teraz wiesz co stracias,a masz tych zyczen duzo.

Gość panihonorowa
mam go gdzieś, niech spada na drzewo.. nie odezwę się do niego

Nie wystarczy zerwac trzeba dac mu dobrze w dupe,tak zeby sie nie pozbieral,unoszenie sie honorem ,nie przynosi satysfakcji.

Ale nie kochał. Tylko o sex mu chodziło. Dawałaś to brał. Zakręciłaś kurek, zapewne poszuka innej.

Gość panihonorowa
miau to co mam według Ciebie robić?

Gość panihonorowa
prawda jest taka, że wyruchał mnie i zostawił. Czuję się jak kompletna szmata, ale nadal go kocham. chyba nawet coraz bardziej