Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess19

Nieprzyjemny seks.

Polecane posty

Gość princess19

Od niedawna zaczęłam współżycie ze swoim chłopakiem. pierwszy raz nie był przyjemny co nie jest dziwne, ze względu na ból podbrzusza. drugi raz bez żadnego bólu, doskonałe nawilżenie bo byłam mocno podniecona i to ja zaproponowałam seks. ale ostatnio pojawił się problem bo stosunki zaczęły być nieprzyjemne.. :O chodzi chyba o nawilżenie.. zaczęłam czuć nieprzyjemne tarcie, co skutkiem był ból. stosunek odbył się w noc sylwestrową, z początku było ok bo byłam trochę wilgotna ale niewiele bo były to dni niepłodne a jak wiadomo w tym okresie śluzu jest mało i nie bolało, ale potem zrobiło się strasznie sucho i zaczęło boleć przez to tarcie bez żadnego nawilżenia. czekałam tylko aż chłopak skończy bo dla mnie nie było to przyjemne. później tego samego dnia, tyle że wieczorem też się kochaliśmy i to samo ;/ zero nawilżenia. i dodam, że nie używam tabletek, tylko stosujemy prezerwatywy. myślałam o różnych żelach ale słyszałam, że takie żele źle wpływają na gumkę. ale chłopak mówi, że durex mają swoje żele, które prezerwatywom nie szkodzą a właśnie z tej firmy używamy. co o tym myślicie ? liczę na pomoc bo też chcę w końcu czerpać przyjemność z seksu a nie tylko sam chłopak :O

Gość osonnka
Tak durex ma te żele,używałam fioletowy 2 w 1 ale nie polecam. Ale są jeszcze inne na pewno warto spróbować,jedno wiem na peweno-nie uszkadzają gumki ;)

Gość princess19
no właśnie martwię się o to, że żel może szkodzić gumce i może pęknąć itd.. dlatego chciałam się od Was kobietki dowiedzieć, czy rzeczywiście te żele z Durexa nie szkodzą ty samym gumkom ;)

Gość a to i ja powiem
Ja mam czerwony i jest super, i nie uszkadza, nie zsuwa sie i w ogóle jest ok:) tyle ze to nie jest 2w1 ale taki nawilżający do masażu intymnego czy jakos tak:P

Gość osonnka
nie szkodzą,wiem po sobie :)

Gość anitka21:)
nie nic sie nie dzieje mozesz uzywac te żele ja uzywałam rózowe i zielone sa super :) i takze polecam oliwke dla dzieci również jest dobra :)

Gość princess19
ok, dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi :) porozmawiam o tym z chłopakiem i wyślę go bo takowy żel :D

Gość princess19
po*

Gość anitka21:)
:)

Gość a to i ja powiem
co do oliwki to koleżanka zastosowała i miała jakieś uczulenie i ginio jej powiedział, ze od tego oliwka nie jest tylko specjalistyczny żel:) takze radzę jednak zapłacić wiecej ale z gwarancją bezpieczeństwa:) Poza tym w oliwce są inne składniki niż w żelu, jest do ciała ale nie do "środka" ;P

Gość princess19
Zmuszałam się bo chciałam, żeby chłopak doszedł i bym miała spokój :p ale potem jak wyszłam po stosunku na siusiu to szczypało mnie tam jak robiłam..

ja wiem ale lepiej powiedzieć - stop - boli mnie. Zacząć pieszczoty itp i do seksu wrócić za chwilę :) Nie są to wyścigi i nie ma pośpiechu. Warto byś miała dłuższą grę wstępną wtedy będziesz bardziej wilgotna i będziesz czerpała z tego przyjemność :)

Gość princess19
No właśnie problem w tym, że chłopak się bardziej podnieca podczas takich pieszczot i szybko dochodzi do "bum" i stosunek jest krótki :) dlatego wtedy ograniczyłam te pieszczoty mając nadzieję, że stosunek będzie dłuższy no i rzeczywiście był, ale ja przyjemności z tego nie zaczerpnęłam ;P

Gość ja odpowiem
Do tej dziewietnastolatki----> masz niewiele lat i pewnie jeszcze nikt Cie nie uswiadomil - nie rozczaruj sie, jesli przez kilka najblizszych lat nie bedziesz miala orgazmu. U kobiet nie jest tak, jak u mezczyzn. U nich wytrysk=orgazm, a u nas to moze trwac latami i mimo to jakis tam procent kobiet nigdy nie osiaga orgazmu (chodzi tu o orgazm pochwowy). To tak w kwestii czerpania przyjemnosci z seksu...

Gość ja odpowiem
Oczywiscie suchosc pochwy, jak w Twoim przypadku, to juz inna bajka...

wiem że on może szybko się podniecać ale nie Twoja to wina. Musi się nauczyć dłuższej gry wstępnej. CO do orgazmu święta prawda. Ja zaczęłam uprawiać seks w wieku 23 lat a 1 orgazm miałam 5 lat później.

Gość princess19
No ja o tym doskonale wiem i wcale nie liczyłam na orgazm, chodzi o to, że chcę się pozbyć tego nieprzyjemnego uczucia tarcia z braku nawilżenia. mój drugi raz wspominam bardzo dobrze, bo było duże nawilżenie i nie czułam żadnego dyskomfortu, a wręcz przeciwnie, było nawet fajnie ;)

Gość princess19
uważam, że w dni płodne nie byłoby z tym problemu, ale unikam seksu w te dni z powodu zbyt dużego ryzyka, mimo, że się zabezpieczamy, dlatego kochamy się tylko w niepłodne, a tu śluzu mało ;)

witam. Tez miałam taki problem. Ale rozwiazał sie sam. Z narzeczonym probowalismy roznych prexerwatyw ale dopier durex (niepamietam nazwy bo juz od dawna niestosujemy wogole) w fioletowym opakowaniu nam przypasowaly. Sa odpowiedznio mocno nawilzone i dodatkowo super cienkie. Polecam

Gość princess19
my używamy extra safe, bo właśnie są najgrubsze, a na cienkie jeszcze nie mam odwagi się zdecydować.. :D