Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Gość Nie ma tej wywłoki
andro xxxxx zachowujesz sie kulturalniej👄:classic_cool:;)

No cóz, przy takich zabiegach bywam czasem niecierpliwa... musisz mnie związac bo inaczej narobię rabanu :) Ale... widzę, że masz straznika moralności... to może jednak pójdę pod prysznic :D

Gość Nie tylko Podniebienie
"Do bzykania przez podniebienie"????? Nie da się klaskać jedną ręką. Nie da się bzykać przez samo tylko podniebienie. Konieczny jest współudział języka. Od lat przeciskam się przez "kleszcze": język+podniebienie. Połączenie 2 aspektów: fizycznego i psychicznego tworzy summę doskonałą. Po pierwsze: wiadomo, że dziurka ciasna daje większą przyjemność fizyczną. Po drugie: "przepychanie" się przez zaciśnięte język+podniebienie ma w sobie coś z przełamywania oporu. Niby kultura nakazuje nam stanowczo potępiać gw‪ałt, ale diabełek z tyłu męskiej głowy potęguje rozkosz, gdy choćby tylko pozornie zalatuje gw‪ałtem. Losowo występujący aspekt trzeci, niespodziany bonus: ku zaskoczeniu obojga CZASAMI się okazuje, że świadomr zaciskanie JEDNEGO, skupienie się na tym, blokuje naturalny, podświadomy odruch zaciskania DRUGIEGO. Po pokonaniu zaciśniętej Scylli+Charybdy, czyli języka+podniebienia, oboje z zaskoczeniem konstatują, że fiutek niespodzianie, bez problemu wjechał do przełyku. NIE ZACIŚNIĘTEGO!

Gość gość
ale jaja na pierwszej stronie :)

Nie wymaga, ale zasługuje. A ja chcę ten rozdział ostatecznie wyczyścić. Dlaczego poniżające Muszka? Jak się kocha, to można oddać wszystko tej drugiej osobie.

Ja uważam, że właśnie tą godność w ten sposób sobie przywróciłem. Pamietam taką scenę z Grown ups 2 chyba, jak muskularny, silny facet poniża się przed całą zgrają ludzi dając się rzekomo pobić przez słabszego faceta - Sandler, którego tłamsił w dzieciństwie. On nie poczuł utraty swojej godności, a jego piękna kobieta podziwiała go jeszcze bardziej.

Gość gość
Spoko Androgen, szacuneczek i znikaj.