Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

A co myslicie o koktajlach proteinowych...czy to odzywia miesnie inaczej niz normalne jedzenie?

Tak jest ... orzechy sa swietna przekaska, podobnie jak suszone owoce, morele, figi, rodzynki itd

Co to znaczy WPS? U mnie w stanach na te koktajle mowi sie Protein shakes lub Muscle milk. Ja sobie to raz kupilam i nawet kilka razy wypilam, ale mi nie smakowalo i przestalam. Facet w sklepie, twierdzil, ze to sie niczym nie rozni od posilku, oczywiscie nie zamiast tylko dodatkowo.

W stanach jest chyba najbardziej syfiaste jedzenie na świecie. A to, co Ci sprzedał gość jako zamiennik posiłku nie nadaje się do jedzenia. To pewnie jakiś bulk albo co gorsze gainer. Następnym razem zapytaj się o whey protein concentrate, albo kazeinę. Ale to ma być koncentrat albo izolat, a nie jakaś mieszanka z cukrami.

Wlasnie zauwazylam, ze odbilo mi tego wczorajszego maila

Wiesz ja nie jestem zwolenniczka picia tych pudrow, ale jako nieszkodzacy dodatek to moglby byc. Syfiaste :D...taaa to teraz rozumiesz jak trzeba uwazac co sie kladzie na talerz. Za lepsze sie znacznie wiecej placi, co w rezultacie i tak sie oplaca, bo oszczedzasz na lekarzach

No to dziwne, że Ci maila odbiło. Jest na pewno prawidłowy. Jeśli chcesz, to podaj swojego, to ja Ci wyślę wiadomość.

To moze byc sposob na maila. Dzis sfotografowalam kanapke: kotlet z piersi kurczaka + zapieczona w piecu papryka z czosnkiem + swieza bazylia + ser provolone Na pewno, nie jestem jakims fanatykiem zdrowego odzywiania, bo zdarza mi sie i fast food, ale generalnie lubie dobrze i ladnie zjesc :)

Dzień dobry . Właśnie popijam kolejną kawe i zastanawiam się - odnośnie tematu - jaka potrawa jest najbardziej erotyczna , taka przed seksem :D kiedyś słyszałam , że ostrygi , ale nie próbowałam

Dla mnie bezapelacyjnie wygrywają truskawki. Potem są mandarynki, a następnie inne soczyste owoce. Ostrygi nie są dla mnie erotyczne. Ale np krewetki z białym winem - mniam :-) W ogóle to lubię popijać jedzenie winem.

A może dziś odwrotnie rzecz potraktować "do podniebienia przez bzykanie"? Jakoś nie jestem głodna;) cześć🖐️

Wino uwielbiam , krewetki też np. koktaljl z krewetek z ananasem - niebo w gębie , osobiście jednak łosoś wędzony na zimno , wino i oliwki , po łososiu zawsze mi się chce seksic :D Dark - ja też głodna dlatego najpierw jedzonko potem bzykanko :D

Cześć ;) 🖐️ Ja się właśnie najadłam, więc inetersuje mnie teraz wyłącznie bzykanie :classic_cool:

}-proszę w chińskiej porcelanie. Właśnie, ogromny wpływ na nasze zmysły ma również sposób w jaki jedzenie jest podane. Fajnie kiedy można nakarmić najpierw zmysł wzroku a dopiero potem poczuć te wszystkie afrodyzjaki w ustach;)

Gość ludzki przedmiot
Androgen - dlaczego na SFD nie wrzucasz takich zdjęć jak te z truskaweczką ?

Ja wróciłam własnie z pracy taka wgłodzona, że zjem wszystko co mi podadzą bez marudzenia, nawet na papierowej tacce. Byle pikantne nie było :) To nie jest dobra pora na robienie obiadu, więc chyba zjem to co zwykle, czyli byle co :(

Przepis na byle co... :D Jak macie truskawki to proponuje wrzucic kilka do szampana. Piekny widok, aromat, smak