Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Ja lubie żołądki, serca, nerki... ale nie gotuje bo u mnie nikt nie lubił. A najlepsze żoładki jadłam w bufecie w szpitalu obok którego mieszkałam. Nie było tam warzyw, ale jasny sosik i koperek, pyyycha :)

Gość zdegenerowanaMaupa
witaam wlazłam przez przypadek tutaj, bo jestem na diecie odchudzajacej i mnie w tej chwili już skręca. Zobaczyłam o żarciu to wlazłam. Co do podrobów to uwielbiam wątróbkę drobiową. Całą młodość myślałam że nie lubię... moja mam mi ją spiekała i smakowała jak trociny. :( Jak ja wzięłam sie za gotowanie, to nigdy nie przypiekam wątróbki, stoje nad nią. Używam soli ziołowej i pieprzu... jejku , spadam bo mam ślinotok.

Ja nie lubie podrobow. Jest tylko jeden wyjatek, zupa krupnik na wywarze z dobrze wyszorowanych zoladkow drobiowych. Pare ziemniakow, marchewka pokrojona w "kwiatki", seler, piertuszka, pare lyzek kaszy jeczmiennej. Na koniec troche slodkiej smietany i zielenina. To lubie.

Gość zdegenerowanaMaupa
tak, tak, tylko pojadanie wieczorami to nie jest dobre dla linii - mówie tutaj o kobietach w okolicach menopauzy :P

To jedz tak, byś nie musiała podjadać. Liść sałaty i jogurt 0% to nie jest żadna dieta :-)

Gość naturalna i szczera
fajny z Ciebie facet, Androgen:) przypominasz mi mojego;) i dobre zdrowe rzeczy gotujesz- tak jak on:D pozdrawiam ciepło

Gość naturalna i szczera
to ty kwiatki rozdajesz? myślałam, że raczej klapsy ;)

Gość naturalna i szczera
skąd ja znam ten tekst? zabawne, doprawdy;)

Gość bo można by inaczej
Do bzykania przez podniebienie? To jakaś ostra pomyłka. Ale przede wszystkim to przejaw dużej nietolerancji. Ludzie mają przeróżne preferencje jeśli chodzi o jedzenie, lubią różne smaki. Niektórzy mają bardzo czuły zmysł smaku, inni wręcz przeciwnie - zjedzą wszystko. Poza tym dochodzi szereg problemów zdrowotnych, które uniemożliwiają jedzenie mnóstwa posiłków. Od alergii, przez choroby układu pokarmowego, po inne choroby, przy których jedzenie też jest ważne. No i na koniec wszelkiego rodzaju problemy psychiczne związane z jedzeniem, aż do panicznego strachu przed jedzeniem nieznanych potraw i strachu przed jedzeniem czegokolwiek w obecności innych. Oczywiście wszystkożerni tego nijak nie pojmują. Powiedzą niejadek albo dziwak. Niejadkiem może być oczywiście tylko małe dziecko, więc zostaje DZIWAK. Pierwsze spotkania z nowo poznaną osobą, które zaczyna się od jedzenia może zwiastować katastrofę. Jedna strona stara się, przygotowuje jakieś wyszukane danie, a tymczasem ta druga po pierwszym kęsie leci w popłochu do łazienki w wiadomym celu. Ja bym zmienił nazwę tego tematu na Od posiłku do rychłego końca.

O shit. Nigdy po pierwszym kęsie strawy przygotowanej przez faceta nie biegłam do kibla w wiadomym celu. Nie wiedziałam, że wspólny posilek niesie za soba tyle zagrożeń dla związku, zdrowia a nawet zycia. Chyba przestanę jkonsumować. A już z cała pewnością z ręki żadnemu mężczyźnie jeśc nie będę. Enter.

Gość bo można by inaczej
Bardzo śmieszne. Właśnie wykazałaś się nietolerancją o której piszę. To teraz wyobraź sobie super chłopaka, spełnienie twoich marzeń, który z jakiś niewiadomych powodów nie chce chodzić z tobą do restauracji, zapraszasz na obiad do rodziców, a on unika takich sytuacji jak ognia. Nie chce jeść w twoim towarzystwie i nie chce też powiedzieć o co biega. A on się boi niezrozumienia i uznania za dziwoląga, czyli odtrącenia. A przecież tak właśnie będzie na bank. Wiesz jaką taki człowiek przeżywa traumę? Niektórzy boją się chodzić na moście i ich się traktuje z przymróżeniem oka - takie niegroźne wariactwo. Inni boją się się pająków - o to bardzo powszechne, można się pośmiać z takiej dziewczyny,ale to w sumie poniekąd normalne, że się boi. Ale człowiek, który boi się jeść?????????? Toż to jakaś masakracja!

Dzisiaj coś na deser, do kawy. Ciastko francuskie z nadzieniem twarogowo-krówkowo-kokosowo-waniliowym i ananasem :-) https://www.google.se/search?q=kupa+na+talerzu&espv=2&biw=1440&bih=755&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPx_GvxbvOAhWGAJoKHah2CGwQ_AUIBigB&dpr=1#imgrc=-1p089i3hnrQZM%3A Wiem, że kobietki mają większe ciągoty do słodkiego po ostrym rżnięciu więc to specjalnie dla Was. Smacznego :-)

Gość jestem taki cygan
andro .....wezno odbi na strone....dawa na moj topik to pogadamy....

Ciastka to juz nie chcę, bo mi sie lisia doopa rozrosnie... ale moglabym skonsumowac cos innego :) A tamto ciasteczko popijałam sokiem ananasowym, no i niechcący za mocno przechyliłam szklankę. Struzka pociekła mi po szyi, na piersi i w dół do pepka, potem wprost w lisią szparkę... i az do uda. Sięgnełam po chusteczke, ale mi sie wysmykneła, więc sie odwróciłam, żeby ją podnieść... a że niedojedzone ciasteczko leżało tuz przy brzegu na stole to jeszcze umazałam sobie tyłek. Sporo tego do wycierania... dasz radę?