Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Dlatego tu jestem, żeby zrekompensować sobie moje braki. Powiedziała mi, że nie podnieca ją bezrobotny facet...Wiele miesięcy bezrobotny... Do tego umierająca bliska osoba...w domu. Ona była i jest dla mnie atrakcyjna i jedyna (pisałem wam to wiele razy na priv, dlatego nie spotkaliśmy sie nigdy). Ale ja przestałem być atrakcyjny dla niej przez jakis czas.. Nie napisałem wam tego ani tu, ani na priv.. Więc wyszła trochę inna historia..na potrzeby mojego-ego i zbierania dowodów uwielbienia i poparcia.. Flirtuję tu z wami i udaję kogoś innego. Traktuję to jako zabawę dla rozładowania stresu. Wprowadziłem tą edycję, żebyście zrozumiały moje motywy i kłamstwa. Znam was z prywatnej korespondencji i wiem, że wy też tu gracie kogoś innego i szukacie tu relaksu albo potwierdzenia swojej atrakcyjności, a czasem partnera, co nie jest dobrym pomysłem. Moje życie ułożyło się. Jest nawet lepiej niż mogłem sobie wymarzyć w sferze, która jest dla mnie bardzo ważna i dla której wy wszystkie też tu jesteście. Czasem coś razem wymyślaliśmy dla was..;) Trochę jednak za bardzo na priv nawymyślalem.. Ale wtedy byłyście takie chętne, co mnie oczywiście jarało.. Nigdy Was jednak - tak naprawdę- nie namawiałem do spotkania i nic się takiego nie zdarzyło, bo tego nie chciałem. Kafe to tylko zabawa i odskocznia. Trochę was wykorzystałem, ale same tego pragnęłyście..A najbardziej słów uznania dla swojej urody i to ode mnie dostawałyście. Ja od was też i za to dzięki. Jakoś się udało i przetrwaliśmy trudniejsze momenty. Ale był trudny czas kiedy potrzebowałem pobawić się w samca alfa dla wielu kobiet. To mi pomogło nabrać sił i na szczęście skończyło się tylko chwilowym wqrwem mojej partnerki, który przekuliśmy w ogień..:). Dziekuję wszystkim Paniom, które pomogły mi się wydostać z tego marazmu. A piszę to też dlatego, żeby przeprosić njważniejszą dla mnie osobę, której mogłem zaszkodzić kłamstwami lub niedomówieniami na swój lub Jej temat i naruszyć Jej wizerunek. Od wielu tygodni czekam na skasowanie mojego nicka i wpisow, ale m,o, d, wciąż milczy i nie reaguje. Mam nadzieję, że niebawem zniknę z tego miejsca. Mój mail jest aktywny i gdyby ktoś chciał do mnie napisać, to moja żona nie ma nic przeciwko. Zna was wszystkie i koresponduje z niektórymi z was. Zwłaszcza, że z niektórymi z was złapałem dobry kontakt i pomimo przemilczania wielu spraw pomagaliśmy sobie trochę. I tyle. A - bez urazy, ale trochę bawiliśmy sie przeróbkami korespondencji.. Może to zmobilizuje m,o,d,a do usunięcia mojego nicka. ;) http://www.chamsko.pl/demot/0_0_1916186255_Kupa_sie_liczy__przez_utek92_middle.jpg

Gość ndfas
Kupa wielbłąda lepiej się prezentuje a ty chcesz tym kogoś uwieść;p

Gość wygląda strasznie
pewnie dobre jest :-P

Smakowicie wygląda i na pewno jest pyszne :) uwielbiam eksperymentować kulinarnie,cała ta sztuka kulinarna niesamowicie mnie kręci :P

Gość a który chamu niby ma się
teraz się zaczynam bać o kasę na rachunki, pewnie ją przejebie, na jakieś tampony 😭

Bardzo fajny temat. Moj maz fantastycznie gotuje, to mnie bardzo nakreca do romansu. Uwielbiamy sprawiac sobie przyjemnosc, swietowanie ''codziennosci'' przy dobrym posilku z lampka wina w towarzystwie ukochanej osoby...to jest TO!

Ludzie co do kooorwy z wami jest, zostałemprawie oszukany a wy co, o seksie pisać chcecie? Andro dawaj obiad 😴

0 współczucie i to w dobie kryzysu 😴😭

weź koorwa ryża ugotowałeś za tyle godzin? :o

ja myślałam, że ty to danie skonstruowałeś wrzucając na talerz wszystko co masz w lodówce(bez względu na datę ważności) ;) a ty tu jakieś parabole ryżu używasz:-o

😴 a może myślicie sobie ujjj z 50 złotymi, bogacze 😴 na wino by było jakieś dobre 😴 Taki znajomy z pracy tez tak olewał :D pacił za mieszkanie itd w jednym miejscu przez 2 albo 3 miesiące albo dłużej, a baba właścicielka nie wpłacała kasy na konto firmy :D chłopu komornik wszedł na wypłatę bo sie opierdzielał nic nie robił bo on ma kwity :D:Da kobieta właścicielka ojeeebała tak dużo ludzi uzbierała prawie milion, każdy tak jej ufał nikt nie podejrzewał :D i tu masz 😴

"Kupa wielbłąda lepiej się prezentuje a ty chcesz tym kogoś uwieść;p" Zauważyliście, że niezależnie od tego, czy prezentujemy w jotpegu swojego siusiaka, cycki, cipkę, czy talerz z chińszczyzną, jest pewna wąska grupa kafeterian, która zawsze ustosunkuje się do tego w jeden i ten sam sposób ? :p

Vieviór, jedyny hejter, któremu odpowiadam to Arni. Przynajmniej jest zalogowana na czarno, choć bezskutecznie próbuje mnie sciagnac do wyra ;)

Gość Androgeju co tam u żony
słychać teraz szpanujesz na przyrządzone przez nią potrawy? by zaciągnąć jakąś idiotkę do wyra bo umisz gotować :o to że kiełbachę ugotujesz nie znaczy że umiesz

No wlasnie ...WOW! :D...gotujacy mezczyzna, od razu wzrasta na wartosci ;)