Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosne panie...

Załosne panie, żałośni panowie, co macie w głowach? tylko seks?

Polecane posty

Gość żałosne panie...

pochwa po porodzie sn jest jak rozklapicha więc decydujecie się na cc, bo mąż zostawi, bo seks nie będzie taki sam? a niech idzie w pizdu jak dla niego w małżeństwie najważniejszy jest seks i ciasna cipka. nie nadaj się na męża i ojca, najpierw wspólna decyzja o dziecku a potem rozczarowanie:O a co nie wiedział, że po ciąży i porodzie nie wygląda się ju7ż tak samo jak przed? że ciało się zmienia? a gdyby kobieta miała wyciętą pierś lub usuniętą macicę to też trzeba ją zostawić?:O a gdyby wam obcięto jadra z powodów medycznych to też trzeba by was zostawić lub wyśmiewać lub zdradzać? małżeństwo, miłość to nie tylko perfekcyjny wygląd, ciasna pochwa i zero rozstępów! oczywiście, trzeba dbać o siebie, ale starość nadejdzie i co zostanie z takiego związku opartego na seksie i wyglądzie? nic. nie ma miłości- jest tylko zauroczenie ciałem.

Gość żałosne panie...
tak myślałam:O

Gość reerrertrt
pięknie napisane, też mnie przeraża ten świat, wszędzie tylko seks, tylko gołe ku r wy w reklamach, rzygać się chce. ciekawe co ci ludzie zrobią jak będą starzy, oni chyba mysla, ze starosc ich nie dotyczy, we lbie tylko siano i ruchanie

Gość crseetttr
to ty z nikiem co za tepa sucz Aż tak cie ta rozklapiocha boli? :D ze musialas temat zalozyc ?:D

Gość kobietka999
Święta prawda... niektóre myślą że jak będą miały ciasne cipska to nigdy ich facet nie zostawi :-/

Gość żałosne panie...
tak to ja. kogoś bolało to co pisałam więc usunął poje wszystkie posty... coś to znaczy nie?:O

''Święta prawda... niektóre myślą że jak będą miały ciasne cipska to nigdy ich facet nie zostawi :-/'' Ale ciasna cipa to jednak podstawa.

Gość reerrertrt
ja ciekawa jestem bardzo co bedzie z tym pokoleniem na starosc jak juz nie beda mogli sie pieprzyc co oni wtedy zrobią ze sobą??? przeciez to cel ich zycia :D

Gość crseetttr
pewnie modka usuneła i podejrzewam, że nie o ich tresc chodzilo, a "wulgarny" nick.

Gość kobietka999
A na co tatkim"tatusiom" ciasne cipki skoro nie bedą za jakiś czas mieli czym ich obrabiać... u większości facetów 50 lat i sajonara...a cipka jaka by nie była to zawsze może :)Szkoda tylko dzieci "takich tatusiów"

Gość singielka_baletnica
pewnie nie każdy myśli o pochwach , są tacy , którzy myślą o skończeniu szkoły ,a może nawet rozpoczęciu studiów

Gość fgrtyh
ciasna ?zrobia operacje i znowu ciasna

Gość żałosne panie...
szkoda mi takich ludzi:O może i mam" rozciągniętą rozklapichę, wiadro, czy co tam jeszcze" ale gówno mnie to obchodzi, mam cudownego męża, kochamy się i to jest najważniejsze. gdy na starość będę musiała mu zmieniać pieluchy- zrobię to i wiem, że on zrobi to samo, że nie zostawi mnie nawet gdybym miała wycięte i rozciągnięte wszystko co tylko może być.

Gość dolonna
a po co ty z takimi wywodami gdzie siedzą gówniary i chłopaki prawiczki albo geje nie traktuje tego forum poważnie jak wyznacznika społeczeństwa tu są nawet takie poyeby które mają wykształcenie gimnazjalne nie przeżywaj

Gość yeyiddd
zgadza sie ,teraz to normalnie swiat zszedl na psy,masakra

Co w tym złego, że kobiety chcą by ich faceci byli zadowoleni z dymania ciasnej pochwy?

Gość dolonna
nie produkuj się autorko , nie przeżywaj, bo sie jeszcze zdołujesz i w nocy nie zaśniesz jak cie tu wyzwą

Gość żałosne panie...
wisi mi to.

Gość malfina
kiedyś tu na forum kobieta dała zdjęcie swojej córeczki 2 letniej w kapeluszu i jakaś kafeterianka napisała jej żeby ta córka jej zdechła , żeby zakopała ją żywcem w dole w lesie , to ścierwo i czym się będziesz przejmować ? powiesz że ludzie tacy są ? otóż nie

Gość raczej nie, skoro piszesz
tu i walkujesz temat

Pewnie Noxa. Tylko ona jest zdolna do takich rzeczy. Ale ona ma schizofrenie i iinne choroby psychiczne wiec trzeba jej wybaczyc

Gość żałosne panie...
wisi mi to, że mnie wyzwą...czytaj ze zrozumieniem.

Gość malfina
to po co piszesz i przezywasz ? widocznie to dla ciebie bardzo ważne zdanie jakiś przymłotów z patologicznych rodzin

Gość malfina
zresztą jak takie rzeczy wypisuje dziewczyna załózmy ok 18 lat, która nie ma kontaktu z rodzicami, siedzi przed kompem, robi sobie diaboliczny makijaż i uważa że kobieta która urodzi musi być okropna ona sama nigdy nie doznała miłości od nikogo i każdego obrzuca nienawiścią i obrzydzeniem nie możesz definiować społeczeństwa na podstawie paru psycholi aktywnie udzielających sie na kafe

żałosne panie... ciesz się mężem, idzcie na spacer i nie wałkuj tutaj temgo tematu, bo to bez sensu :p

to jest magazyn dla MĄDRYCH KOBIET. zostaje tu tylko ze cztery panie. Reszta włącznie zemną - WYPIERDALAĆ Z TĄD.