Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny nieśmiały

Czy jak facet podchodzi do was na ulicy i zagaduje to na plusa za odwagę?

Polecane posty

Co sądzicie o podrywaniu na ulicy?

Gość 8ki97ju6
Nigdy mnie tak facet nie podrywał... Zagadywanie na ulicy kojarzy mi się z menelskimi gadkami typu "patrz Heniek jaka panienka, ale bym taką chciał, hehehehe". :P

Gość tak ,u mnie ma
gdyz wiem,ze nie jest to latwe,przmoc sie i zagadac do obcej kobiety niestety ja w takiej sytuacji zachowalam sie jak glupek,i mimo,ze facet byl w mym guscie,i zagadal z wielka kultura,to tylko podziekowalam za komplement i sploszylam sie jak pensjonarka ale tak trzymaj,jesli nie bedziesz probowal,to nic nie ugrasz

Nie chodzi mi o gwizdanie itd., ale o zwykłe podejście, jakieś zagadanie i poproszenie o nr. Dodam jeszcze, że jestem przystojny i modnie się ubieram. Jakbyś zareagowała?

Co chcesz powiedzieć przez "zbłaźnili"?

Gość 8ki97ju6
Nie wiem, ja jakoś nie wyobrażam sobie takiej scenki, że facet zagaduje mnie na ulicy i robi to z klasą... Kojarzy mi się to z desperacją. Raz mnie zobaczył na oczy przez chwilkę i od razu chce się umówić? :P

A co w tym złego chcieć się z kimś umówić?

ja bardzo lubie byc podrywana :) takze ja jestem za i wcale nie uwazam takiego fadeta za blazna tylko faceta z 'jajami' ;)

ambersol, i dajesz się poderwać? Dajesz swój nr?

Gość dkkdk
żałosne. Poza tym czym sie taki facet kieruje, że mu się opakowanie spodobało? Widział przez minutę i już chce się umawiać? Nie zna mnie, nic o mnie nie wie, interesuje go tylko wygląd. Poza tym tak się zachowuje specyficzny typ seryjnych podrywaczy, ewentualnie totalnych desperatów.

Gość fjfjffj
Nigdy w życiu nie dałabym swojego numeru byle komu na ulicy.

Gość dsecWEDCW
a ja dałam swoj nr, ale potem jak mi napisal nieskladnego smsa a na koncu było xD to sobie odpuscilam :o

Ale macie uprzedzenia. Dlaczego Polkom brak otwartości?

Podnoszę topic :classic_cool:

Gość studentsocjologii323
polki - sa ochydna dno europy , wredne zepsute cwane, dlaczego usa - kanada hiszpania- tak kobiety same zaczepia podejdzie zagada dziewczyna i pasuje im , tylko polskie sa dumne glowa do gory paniuskie cwane lecace na kase zepsute

Znowu podnoszę topic :o

Gość dziennikareczka ania
tak jelsi ronbi to normalnie i kulturlanie i fkatycznie jest trzewzy ladnie ubrany i czysty, ma plusa

Gość dziennikareczka ania
polki chca byc podrywane kulturalnie i z klasa, sa wrazliwe madre cieple i chyba marza o tym jak na romantycnzym filmie dzentelman ladnie ubrany z kwiatkami milo zagaduje itp a to produkuja w usa a co polki obchodzi ze amerykanki tego nie wola? ich strata...przynajmniej zwiazek z polkami jest ciekawszy

Gość arturomari
ania niestety polki z klasą,to tak jak poderwać dziewczyne na margaryne w sklepie spozywczym,jedno i drugie niestety jest nie do zrealizowania

Gość martakraków
oczywisce ze miałby plusa. Może powiedziec że to świadczy o desperacji że mu sie opakowanie spodobało ale wszedzie zawsze patrzymy najpierw na wyglad, tylko czasami mamy możliwość by od razu więcej wiedziec o tej osobie, szkoła praca, gdzie wiemy jak ma na imie, czym sie interesuje, a na ulicy nie ma tej mozliwosci ale po to podchodzi żeby sie dowiedzieć poznać

Gość gość
"Dodam jeszcze, że jestem przystojny i modnie się ubieram. " Tylko nie mów tego nikomu na żywo. x Co do tematu - jeśli nie jest pijany i zachowuje się normalnie, to nie mam nic przeciwko. A numeru telefonu wcale nie trzeba podawać, można np. umówić się w konkretnym miejscu na jakąś godzinę albo powiedzieć "często tu bywam/pracuję/uczę się". I wcale nie jest tak, że musi interesować tylko opakowanie (chociaż u facetów zwykle tak jest :D), ja póki byłam sama, to interesowali mnie często jacyś faceci na ulicy, i bynajmniej nie wyglądem, w tym kraju mamy tylko dwie grupy, a jakimś szczególnym zachowaniem.

Gość gość
Jeśli masz zamiar zagadywać na ulicy to po 1. Przygotuj się na to, ze trzeba bedzie zaczepić ok. 1000 dziewczyn jesli jestes dość atrakcyjny i ok. 10 000 kobiet, jesli jestes brzydki. po 2. Musisz zagadywac wylacznie dziewczyny przecietna lub brzydkie, bo przy tej formie kontaktu u zadnej ladnej nie masz szans po3. Bedziesz znany i wysmiewany w calym miescie.

Jeśli ktoś nie uczęszcza do szkoły i w pracy nie ma kobiet to ma dwa wyjścia - internet lub miejsca publiczne. To pierwsze nie jest złe lecz to jak szukanie inteligentych cywilizacji we Wszechświecie.( jak szukanie igły w stogu siana). Więc logiczne będzie podrywać dziewczęta w miejścach publicznych. Istnieje jeszcze trzecia obca -samotność. A temgo nikomu nie życzę. Więc nie ma co słuchać i czytać tych głupich wypocin powyżej lecz brać się za siebie i startować jak rakieta do każdej ładnej dziewczyny.

Gość tajednajedyna
minusa za desperację

Gość Edziaaaaaaaa
U mnie zdecydowanie plusa ;) W ogóle dla mnie to naturalne że ludzie ze sobą rozmawiają ot tak, nawet nieznajomi. Przecież ludzie to nie maszyny, jak komuś sie np. nudzi na przystanku czy w kolejce to logiczne, ze chce z kimś pogadac. Tym bardziej takie spontaniczne podrywy są u mnie bardzo mile widziane :) Żaden desperat, tylko pewny siebie facet, któremu spodobała się dziewczyna i chciałby ją bliżej poznac ;) Zachęcam do takich podrywów :) Albo po prostu zagadywania :) Zawsze fajnie jest kogoś nowego poznac :)