Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdgfdgffdg

przed chwilą pod blokiem znalazłam pieska....

Polecane posty

Gość sekta
aleście nieokrzesani jest plusowa temp. pies żyje owszem da mu karme i wode i pisała - kocyk! a pomyślcie o bezdomnych zlanych , cuchnących moczem, pomożecie im? dzis w nocy?

Gość A JA TAKIE
do kurwy nędzy podasz tą ulicę, czy nie??? !!!

Gość offerma
a co "zawiniła" mała sarenka na którą napatoczył się lis? nikomu a już jest tylko karmą dla lisa. albo mysz którą dorwie kot? powiesz że mysz to szkodnik, no ale to tylko z punktu widzenia człowieka a z punktu widzenia myszy to ona żyje tak jak każdy z nas. tak właśnie wygląda życie i jego nieodłączną częścią jest śmierć. w naturze "ze starości" w zasadzie się nie trafia. no a po to żebyśmy bronili życia (własnego) to ze śmiercią związany jest strach, stres, ból itd itd. ale to jest wszystko część natury. lisy np nie mają naturalnych wrogów, nic na nie nie poluje. populację lisów reguluje głód i choroby. ale ludzie nie chcą żeby lisy chorowały bo zarażają ludzi i zwierzęta więc zaczęli rozrzucać szczepionki (na wściekliznę). dopóki myśliwi polowali na lisy to było wszystko OK. ale moda na lisie futro znikła (m.in. "dzięki" działaniom "animalsów"). no i teraz rozrośnięta ponad dopuszczalne granice populacja lisów dziesiątkuje drobną zwierzynę: zające, kuropatwy. nie można traktować zwierząt jak maskotek i przytulanek które są "milutkie" i "żal" nam kiedy cierpią. cierpienie, stres i ból jest częścią normalnego funkcjonowania każdej istoty.

Gość sdfdgfdgffdg
dobra fałszywy alarm, ten pies pomylił mi się z siatką - w ktorej dałam mu jedzenie ,sorry mój błąd :O - jest ciemno nie widać .. co do jedzenia przeciez pisałam, że zaniosłam mu jedzenie i koc - woda jest zawsze pod klatką z tego względu,że starsze panie dokarmiają tutaj koty.

Gość A JA TAKIE
offerma - mógłbys uprzejmie spierdalać?

Gość sdfdgfdgffdg
sekta otóż to - każdy mONdry jest ale kurwa ile sytuacji gdy człowiek leży na ulicy bo zasłabł - nikt nie podchodzi bo to przecież alkoholik pewnie...:O

Gość co za głupi ludzxcvnfghv
offerma co ty improwizujesz:D , tu chodzi o zwykła pomoc pieskowi, przyczepił sie do koleżankia, a wiesz dlaczego?bo jest głodny i szuka pomocy !!!!

Gość sdfdgfdgffdg
A JA TAKIE - może Ty sobie stąd pójdziesz?? Dlaczego go wyrzucasz? W przeciwieństwie do Ciebie nie jest wulgarny.:O

Gość gbngthnbgterhyngfd
a ludzi mam gdzies , człowieka mi nie żal ! sam jest sobie winien, człowie jets zły!

Gość A JA TAKIE
a ty autorko dalej będziesz trzyała w tajemnicy nazwę ulicy? Jest osoba, która chce podjechać i poszukać pieska. Ale ty, miłosniczko zwierząt, masz to w dupie. Dobranoc.

Gość sdfdgfdgffdg
Nie do końca się z Tobą offerma zgadzam - takie są prawa natury owszem,to nieuniknione ale jednak jeśli można komuś pomóc to trzeba to zrobić nie zagłębiając się w tajniki tych wszystkich ''łańcuchów pokarmowych'' - jakkolwiek absurdalnie to nie zabrzmiało,wszystko kręci się wokół tego .

Gość goń sie babooghyt
kretynka super wielbcielka zwierząt niech to h..! Tak prowokuje wariatka , nie piszcie do tej palantki! suka mieszkam w pomorksim i nawet suko nie podałas adresu , zabrałbym psiaka bo mam warunki ,spadaj!

Gość sdfdgfdgffdg
Wejherowo ulica Pomorska - proszę bardzo. cóż za tajemnica... tylko powiedz mi jak chcesz go znaleźć jeżeli moze byc wszędzie.

Gość sdfdgfdgffdg
Możesz mnie z łaski swojej nie obrażać?? Pamiętaj, że kto dla ludzi jest wrogiem dla zwierząt nie jest nic lepszy - MIŁOŚNICZKO ZWIERZĄT! :O

Gość bt ujvtrfhvyujbvyt
dziewcze przecież w wejherowie jest schronisko, jest w gdyni , redzie !!! straż jedn adruga, szok!!!! jak mozna , moze nie msza z czego dzwonić, wydaje mi sie że ktos pieska wyrzucił i już! może ktos z nas zadzwoni co?hej

Gość bt ujvtrfhvyujbvyt
nie ja obrazałam tylko ten który chce pieska

Gość offerma
sromoc a nie pomoc. przez takie właśnie debilne "pomaganie" "bo wam żal" powodujecie rozrost populacji rozmaitych zwierząt do rozmiarów których by nigdy w normalnych warunkach nie osiągnęły. a potem przez takie idiotki problem robi się coraz większy. zwierzęta muszą umierać. gdyby tym wspomnianym przeze mnie wilkom "pomagać" żeby wychowały nie 2 ale wszystkie 6 szczeniaków z miotu to za parę lat by się okazało że mamy "problem wilków" z którym nie wiadomo co zrobić. to samo dotyczy każdego innego zwierzęcia. puknijcie się w głupie łby, ingerencja w życie zwierząt powinna się odbywać bardzo ostrożnie i z dbałością o konsekwencje a nie z idiotycznym, "mi go tak żal" wygłaszanym przez zgłupiałe panienki wychowane w cieplarnianych warunkach i przeświadczone że "każdy tak powinien mieć".

Gość sdfdgfdgffdg
Z resztą jeździj po mnie dalej, jeżeli ktoś potrafi wyrażać się tylko wulgaryzmami to powodzenia, przez takich ludzi jest tyle biednych zwierząt własnie...od tego się zaczyna.

Gość bt ujvtrfhvyujbvyt
idz weż psa i zostaw go na klatce ludziom bedzie żal wyrzucić, dałaś mu jedzenie?

Gość sdfdgfdgffdg
w Wejherowie i w Redzie są schroniska?? :O Powiedz mi gdzie bo odkąd żyję - nie wiem... no ale jasne, przecież wszyscy wiedzą...

Gość bt ujvtrfhvyujbvyt
czym sie przejmujesz jakims furiatem? prosze daj mu wody!dobra dziewczyno :

Gość allo allo allo
sdfdgfdgffdg idź juz spać droga gimnazjalistko, bo rano trzeba do szkoły

Gość bt ujvtrfhvyujbvyt
słyszłam o ciapkowie ale to Gdynia, w Wejherowie może jest ..?Na strąz powinnas dzwonić, ale mi sie tez wydaje że to prowokacja , ppaa

Gość sdfdgfdgffdg
Nosz kurwa Was niektorych to tylko w kaftan i na oddział zamknięty chyba, kto jest prowokatorem ja się pytam??? NO KTO ? miałam podać ulicę, podałam - ależ to prowo przecież kurwa no jasne..i będą Ci wmawiac bo sie nudzi po nocach..

Gość sdfdgfdgffdg
Jest w Gdyni - a czy ja nie napisałam, że nie ma? W Wwo i w redzie nie ma :O nie wiem skąd ten pomysł.

Gość weź Ty sie tłuczku
no jasne ze w Wejherowie niema schroniska ale beda ci wmawiac na sile ze tak nie jest kafe to zle miejsce na takie tematy

Gość offerma
"ale jednak jeśli można komuś pomóc to trzeba to zrobić nie zagłębiając się w tajniki tych wszystkich ''łańcuchów pokarmowych'' " 123 no właśnie to jest punkt widzenia rozpieszczonej panienki której "żal" i która na konsekwencje uwagi nie zwraca. nie droga panienko. jak chcesz psa wziąć do domu, opiekować się nim i zapewnić mu "środowisko życia" to proszę bardzo. ale jeżeli on ma żyć w środowisku naturalnym to natura powinna decydować o tym czy przeżyje czy nie a ty tym swoim "pomaganiem" doprowadzisz do tego ze ten pies zabije jakiegoś ptaka, jeża, będzie roznosił jakieś choroby itd itd. oczywiście ty tego nie zobaczysz ani jak widać w ogóle cię to nie obchodzi ale tak właśnie jest i dlatego ingerencje w środowisko i wszelkie "dokarmiania" powinny być prowadzone bardzo rozważnie bo nie ma nic za darmo w przyrodzie i działa ona wg zasady "coś umiera, żeby mogło żyć coś" której jak widzę ty w ogóle nie kumasz.

Gość latoooooooooo
Idz juz spac bo zanudzasz tempa panienko ! Musisz byc bardzo nieszczesliwa skoro piszesz o tym na kafie a nie z kolezankami i kolegami ..Prowo jak nic !!!

Gość weź Ty sie tłuczku
hahaha Ty mnie za to rozbawiasz do łez ''tempa'' panienko :D ale przecież tutaj same MAGISTRY :D

Gość allo allo allo
W WEJHEROWIE NIE MA ULICY POMORSKIEJ!!!!!!!!!!!!! kłamczuszko