Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna.....

Mamy 20 000 miesięcznie, a ja ...

Polecane posty

Gość nienormalna.....

ciągle mam wrazenie, że to malutko. Wszystko, co robię jest nakierowane, by tych pieniędzy było więcej. Patrzę tylko na tych, którzy mają lepiej, bo też chciałabym życ na takim poziomie...... Uważam, ze nie stac nas na dziecko. Uważam, że nie stac nas na jednoczesne kupno mieszkania i auta.... A te rzeczy już musimy kupic. Co ze mną nie tak?

Gość trendowaty
20 000 ale czego ?

Gość ankieterrre
czym sie zajmujecie,jaka branza?

Gość annawawa44
tez kiedys mielismy 20.000 razem ,od kiedy moj maz zarabia 30 tys a ja 10,razem 40, to wiem ze 20 tys to bieda

Gość nienormalna.....
20 tys. a ja nie mam się w co ubrać.:(

Gość nienormalna.....
20 tys. a ja nie mam się w co ubrać.:(

Gość kaska2112
tiaaa. Na kafeterii ludzie mają powazne problemy, nie ma co. Gdzies widzialam wątek: jak przezyc miesiac za 1000 zł. Poszukaj, tam znajdziesz odpowiedz na swoje watpliwosci:P

Gość ankieterrre
annawawa44-a wy czym sie zajmujecie?

Gość nienormalna.....
Czemy pytasz, czym sie zajmujemy/ Co to ma do rzeczy? Pisząc o 20 000 miałam na myśli zarobki.

Gość krwawa Ryszarda na Bogdance
dołoże ci córus ze swojej emerytury :classic_cool:

Gość annawawa44
moj maz wysokie stanowisko w firmie audytowej, ja ksiegowa w duzej firmie 20 tys teraz to dla nas bylaby gehenna:(

Gość Nelson Podwójny
"20 000 ale czego ?" Raty kredytu[po konsolidacji wszystkich dotychczasowych w jeden]:classic_cool:

Gość annawawa44
w wakacje jedziemy do ameryki, wschodnie i zachodnie wybrzeze plus alaska, to wyniesie okolo 30 tys

Gość Looooóser
Mam nadzieję że umrzesz na raka trzustki

Masz chyba 20 Tys dlugu albo rocznie zarobku szmato. po co tu przylazlas???? zeby dolowac takich co za kilkaset zlotych musza wyzyc miesiecznie??? zmikaj stad pusta lafiryndo

Gość nienormalna.....
Jowita, odwal się z łaski swojej, ok?

Gość jejuuuuuuuuu
ludzie fajnie macie;) my mamy trochę ponad 3 tys, palimy oboje papierosy, jest trochę opłat, pomagamy młodym, a mój mąż wciąż mnie pyta gdzie się podziewają nasze pieniądze. Szlag mnie trafia na miejscu!

Gość hgvbhg
looser zgin w pierdlu z pedalami

Gość 64154
to strach, gleboko zakorzeniony strach o byt. postaraj sie popracowac nad psychika, bo nie ma takich pieniedzy, ktore sprawia, ze poczujesz sie bezpiecznie. pewnie tez nie umiesz sie naprawde nimi cieszyc.

Gość fghu87
Jesteście pierdolnięci i w dupach wam się poprzewracało. Ja zarabiam 2,400zł na rękę i pracuję w ciężkich warunkach codziennie ryzykując życie, moja dziewczyna zarabia 1000zł i większość czasu spędza w pierdolonym butiku niż w domu razem mamy 3,400zł z czego połowa idzie na mieszkanie a wy piszecie że 20 miesięcznie macie mało ? Co za banda pojebów.

Gość zatoka czerwonych świń
może by zapytać CiMOszewicza?

Gość POMOCNA DŁON122345678
JAK CI ZA MALO TO ZAMIEN SIE Z KIMS CO NIE MA NAWET 1000 NA CALA RODZINE TO ZOBACZYSZ CO ZROBIC Z TYMI PIENIEDZMI.

Gość pomarańcza747
a ja potrzebuję 900zł

Gość trendowaty
ale po cholerę to zacietwierzenie i nerwy, tu na kafeterii są osoby, które mają dzienny przychód ponad 20 tys. zł. , mają dochód ponad 20 tys. zł. dziennie i zarabiają miesięcznie ponad 2000 zł. czy to jest problem do zdenerwowania ? czy zazdrościcie sobie przychodu 20 tys. zł. dziennie ?

Gość nienormalna.....
Nie jestesmy pierdolnięci, jak to już niektórzy tu napisali! To, ze chce dobrze i wygodnie życ to pierdolnięcie? To że martwię się o byt to pierdolnięcie? Hmmm..ciekawe. Równać trzeba do lepszych, a nie do tych, którym się gorzej powodzi. Ja rozumiem, że ktoś ma mniej, ale to nie znaczy, że mam równać do jego poziomu. Jest mi przykro, ze komuś jest ciężko, ale nie bedę żyła tak jaknym miała 1000 zł miesięcznie.

NIKT NIE ZAZDROSCI TYLKO NIECH TA OSOBA DOCENI CO MA

Gość Wcale sie nie dziwie
Autorce,ze uwaza takie zarobki za zbyt male,bo jak sam pomysle,ze Kulczyk w 2012 wzbogacil sie o ponad miliard zlotych,(wychodzi ponad trzy miliony dziennie)to sa straszne grosze

A ja nie mam nawet 1/4 tego i nie zazdroszcze - więcej kasy tylko przyzwyczaja cię do łatwego życia, przyciąga ludzi chcących zabrać to co masz i fałszywych przyjaciół. Zawsze miałam mało i mi z tym dobrze.

JA POWIEM TAK DOCEN TO CO MASZ BO MOZE ZAWSZE BYC GORZEJ DOCENIAJ INNE WARTOSCI PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO

Gość :D :D :D :D :D :D :D
To się uśmiałam. Bajkopisarki... Ja znam sporo osób, które dużo zarabiają, ja zarabiam również nieźle i żadna z tych osób ( ja również) nie napiszę ile dokładnie to jest to nieźle :D