Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde, mam dylemat

Minetka po seksie

Polecane posty

Gość kurde, mam dylemat

Hej, żona namawia mnie, żebym zrobił jej minetkę po spuszczeniu się do pochwy. Mnie to brzydzi, a ona powiedziała, że kończymy z wtryskami w ustach do momentu, kiedy ja jej nie zaspokoję po wytrysku w pochwie. Żadne argumenty nie działają. Co robić?

Gość kurde, mam dylemat
parę lat temu jak sie trzepałem przed kompem to zapragnąłem trysnąć se w usta, jako tako się udało, ale był to wujowy pomysł, od tamtej pory nie chcę mieć spermy w ustach. mało się nie wyrzygałem

Autorze, nie Ty jeden :D Ja kiedyś przypadkowo sobie strzeliłem w twarz i to tak konkretnie. Było to po pewnym okresie braku czegokolwiek i do tego byłem pod wpływem czegoś. W sumie, nie było tak źle tylko oko mi poczerwieniało. Ja tam bym się zgodził na żądanie Twojej żony. Swoją drogą minetka po stosunku ale bez finału w środku jest najlepsza bo cipka jest wtedy bardzo wilgotna. :P

No to jak Ty rzygasz po własnej spermie, to co ma partnerka powiedzieć? Ona ma łykać, a Ty się brzydzisz? :-)

Gość kurde, mam dylemat
ona wypluwa, nie połyka a ja nie chce swojej spermy lizac jak nie tryskam do srodka, to mi sie podoba minetka, albo po ruchanku w gumie, też spoko, ale nie bede lizal spermy swej, fuj

Gość fdsgfdfgd
jak możesz brzydzić się siebie?

Gość Bojo
Panie i panowie w szczególności. Co z wami jest nie tak. Toć to nie trucizna. Katoldupy czy jak. Po pijaku wszystko idzie i smakuje a na trzeźwo jakieś wstręty. Podstawa to mnie fajek, gorzały kawy i mocnej herbaty. Wtedy sperma tarci goryczkę. Mniej mięsa to traci kwaskowatość w smaku. Soczek z ananasa, brzoskwini, mango czy marakui, kaki i najlepiej jak sami sobie go wyciśniemy ze świeżych dojrzałych owoców. Wtedy nawet paniom o wiele lepiej smakuje i tak nie plują. Najwyższy nas stworzył takimi ułomnymi żebyśmy mogli się w pełni cieszyć seksem i obcowaniem cielesnym z drugą osobą. Czy to homo czy też hetero a może i bi.

Gość A to peszek...
ja bym wylizał ze smakiem;)

Gość A to peszek...
ja tam swoją probowałem więc się nie brzydze ale czyjas to bym rzygal caly rok:O

Gość tamtararam
robiłem minetkę po skończeniu w środku i wcale nie było źle a i pani się podobało ;) szczerze to minetka gorzej smakuje po stosunku w gumie, jeśli nie była smakowa ;)

Gość one wierzą
to czego lizać dziurę, wal jęzorkiem po dzyndzlu, stamtąd raczej nic nie wypłynie.

Gość wytrwała33
trzeba stopniowo przyzwyczajać faceta do tego. Pocałunki po lodziku, poźniej pozostawione spermy na wargach i przytulanie się do jego ust, wytrysk na piersi i przytulanie, sex na jeżdzca i po wytrysku trzeba usiąść na jego twarzy i wiele innych sposobów. Mnie to zajęło z 3mc ale warto było.

Gość zrobieto
Ja bym dla swojego faceta tego nie zrobiła :/ Nie lubie smaku spermy ale czasami sprawiam przyjemnosc partnerowi i raczej mnie to by brzydziło ze lize swoja sperme ;/

Gość borubarrrr
Wiekszosc z was nie dorosla do seksu... Seks nigdy nie bedzie do konca udany jesli sie czegokolwiek w nim brzydzicie. RZAL I BUL.

Gość pedałóóóffffff nie lubie
i swojej spermy nie będem lizał.

Gość Dla mnie to
podniecajace

Gość billbot
Próbowałem ostatnio i było bardzo przyjemnie. Chętnie bym sprubował wylizać po kimś innym. A partnerka doszła od samego lizania tak się jej podobało.