code25-77 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Jeżeli chce się uniknąć ciąży, podstawową zasadą jest niedopuszczanie do wytrysku w pochwie. Można ryzykować wytrysk na brzuch, a nawet na szparkę, ale nigdy w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość futerał do okularów Napisano Styczeń 4, 2013 kto cie uczył dzieci robić koleś? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
code25-77 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Tu chodzi o to, żeby dziecka nie zrobić (jeżeli się nie chce). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV Napisano Styczeń 4, 2013 Master Ty juz pozostań tym specjalista od platformy. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
code25-77 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Napisałem prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kom Eta harleya Napisano Styczeń 4, 2013 platformy wyszły juz z mody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV Napisano Styczeń 4, 2013 Tia. Gówno prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
code25-77 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Platforma Obywatelska nadal prowadzi w sondażach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrtrtrddd Napisano Styczeń 4, 2013 podczas brania przeze mnie pigułek uzywaliśmy tez prezerwatywy...nie lubię bez gumek...obrzydliwe jest to, że później "to" ze mnie wycieka przez pół dnia...a w gumce czysto i bez późniejszych nieprzyjemnych odczuć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
code25-77 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Otóż to. Najważniejsze żeby nie było kontaktu między spermą a śluzówkę pochwy. Wytrysk powinien być zawsze poza pochwą lub w prezerwatywie (a najlepiej jedno i drugie, na wypadek gdyby prezerwatywa pękła). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 4, 2013 :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akukuruku Napisano Styczeń 4, 2013 ...ale raczej samodzielną metodoą antykoncepcyjną to to nie jest.. Ja też jakoś nie przepadam za tym jak facet we mnie wytryska.. prawdę mówiąc zazwyczaj propowałam mojemu, żeby spuścił mi się do ust, bo to akurat lubię (może dlatego, że jego kochałam bez pamięci, to jego sperma była dla mnie ok?), a i dla niego raczej była to frajda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Styczeń 7, 2013 Bez przesady. My stosujemy metody naturalne, używam cyclotestu, komputerka cyklu. W dni niepłodne kochamy się do końca bez zabezpieczenia i w ciążę nie zaszłam do tej pory :) Jest to niemożliwe w te dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach