Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w ciąży

Jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość Jestem w ciąży

Dzisiaj się dowiedziałam żej estem w ciąży. Jak powiedzieć o tym mężowi, bo trochę sie stresuję

Gość A co mąż się nie spodziewa?
Chyba go nie wrobiłaś w ciążę?Wiesz że to chamstwo?

jak mojemu powiedziałam, że chyba jestem w ciąży stwierdził"dobra weź ty co miesiąc jesteś w ciąży", potem się położył spać ja zrobiłam test, obudziłam go żeby stwierdził czy ja chce tą kreskę czy ona tam jest uśmiechnął się i poszedł spać :D Dla mnie uroczym sposobem jest danie bucików :) ale takich jakiś najtańszych bo wiadomo, że nowoodkowi buciki jedynie przeszkadzają :) a to ma być tylko symbol :)

Ale z innej beczki ja to miałam z głowy bo sama nie zdążyłam zobaczyć wyniku bo mąż mi zabrał test i to on mnie poinformował o ciąży :)

Gość msjakisjak
jak mozna sie stresowac "reakcja wlasnego meza"??? itd??? Przeciez skoro jestescie malzenstwem, chyba jestescie sobie bliscy o ile nie najblizsi?? (ja nie mialam problemu jak powiedziec o ciazy, bo robilam testy gdy byl w domu a On biegal po aptekach po kolejne testy bo niedowierzalismy ;-))

Gość Jestem w ciąży
A co mąż się nie spodziewa? Nie wrobiłam go. Po prostu Antykoncepcja zawiodła

A ja nigdy mojego męża-''Ty Anka są dwie''!!! i ta bezcenna mina :P .Moja znajoma tak miała-poszła na wypalanie nadżerki i nagle gin się jej pyta czy nie czuje jakby wzdęć ona że trochę a on na to bo jest pani w wysokiej ciąży (to był 6 miesiąc)

Gość Jestem w ciąży
My już 6 lat jesteśmy małżeństwem a mąż kiedyś mi powiedział że nie lubi dzieci i nie chce ich posiadać. Nie ma o nich podejścia i jeszcze krzywdę nieświadomie może mu zrobić a po drugie pieluchy, nieprzespane noce, obowiązki. Jak mój mąż o tym tylko słyszy to mu się nie dobrze robi

Gość Jestem w ciąży
msjakisjak My już 6 lat jesteśmy małżeństwem a mąż kiedyś mi powiedział że nie lubi dzieci i nie chce ich posiadać. Nie ma o nich podejścia i jeszcze krzywdę nieświadomie może mu zrobić a po drugie pieluchy, nieprzespane noce, obowiązki. Jak mój mąż o tym tylko słyszy to mu się nie dobrze robi

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
To "gratuluje" męża. Boże z jakimi typami wiążą się kobiety. To teraz spakuj się i wyjdz z domu. Małżęństwo i takie cyrki bo on nie chce no jak nie chce to masz trzy wyjścia usunąć, oddać do adopcji, rozwieśc się.

Jesteście dorośli i powinniście wiedzieć że nic nie daje 100% pewności.

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
Bo co mu będziesz mówić, narażać na stres, denerwować go.No po co? :D:D Czizes załamuje się jak coś takiego czytam!

Gość Jestem w ciąży
FajnieByćCiężarną Ale ja się boję mąż na 100% zachwycony nie będzie. My już 6 lat jesteśmy małżeństwem a mąż kiedyś mi powiedział że nie lubi dzieci i nie chce ich posiadać. Nie ma o nich podejścia i jeszcze krzywdę nieświadomie może mu zrobić a po drugie pieluchy, nieprzespane noce, obowiązki. Jak mój mąż o tym tylko słyszy to mu się nie dobrze robi

Dla mnie to nie poważne jest.Sexu to mu się chce nie robi mu się nie dobrze na widok twoich cycków itp.Skoro tak bardzo nie chce dzieci to mógł iść na wazektomię.

Gość adgj
Ja nie polecam dawania żadnych bucikow itp. To bez sensu.. Powiedz mu normalnie. Że jesteś w ciąży... Ja nie miałam problemu bo jak zaszlam w ciążę to chłopak dowiedzial sie wcześniej miz ja. Czul to. Ja miałam nieregularne miesiaczki iwgda nie zwróciłam uwagi że mi sie spóźnia. A on pewnego dnia wrócił z pracy z testem i powiedział że jestem w ciąży i kupił test żebym była pewna tak samo jak on .

Gość Jestem w ciąży
dsgjdfs,mvl;mkv To odam do adopcji nie rozwiądę się z mężem za bardzo go kkocham i nie chce go stracić

my mieszkamy z rodzicami, tzn z moją mamą i jej mężem, dobrze że są tacy mężczyźni którzy nie chcą dzieci, moja mama miała operacje, potem poznała obecnego męża i dzięki temu nie cierpiała z tego powodu, że on by chciał a ona nie może... Ale do rzeczy, nie mamy jak się wyprowadzić-z jednej wypłaty się wyżyć nie da, żeby zrobić opłaty i jeszcze ja bez pracy-nie ma kto zostać z dzieckiem... Baliśmy się jak zareaguje mój ojczym... Moja mama wiedziała od początku. Jak mu mówiliśmy to mój M. odsunął się na taką odległość, żeby nie oberwać hehe :D najpierw nie był zadowolony a teraz się zmienia nie do poznania :) i to na lepsze. Może bezpośrednio się nie interesuje, ale słyszy o czym rozmawiamy, sam mówi jak ktoś go z jego rodziny o mnie pyta "brzuszek rośnie" z uśmiechem wręcz :) zaproponował, że pomoże złożyć łóżeczko itp... Nie skreślaj nikogo na starcie.

Gość Jestem w ciąży
A co mąż się nie spodziewa? To dziecko odam. Nie chcę meza tracić

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
nie mogę. faceta stawiać ponad wlasne dziecko :(:( szok. a dalszy scenariusz... pan znajduje młodszą, robi jej dziecko zakochuje się w dziecku do szleństwa życia sobie bez dziecka nie wyobraża. a ty zostajesz sama, za późno na ciąże, samotna, zgorzkniała. ale to nie opis po to żebyś się zdecydowała zostawić dziecko, skąd. "ważniejszy małzonek" -"gratuluję podejścia" ile masz lat???

dsgjdfs,mvl;mkv może zmieni zdanie jak poczuje dziecko, bo faktycznie te dwie kreski to dla mnie były tylko kreski, cieszyłam się, ale nie wierzyłam. A w ciąży czułam się dopiero jak zaczełam latać do rygi...

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
kafe jest pełne pustych lasek, bez perspektyw na czyims utzymaniu, panny z dzieckiem. kurwa tu siedzi sama patologia. (oczywiście ja nie) ja jestem obserwatorem tej chorej rzeczywistosci :D

Gość Jestem w ciąży
FajnieByćCiężarną Mój mąż nie chce dziieci kiedyś mi to powiedział i nie zmienił zdania on nie ma zupełnie o nich podejścia. Mówił kilka razy że zrobi wazektomie i tak mówil i mówił ale czasu za bardzo nie było no i tylko na tym się skończyło

Gość daaaaa
autorko a jaka antykoncepcje stosowaliscie?

Gość Jestem w ciąży
dsgjdfs,mvl;mkv A co ja ci na to poradzę. Jak mój mąż nie chce to nie. Ja nie jestem na utrzymaniu męża bo też pracuję. Mąż nie znajzie sobie innej młodszej bo kocha tylko mnie. Jak mówię mąż nie chce dzieci nigdy w swoim życiu. Dla mnie mąż jest ważniejszy nie chcę go stracić dla jakiegoś dziecka. Trudno.

Gość ale bym ci
w pysk wyjebała za takie głupie gadanie cipo jedna... będzie buc zadowolony i będzie zapierdalał na owoc swoich lędźwi... powiedz ciulowi normalnie a jak będzie się pieklił to mu powiedz że jest pierdolniętym niedoukiem skoro nie wie czym się kończy sex