Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach te kobiety w ciąży

ciężąrne również są mało kultularne a narzekają na innych ludzi

Polecane posty

oj tam,oj tam;-) raczej by się nie rozdarło w domu chodź by z tego powodu że nie ma takiego hałasu jaki był w poczekalni. A skoro jesteś taką mało wyrozumiałą osobą życzę Ci aby i Ciebie kiedyś spotkała taka sytuacja jaka spotkała mnie

dokładnie jak pisze kasza - przecież płacz to nie koniec świata, nakarmić, czy co tam trzeba i wejśc w następnej kolejności

kasza23 Pójdę znów we wtorek i pierwszą rzecz jaką zrobię to się wepchnę bez kolejki niech sobie nawet klną i tak ich nie znam a z tym żeby oddać dziecko pielęgniarce niema tam pielęgniarki a żadnej pacjętce też bym nie oddała dziecka jeśli sytuacja z płaczem powtórzy sie we wtorek zostaje mi siedzenie na samolocie z małym na rękach:)

Gość cojapaczee
ale czego ty chcesz? przecież te kobiet nie miały obowiązku cię przepuszczać, poza tym czemu masz się wpychać bez kolejki? jesteś jakaś święta że ty już nie musisz czekać?

Gość djkd
Jestem takiego zdania że kobiety które wypowiadają się negatywnie na post autorki nie są jeszcze matkami lub są dopiero w ciąży co by szkodziło tej ciężarnej kobiecie poczekać te 15min dłużej i przepuścić kobietę z dzieckiem nogę by jej urwało??? Przecież takiemu małemu dziecku nie da się wytłumaczyć żeby poczekał z tym płaczem bo tu kolejka jest

Gość gdskaw
bez kolejki wchodzą TYLKO kobiety w WIDOCZNEJ CIĄŻY tak jest napisane w KAŻDYM ośrodku zdrowia!!! a jak macie problem to warto zapytać się PIELĘGNIARKI powie wam to samo co ja teraz napisałam JASNE?????????!!

Gość djkd
gdskaw A co byłaś w każdym ośrodku zdrowia w Polsce i widziałaaś że jest tam tak napisane???

Gość djkd
cojapaczee Przeczytaj jeszcze raz temat to się dowiesz czemu powinny ją przepuścić