Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Gość a ja mam 185cm
nie komentuje ....:o

Gość kochana. annia
slusznie

Gość a ja mam 185cm
waśniewskaaaa Słyszałem że cię złapali :D

Jak już to PO sylwestrze , kapująca babo :d A ze wróciłem ujebany a trafiłem na to forum przypadkowo to inna sprawa :d PS> kochana annia pokaż swoja fote , chetnie zobaczymy twoja wagry i dvpe jak szafa a i cycki jak u korwy dojnej :pp

Gość 765434568
ale z was menele i dzifki

Gość a ja mam 185cm
Jak nawet nie wyrosne to mam na to wyje bane , mi wystarczy taki wzrost i tak wcale nie czuje sie niski To dobrze właśnie o to chodzi by akceptować siebie a nie żyć żalami

Gość kochana. annia
"wagry i dvpe jak szafa a i cycki jak u korwy dojne" przykro mi malolacie ze masz z tym problemy nie wiesz nie pokaze ci foty bo sie jeszcze napalisz chlopaczku i szafe w domu pogryziesz

Gość kochana. annia
dupe jak szafa to moze ma twoja stara sram na Ciebie mam w dupie twoje wywody nt wzrostu chlpczyku, pokaz co masz w majteczkach :D:D:D

Gość kochana. annia
tak naprawdę moja cipa jest sucha jak stara kość ma pizdę rozjebaną jak autostrada i leci mi próchno z doopy :(

Gość NiskiIiiii
Nawet to że jestem przystojny , Mam wyrzeźbioną klatę i kaloryfer na brzuchu nic mi to nie daje ? I tak przez wzrost będę przegrany :(

Gość a ja mam 185cm
może on jest chłopaczkiem ale ty jesteś niedorozwojem anno 😴

Gość NiskiIiiii
Nawet to że jestem przystojny , Mam wyrzeźbioną klatę i kaloryfer na brzuchu nic mi to nie daje ? I tak przez wzrost będę przegrany :(

Gość a ja mam 185cm
Nawet to że jestem przystojny , Mam wyrzeźbioną klatę i kaloryfer na brzuchu nic mi to nie daje ? I tak przez wzrost będę przegrany Trenujesz coś ?

Gość kochana. annia
Mam wyrzeźbioną klatę i kaloryfer na brzuchu nic mi to nie daje ? I tak przez wzrost będę przegrany ales ty glupi, ajk masz twarz ok, i w portkach cos jest to swiat szeroko otwarty tego gnoja z gimnazjum to mi sie nawet nie chce komentwac, widac ze to glupie a na dodatek zakompleksione :P spojrz w lustro gimbusie

Gość taakk mam 30 lat
do nastolatek.. hehe mało ma cm.. ;] kiedyś uważałam, że to problem.. ale wiesz co.. z biegiem lat Ci przejdzie myślenie o wzroście.. będą inne sprawy na głowie. Zresztą Ty masz bardzo fajny wzrost, więc nie narzekaj... wg Twój wzrost jest idealny.. pod jednym warunkiem.. że nie ważysz 80-90 kg tylko mniej.. ja mam gorzej, bo ludzie często mnie biorą za gówniarę, jakąś małolatę.. :( więc co tam wzrost.. ps. mój mąż mnie poznał jak miał 17 lat (teraz ma 28).. jeszcze masz czas

Gość kochana. annia
ty dragal 185 juz siedz cicho bo do kobiet boisz sie podejsc ale pierwszy do napinania przez kabel :D smiecham przez takich burakow jak ty 🖐️

Gość taakk mam 30 lat
moja odpowiedź o wzroście była do " nastolatek" a reszta do autora tego wątku.. głowa do góry..

Gość a ja mam 185cm
ty dragal 185 juz siedz cicho bo do kobiet boisz sie podejsc a Nie boję się podejść do kobiet czytasz bez zrozumienia w moich poprzednich postach jest napisane że nie chciałem poważnego związku a nie że boje się kobiet imbecylko 😠

Gość NiskiIiiii
Waże 70 kg . Nic nie trenuje ale co drugi dzień zrobię 100 Pompek i to mi starcza . Gdyby nie wzrost to by było znacznie lepiej

Gość kochana annia.
Mam duupe czke jak betoniarka i okroopne kręcon e włossyy , a z dupp y śmiard mi wylazi :(:( POMOCY!!! Jak pogrzebie w ci pp ce to mi śledziem jedzie!!! :(:( HELP ME

Gość kochana. annia
nie obrazaj mnie baranie, co ty myslisz ze jestem tak glupia jak ty ? :D :D logiczne ze nie przyznasz sie publicznie iz boisz sie kobiet wiec wykrecasz sie ze nie chciales sie angazowac. 🖐️

Gość kochana annia.
Niedawno byłam w auchan. Dostałam okresu i wszystko sie wylało na podłoge!!! Czułam sie jak potwór ze mi sie z cip ki wylewało....

Gość kochana. annia
moja cipeczka jest sucha jak sahara :( dlatego faceci na mnie narzekają pewnie chodzi też o moją krzywą mordę :(

Jakiś masz problem ? Jesteś pustą lalą , w dodatku zakompleksioną (ile lat 12? ) Sram na takie jak ty w rl mam większe powodzenie od niejednego wyższego rowiesnika . Widze podszywy tez cie nie lubia bua ha ha

Gość svsdfgsdfgsf
Najlepiej żałosny frajerze zwalać winę za swoją nieudolność na wzrost :O🖐️