Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Gość podszyw dżentelmen
"ale jak ona to zrobiła ???" pewnie jest genialna i inteligentna nie dziwie sie ma przeciez dobrze prosperujaca firme zaczynam Cię lubić cholercia :D:D:D

Gość podszyw dżentelmen
albo miałeś jakieś debilnie łatwe hasło i tyle

Gość podszyw dżentelmen
ej to może zaczniemy pisać normalnie co ? Ty już się odegrałaś on ci też pocisnął więc ok

jest wiele dobrych programów do łamania haseł , zobaczymy czy bd taki cwany jak do wujka zadzwonie on ma kontakty i wie jak to załatwić :D:D Wiec splywa to ze mnie :)

Skad wiesz, ze to ona dzentelmen ? Moze kolezke ma informatyka a mysli ze mam 16 lat i ja nie mam kontaktow haha niech lepiej sie uspokoi bo jeszcze troche i inaczej bd gadali :)

Gość podszyw dżentelmen
Nastolatek16letni Jesteś facetem

Gość podszyw dżentelmen
Moze kolezke ma informatyka Może tak choć wątpię żeby chciało jej się lecieć do kolegi z taką sparawą że sie z kims pokłuciła na forum choć właściwie nie wiadomo

"Moze kolezke ma informatyka a mysli ze mam 16 lat i ja nie mam kontaktow haha niech lepiej sie uspokoi bo jeszcze troche i inaczej bd gadali " to mialo zabrzmiec jak grozba niestety jestem bardzo zalosny wlasnie pokazalem jaki jestem dorosly :D kurwa za moja glupote pluje sobie w brode

"Może tak choć wątpię żeby chciało jej się lecieć do kolegi z taką sparawą że sie z kims pokłuciła na forum choć właściwie nie wiadomo" rozumiem ze tobie jest potrzebny informatyk do zalozenia nowego konta :)?

ta idiotka ma drukowane a Ty male l wiec wlamania nie bylo :p

Mnie to nie obchodzi czy to było włamanie czy nie było , ale jak sie podszywa pode mnie pod takim samym nickiem to widać , że jakaś niedorajda życiowa i kompletny non sens bez ćycia osobistego no cóz takie zaburzenia to sie leczyy teraz jestem pewien że ta idiotka jest chora na coś buhaha

nie obrazaj jej zobacz jak mnie wkurwila juz dzwonilem do mojego znajomego Jacka on ukonczyl technikum informatyczne na pewno by wiedzial jak ja namierzyc:)

ale Ty Jestes glupia jakas psychiczna dalabys chlopakowi spokoj

Gość 63257276
ta idiotka ma drukowane a Ty male l wiec wlamania nie bylo Ja tego nie widzę

Gość podszyw dżentelmen
ja też nie widzę gdzie nicki są identyczne czyli włam

Gość ona jest pedofilką
lubi męczyć chłopaków

drukowane i jest jak male l roznica niewielka tylko ta koncowka a ze on ma dwa male l to teraz zamiast w nastolatek zmieni na letni

Nastolatek - NastoIatek letni - Ietni przypatrzcie sie l prawdziwy jest ten z dwoma l

chuj nie chce mi sie juz podszywac jestem zupelnie inna osoba tak to podszyw a maly kogucik lecial na komende ale wiecie co w takim przypadku spotkalibysmy sie twarza w twarz wyjebal bym szczylowi bo mnie tez wkurwia mala szkoldliwosc spoleczna wiec wypierdalaj szczylu na te jebana komende sam mi sie podstawisz, czekam

mialam wczesniej nicki z l delfina , mleczny ryz , mikej teraz wymyslilam porzadne to sie nie podszyja

dokladnie na dodatek to jest nowy nick ale chetnie spotkam sie z toba na sali sadowej, prosze lec kurwa dzwon po tych informatykow tylko na komende jedz z koelgami

Buhahaha chcesz to moge cie tak załatwić , ze do konca zycia mamusia bd cie odwiedzać w celi haha chcesz sie przekonać kompletny no life bez zycia osobistego ? Wyzyywaj mnie dalej zobaczymy do czego to doprowadzii brzydaluu z wągrami :D:D hahahhaa

ahahahahha chcesz sie spotkać w realu ? Z kim mam przyjemnosc , bo z brzydalem wiem ze mam , jestes brzydki masz wagry co dalej ? aha i nie masz zycia osobistego bu hahaha