Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Góówna nie ruszam , ale komplexów nie wylewaj na zewnatrz ha ha ha ha ale sie usmiałem z tych podszywów haha jedzcie po niej takie to tylko do spłuczki spuscic i po problemie :D

Gość a ja mam 185cm
kochana. annia Kyrie...co ty pierdolisz 💤

Gość taakk mam 30 lat
Niski.. kurde.. no nie jesteś niski.. ;] Poza tym ważniejsze jest zachowanie, obycie, kultura, postępowanie, osobowość.. chociaż.. w sumie nie wiem, co jest istotne dla dzisiejszych nastolatek.. :-/ aaa i przestań szukać dziewczyny na siłę.. sama się znajdzie.. przypadkowo.. zobaczysz.. ;)

Gość NiskiIiiii
Ej ej koleżanko , ja tu nikogo nie obrażam ;)

Gość a ja mam 185cm
NiskiIiiii Kulturysta ?

Gość kochana. annia
nastolatek o czym ty pierdolisz? kto tu jest pusty nie ja w co drugim poscie pierdole od rzeczy jakie to mam powodzenie :D jestes jebniety a te twoje powodzenie to kurwa byc na czesc z dziewczynami z sasiedztwa :D myslisz ze nie znam zadnych przystojniaczkow? gdybys rzeczywiscie mial powodzenie nie musial bys tego udowadniac obcym ludziom przez net :D koncze te niszowa dyspute bo nie chce mi sie przesiadywac w tam zepsutym towarzystwie 🖐️ :) splywa po mnie oc pierolicie na mnie jestescie tylko interenotowym gownem na BABSKIM FORUM pa

Gość Kochana. annia
Mnie tato robi palcówke bo zabrania mi szukac chłopa a ja tak lubie te duze fiuty!

Gość kochana. annia
mam rozdwojenie jaźnie ... :(

Gość kochana. annia
kto mi wyliże ?

Gość kochana. annia
"a ja tak lubie te duze fiuty!" nie ja tylko kobiety, zgadza sie podszywie, przynajmniej z tym jednym jedynym :) nie mam rozdwojenie jazni - to ty masz schizofrenie, wiesz co to jest ? :D

Do mnie na Pan smrodzie :) A powodzenie mam mozesz mi nie wierzyc albo wierzyc , ale czasami lubie mieć polewke z takiego czegoś jak ty xDD Lubiee wkurzać takich pustaków xD A Wy podzsywajcie sie dalej pod ten pustyh łeb xd

Gość kochana. annia
nikt ?!

Gość NiskiIiiii
Nie kulturysta, ćwicze dla przyjemności bez żadnych wspomagaczy

Gość kochana. annia
😡

Gość kochana. annia
Lubie jak mnie tatko posuwa. to wyglada tak - Krzycze - tatuusku roob mi pianke rob , zaraz wskocze ci do wanny ::P:P

Gość kochana. annia
no ej :(

Gość kochana. annia
Mam 221 cm wzrostu i waze 300kg ale wyrosłam coo ?? :)

Gość kochana. annia
" Lubiee wkurzać takich pustaków xD A Wy podzsywajcie sie dalej pod ten pustyh łeb xd" PAN XD PAN!! :D:D nie wierze nie wierze co te szczyle przez net wypisuja matka z ojcem od malego na ciebie zamiast po imieniu debil, pusty leb wolali to teraz przyszlo na ciebie niewinny bys obcych ludzi przez interet wyzywal :( wkurzaj wkurzaj skoro ma to cie dowartosciowac w marnym zyciu to mi to nie przeszkadza :)

Gość taakk mam 30 lat
aaa czyli wg Was faceci poniżej 175cm i kobiety poniżej 160 cm są skreśleni??? nikogo nie znajdą, zawsze będą sami, powinni mieć kompleksy, a może najlepiej żeby w ogóle nie wychodzili na ulicę? Znaczy.. wg niektórych człowiek niski to jakaś gorsza kategoria> chyba mało o życiu wiecie ;)

Gość kochana. annia
to chuj z wami sama sobie wyliże ha !!! :D ale nie tak normalnie pochylając się do przodu tak to każda niunia umie hehehe :D ja się odchyle tak do tyłu i sobie wyliże taka jestem cwana doopa !!! :)

Gość kochana. annia
Jestem koszykarka wyzsza od gortata ale jazda cooo :):) Moj chlopak ma 162 i robi mi patelnie xDD

Gość łatwy kąssek jestem
raka mam i kazdy by chciał miec

Gość a ja mam 185cm
Nie kulturysta, ćwicze dla przyjemności bez żadnych wspomagaczy Tak tylko pytałem :)

Gość kochana. annia
Moja pochwa przy wzroscie 221 ma 100cm to duzo czy malo ?? dlatego lubie takie duuze fiutki xDDDDDDDDDDDDDDD

Gość kochana. annia
" Jestem koszykarka wyzsza od gortata ale jazda cooo Moj chlopak ma 162 i robi mi patelnie" kurwa widzialam te teksty na WP oj podszywie a myslalam ze masz taka wene, a to po prostu nie twoje teksty

Gość łatwy kąssek jestem
jest do podziału! moje życie kto chce?

ahahahah podszywy postawie wam piwko : DDDD Jedzcie ta miernote xDD A ty baby w realu możesz mi tylko possać , bo na bycie razem nie masz szans xD Zadam ci pytanie ? Daj mi swoja fotke , chce sobie zrobic kanapke z pasztetem haahaa : D

Gość a ja mam 185cm
aaa czyli wg Was faceci poniżej 175cm i kobiety poniżej 160 cm są skreśleni??? Ale ja nic nie mówiłem że niski to gorszy dla mnie wzrost nie ma większego znaczenia a już na pewno nie znaczenia decydującego :)