Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Bożenka*

Paradoks "przystojnego ginekologa"

Polecane posty

Gość *Bożenka*

Więc. ­ To już dam ten paradoks, bo i tak mi nic innego nie przychodzi do głowy. Roboczo go nazwałam „paradoksem przystojnego ginekologa. Koleżanka szła niedawno do ginekologa i powiedziała, że on jest nieziemsko przystojny, baby się do niego pchają drzwiami i oknami, a poczekalnia wygląda tak, że wszystkie siedzą z rumieńcem na twarzy, maślanym spojrzeniem i bananem od ucha do ucha. ­ I ja tego nie jestem w stanie zrozumieć. Za co oczywiście z góry przepraszam! ­ Nie, żebym wymagała od wszystkich ginekologów, żeby wyglądali jak Quasimodo (choć byłoby to miłe z ich strony, przynajmniej tyle by mogli zrobić dla pacjentek). Ale mieć do wyboru i się zapisać do NAJPRZYSTOJNIEJSZEGO? Moja koleżanka mówi, że to na osłodę. Że i tak jest chujowo, to chociaż sobie kobiety popatrzą. No ja nie wiem, do mnie to w ogóle nie przemawia. Wręcz by mi się stres potęgował, a nie niwelował. Do przystojnego kardiologa okej, bym poszła. Ale ginekologa?

Gość OnaJestPedałemmm
Najbardziej lubię przystojnych stomatologów osatnio byłam u takiego chirurga który wyglądał lepiej niż większośc gwiazd filmowych

Gość maleńka1221
dzisiaj o tym przystojnym ginekologu czytalam na onecie, czyżbyś sciągnęla z tamtąd artykuł?

Gość jsjhjshjh
ja chodziłam do ginekologa murzyna :D chciałam zobaczyć jak to jest z czarnym :classic_cool:

Gość ciasto jabłkowe z jabłkiem
wole iść do przystojnego niż żeby mnie jakiś oblech oglądał. mimo iż to lekarz

Gość dokłasdnie ja też wolę
przystojnego! ja bym się czuła taka jakby zgwałcona jakby jakiś obleśny grubas mnie TAM dotykał i wkładał paluchy :O chyba miałabym łzy w oczach i dwie godziny spędziłabym pod prysznicem 🖐️

Gość brudu galerii
Ja jakbym nie miała przystojnego ginekologa to bym mu napływa w twarz

Gość Karmazynowy
tak zle i tak niedobrze niedogodzi sie wam