Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_oleander

Zakupiłam fotelik Maxi-Cosi Priori na allegro. Czy jest oryginalny?

Polecane posty

Witam, Mam pytanie tak jak w temacie. Kupiłam fotelik Maxi-Cosi Priori przez allegro. Różni się od tego, który jest na zdjęciu u sprzedającego, mianowicie nie posiada wszywki, takiej zewnętrznej metki na oparciu. Czy może to oznaczać, iż nie jest oryginalny?

musiałabyś dorwać kogoś z oryginalnym i porównać, ja próbowałam parę razy zedrzeć tę metkę, bo mi się nie podobała - bezskutecznie, może ktoś jednak znalazł sposób?

ex-D.Bill, powiedz mi jak wyglada w Twoim foteliku siedzisko, tzn. czy jest wszyta jakaś miękka gąbka czy tylko pokrowiec, bo wydaje mi się, że jest bardzo twarde?

co prawda mamy priori xp, ale może pomogę. być może sprzedający wymienił po prostu pokrowiec na nowy (nieoryginalny nie będzie miał naszywki). co do siedziska, to rzeczywiście, nie jest ono jakoś specjalnie miękkie, ale wyprofilowano je w ten sposób,że dziecku siedzi się (chyba?) wygodnie, w każdym razie moje od 2 lat nie narzeka ;)

ex-D.Bill dzięki za odpowiedź. patty diphusa- kupiłam w sklepie internetowym, gdzie sprzedajacy ma mnóstwo tych fotelików, więc raczej nie ma szans na wymiane pokrowców. Dzięki za odpowiedź dot. siedziska. Mam nadzieje, że moje dziecko też polubi w nim jeździć, bo ostatnio przez całą godzinną podróż był jeden wielki krzyk :) Być może już mu niewygodnie w dotychczasowym nosidle.

Gość ksjdk;s
ja mam metkę w tym foteliku, natomiast siedlisko nie ma zadnej gąbki, w zadnym foteliku nie ma gąbki - przynajmniej w zadnych z tych ktorymi sie interesowałam

Gość konserwa rybna
kupiłaś china złom!! to podróba!! powaznie