Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuomicii

Do gratki - w sprawie rzekomego nękania na forum

Polecane posty

Gość fuomicii

Przeczytaj ponizszy artykuł z linka http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,13139381,Finansista_dreczyl_i_lzyl_SMS_ami_kobiete__Sad__umorzenie_.html#MT I nie osmieszaj sie wiecej:O A jakbys nie umiala przeczytac tylu liter naraz to ci wkleje mały cytat... "Ania otrzymuje SMS-y od byłego adoratora: "Ja cię zniszczę", "Pierd... szmato", "Dziwko, wściekłego psa trzeba zabić! To główny cel mojego życia zrobić ci totalną krzywdę". Sąd uznaje, że to był stalking, ale sprawę umarza.

Gość Darujcie sobie
już te wszystkie tematy o niej, nudne to jest.

Gość "umorzenie ze względu
NA JEGO DOBRĄ POZYCJĘ" no tak tutaj to też same finansistki z dobrą pozycją hahaha po co zakładasz temat skierowany do osoby nieobecnej, która jak widać wypięła się na ten bajzel? Jakie to forum jest nudne ło matkooo

Gość jakie wypiela.........
naprawde nie widzicie, ze ona tu znow od rana do nocy siedzi? :D Naprawde? Hahahaha!

Gość fuomicii
mam glebokim powazaniu gratke tylko wqrwia mnie nieziemsko jej brak pojecia wszelakiego, co temat to sie blazni, co zdanie to smiech na sali niech poczyta to moze troche jej sie rozjasnia horyzonty, choc szanse sa marne...

A co to kogo obchodzi, że siedzi tu od rana do nocy... Nikomu nic do tego. Ani do jakości jej wypowiedzi i wiedzy to jest otwarte forum dla wszystkich. Takie nieustanne czepianie się jest wredne i przypomina mi trochę sytuacje, często mają miejsce wśród dzieci, kiedy to grupa znajduje sobie kozła ofiarnego i go nieustannie dręczy wymyślając co rusz bardziej idiotyczne powody aby usprawiedliwić swoje postępowanie. Ale, żeby tak postępowali dorośli myślący ludzie... Witki normalnie opadają...

Gość ta jedna witka ci opadla
pewnie przyglupie :D Spierdalaj frajerze! Do garow cioto :D

Gość a ja podejrzewam
że najazd na niektóre osoby robi jedna sfrustrowana z szałem macicy... Pod kilkoma nickami, myśli że to kogoś obchodzi a bardziej irytują wypowiedzi wyzywających niż wyzywanych, normalnie chciałoby się powiedzieć językiem tej osoby ŻAL.PL :D

Gość fuomicii
ten topik to nie jest zaden najazd na ta cala gratke tylko chec uswiadomienia jej jak bardzo sie myli...i zeby moze najpierw poczytala zanim palnie bzdure jak ten ostatni jej przebłysk głupoty w temacie tego nękania

matkooooooooooooooo wy jakąś fobie macie?????Do psychologa!!!!!!!!!!!!A nie na kafe.....ja pierdziele...jeszcze takiego czegoś nie widziałam...:):):):)No tak komuś ością w gardle stanęła że życ bez niej nie mogą....:):)weźcie sie wymiencie numerem telefonu jak tęsknicie...stwórzcie sobie bloga pt. ODA DO GRAtKI...a nie róbcie z siebie większych debilek niż jesteście;)

Gość sasanka z mielna.
mama młodego tez rozumem nie grzeszysz jak widać :o

fuomicii - no wiesz... mimo twojej zyczliwoscie, to takie topiki to jest jak stawiania kolejnego nagrobka komus,chcesz czy nie to gratka poraz kolejny jest znow na podescie

Gość za chwilę będzie
PO TEMACIE :)

Gość diabliquee
nawet nie wiem o co chodzi, co to jest gratka? Przynajmniej raz dziennie tu wejdę, ale nie mam pojęcia.

"życzliwosci"",mialo byc powyzej w cudzyslow wziete,, piszesz ze niby nie jest najazd, a jednak ponownie kontynujesz rozkminianie sie na jej temat,taka kwadratura koła z tego wychodzi

do @ta jedna witka ci opadla sądząc po wiązance to w innym temacie też po mnie pojechałaś w podobnej formie. Czy tylko to potrafisz... Jak pomyślę o takiej "kobiecie" jak ty to rzeczywiście "witka" mi opada :D Dobranoc wszystkim :) Bez odbioru ;)

Gość padłam hahaha
Tata wieczorową porą jestem Twoją fanką od dziś :D zaglądaj tu częściej! hihi

sasanka no jasne:)...ale nie robię z siebie guru mózgowego w przeciwieństwie do was:)środowiska zatwardziałych przeciwniczek......niewiadomoczego...

Gość la naive
a "niektore"bardzo was chca skasowac-jak obgadywanie,to na calego :D

Gość do toksycznej
tylko,ze na takim podescie,jak mowisz,to lepiej nie stac

Gość G.o.ś.ć
Takie czepialstwo zdradza niedecydowanie człowieka, niespełnianie się w życiu codziennym i nierealizowanie się, a przede wszystkim jego niedowartościowanie oraz brak poczucia własnej wartości. Trzeba trochę w życiu poczytać, to może wiedzielibyście w czym rzecz i nie przyszło by wam do głowy czepianie się innych, bo to tylko świadczy o waszych NIEDOMOGACH. Osoba normalna i wartościowa jest pewna siebie jej cele życiowe zmierzają w kierunku dobra, a nie tak, jak u osób z brakami wychowawczymi, edukacyjnymi, kulturalnymi w kierunku zła, bo dobro, to dla nich KOSMOS!!!

Gość fuomicii
topik był skierowany do gratki!! nie do was! wiec wynocha i skonczcie sie czepiac jak rzep psiego ogona czytanie tematu ze zrozumieniem sie klania

Gość padłam hahaha
sama się czepia a innym każe się nie czepiać. problemy emocjonalne? proponuję dobrego psychologa :)

Ale w jakim celu dalej zakładacie te tematy? Gratka już dawno was olała a wy dalej przeżywacie:) I bardzo dobrze zrobiła,że was ignoruje.

Gość gratka gratka gratka
Gratka pewnie wróci, ale odczeka sobie aż trole co się tak nią ekscytują znikną z forum.

Gość lotna jak zawsze
ona tu jest już nik zmieniła :o

Myślę,że trolle tak szybko nie znikną,a nawet gdyby to razem z nią się pojawią,bo ewidentnie mają problem ... Nie rozumiem tego najeżdżania na nią....

Gość sasanka z mielna.
jakich was :o ja tu przychodę się z was posmiać :D nawet na ogólnej nie ma takich bluzgów jak u mamuś :classic_cool: