Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzy33

Fisting

Polecane posty

Gość Krzy33

Od dłuższego czasu szukam Pani chętnej na fisting, jestem 33 letnim, żonatym, zadbanym facetem. Jeśli są jakieś realne, zdecydowane Panie ze Śląska (wiek i wygląd bez znaczenia) to dajcie znać. Czekam ...

Gość lolo brygada
jestem chetna ale nie wiem czy twa pupka to wytrzyma :) masz jakies doswiadczenie?

Gość Krzy33
"Pani chętnej na fisting" - to ja chcę wkładać - nie mi :-) Małe nieporozumienie się wkradło ... - lub ja nie sprecyzowałem :-)

Tak, jasne. Wiek i wygląd bez znaczenia. Nie opowiadaj bzdur człowieku.

Gdybyś powiedział: zajebista, elastyczna seks maszyna, moment bym biegła do ciebie. A ty widać nie wiesz w co łapę pchać.

Gość Krzy33
Bó.. - podtrzymuję co napisałem - może dla Ciebie ma - każdy lubi co innego .... - czekam na konkretne odpowiedzi od zainteresowanych reszty już nie komentuję :-)

Gość lolo brygada
nie ma to jak reka w dupie ;) sam sie przekonaj... amatorzy...

Gość acordeon
hej Bó

Androgen, witaj! :) Samego dobrego ci życzę w Nowym Roku. :) :) :)

no skoro chcesz wkładać to nie powinieneś mieć nic przeciw jak ci będzie jakaś chciała włożyć ;P

Bó, ja Tobie życzę samych odlotów. Ja bym Twoją szparkę porozpychał :-)

Gość lolo brygada
za duzy tchorz z niego zeby samemu z godnoscia przyjac PIĄCHĘ

Krzychu :) Pewnie, ze dla każdego coś innego. Dla ciebie bez znaczenia czy kobieta jest zaniedbana i zgoda. Cofam jeśli faktycznie obojętne dla ciebie. Dla mnie natomiast ważne jest by mężczyzna był męski, silny oraz zdecydowany. O tym, ze konkretny i kipiący wspomnę. :) Akordeon, cześć. Pamiętam. :)

Androgen, a mogę chcieć odlotów przy tobie? Chociaż może już miałam? Chciałbyś się dowiedzieć czy swoją szparkę rozpychałam z myślą o tobie?

Czy ten Krzychu myśli co pisze? Niektórym kobietom sprawia ból długi i gruby penis a co dopiero mówic dłoń. Człowieku zamknij red tube i zejdz na ziemie i zacznij trzezwo myslec. Jak dla mnie to co piszesz jest chore

Wobec tego nie powiem. Nie teraz. Niech urośnie innego coś. Czy wiesz co mam na myśli? Androgen. Negordna.

Powiedziałbym teraz coś, czego mi nie wypada na forum o Tobie powiedzieć :-)

hm, a ten fisting to tak...z marszu? Bez przygotowania? Z kazda chetna? Nawet taka, ktora o fistingu nie ma pojecia, jest mloda i jeszcze nie rodzila? Uuuuuuuuuuuu.... A wiesz jakie to niesie ryzyko ze soba? Wiesz jak moze zareagowac miesien pochwy? Co zrobic gdy rozciagany ponad miare...peknie?

Gość acordeon
no niektóre palca nie dają sobie wsadzic

Fisting można grubo spierdolić i żaden gówniarz nie powinien się za niego zabierać.

Powiedz, dam ci co najwyżej do wiwatu. Androgen, proszę śmiało mówić. Fisting, nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jak to wygląda? Bo jak się robi, raczej blade pojęcie w was.

Bardzo interesujące wyznanie. Już sobie zinterpretowałam i muszę ci wyznać, że nie dam się powalić jednym ciosem. I niestety, zacisnę tak uda, że jedyne co ci pozostanie, to do sińców je potraktować by rozchylić. I wbić się jak zwierz. Jak wiesz, jestem silna i to ja zrobię z tobą co zechcę. A wiesz co pomyślałam? Ściągnę ci portki do kolan, otworzę usta i wezmę siłą. I zrobię tak jak ja będę chciała. Zdenerwujesz się? Dasz? Chlaśniesz w papę? Słucham zeznania. :)