Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarneslonce

Callanetics czy Ewa Chodakowska ?

Polecane posty

Gość czarneslonce

Najbardziej zależy mi na pozbyciu sie takanki tluszczowej i nie nabrać mięśni w udach i tak już są wielkie . Chcę ujędrnić ciało . Podnieść dupcie i piersi . Wyszczuplicz ramiona , łydki i podnieść piersi i pupcie . Jestem zdeterminowana . ! Doradzcie mi co jest lepsze . Co spala więciej tłuszczu . Co jeść . Czego nie jeść . Jakie są wasze efekty i z jakim zestawem ? heeeeeeeeeellllllllppppppppppp !!! :) pozrdawiaam

Ewka jest lepsza, jak przykladasz sie do cwiczen to bardzo szybko daja efekty. I nie rozbudowuja nog, tylko widac zarys miesni na tym co masz, mi np z udami nie zrobily nic, bo sa umiesnione i tylko troszke sie zmniejszyly, ale bardzo wysmuklily lydki i widac zarys miesnia.

A jeżeli chodzi o spalenie tluszczyku z brzucha, przy 70 kg wagi? ;) Polecacie Ewę, callanetics czy Jillian? i które najlepsze dla kogoś kto dopiero zaczyna ćwiczyć? ;)

Gość asia4680
Callanetics nie odchudza w ogóle. Wiem, bo ćwiczyłam Callanetics bardzo intensywnie (czasem dwa razy dziennie!) przez jakieś dwa czy nawet trzy lata. Efekty Callanetics są takie, że jest się bardzo (bardzo) rozciągniętym i jędrniejszym pod tłuszczem, natomiast ilość tego ostatniego pozostaje niezmieniona. Osobom, które chcą schudnąć, a nie tylko ujędrnić ciało (już będąc szczupłymi!) na pewno bardzo przysłuży się Ewka. Jej ćwiczenia (zwłaszcza killer, turbo) to bardzo wymagające kardio wzmacniające całe ciało.

Nie znam jeszcze ćwiczeń Ewy, ale mam kilkanaście dni za sobą z Jillian Michaels (30 days shred" i musze przyznać, ze są naprawdę świetne. Nie trzymałam żadnej wielkiej diety, starałam się po prostu nieco mniej jeść i absolutnie nie jadłam już nic po godz. 16, ale np. na śniadanie zdarzyła się drożdżówka, w pracy kilka ciasteczekl typu pieguski, a ćwiczyłam ok. godz. 19 -20. Po 2 tygodniach - spodnie ze mnie lecą!!!! Tyle, ze jak z każdymi ćwiczeniami - p[otrzebna jest systematyczność, a ja właśnie miałam przerwę ......

Gość gość
Płyta DVD z Callanetics classic z polskim lektorem. Oryginalne z lat 90-tych. 1h z Callan Pickney. Zgrane z kasety VHS. Płyta nowa, jakość obrazu dobra. Wysyłka poleconym, płatność przy odbiorze Do tego dołaczam film z Callanetics Cardio i Evolution (ang) 50 zł, chocolate75@gazeta.pl