Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenfacet

Niemierna Ale Bierna

Polecane posty

Gość tenfacet

A więc moja sytuacja wygląda tak. Spodobała mi się jedna dziewczyna. Dobrze się nam rozmawia, mamy wiele wspólnych tematów, podobne poczucie humoru. Spotkałem ją w nowej pracy, jest bardzo ładną kobietą i jak mamy tylko okazję to pogadamy, nie brakuje tematów. Planowałem zaprosić ją gdzieś, lecz na 3 dni przed wyznaczonym przeze mnie terminem, gdy miałem to zrobić odkryłem na fb, że ma kogoś. Nie zamierzam bawić się w odbijanie, rozkładanie jej związku. Jednak jak na koleżankę z którą dobrze mi się rozmawia jest całkiem pasywna - to ja zawsze zaczynam temat, powiem pierwszy cześć, pierwszy na nią zerknę. I moje pytanie brzmi: co myślicie o tym aby ograniczyć z nią kontakt, nie zagadywać tak często jak do tej pory, bo uważam że po prostu trochę sobie mnie owinęła wokół palca? Myślę, że koleżance to wypada być nieco bardziej aktywną.

Gość aaaaaaaaaaaaa232323232323
zawsze mi sie wydawalo, ze to wlasnie facetowi wypada byc bardziej aktywnym :P

Gość tenfacet
Źle Ci się wydaje, bo to tylko koleżanka. :) Potrzebuję bodźca, żeby kogoś lubić, zagadywać. Nie będę się przystawiał do kogoś kto nie prezentuje cienia zainteresowania mną. :)

Gość tenfacet
up

Gość *ARS*
Może chodzi o to, że woli być ostrożna: jest w związku, ale zarazem dobrze się czuje w Twoim towarzystwie, obawia się zatem zacieśniać tej więzi i trzyma dystans. Nie narzucaj się jej, tak jest bezpieczniej.

Gość Aga 1975
Gdyby była wolna, pewnie inaczej by to wyglądało, a tak to wyraźnie widać, że jest szczęśliwa w związku i nie chce się plątać w niepotrzebne flirty - zwłaszcza w pracy. Spasuj, bo to bez sensu, tylko się unieszczęśliwisz. Nie masz w otoczeniu żadnej wolnej panny?

Gość mala migotka
W pracy nie angazuj się w związki - taka mała rada, nie pokazuj tego że ci się podoba. Umów się poza pracą. szefowie róznie na to patrzą.

Gość tenfacet
No to sobie pójdę do innej. :P